Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ben de Luce'yle anlaşıldığını düşünüyorum.

Birden kesildi bu muhabbet, ne tıkırtı var ne sıkırtı.

Çok şüphe uyandırıcı..
    10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• İlk olarak onuR AKYÜZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ben de Luce'yle anlaşıldığını düşünüyorum.

Birden kesildi bu muhabbet, ne tıkırtı var ne sıkırtı.

Çok şüphe uyandırıcı..
      Konunun gündemden düşmesinden ziyade iki tarafında aynı gün içinde konuyu kapatır açıklamalar yapması Danışıklı dövüş hissi uyandırıyor bende
      www.x.com/zykmda

Yorum

• Yabancı da Luce hariç zaman kaybıdır. Yerlide alternatifler belli. Ersun Yanal ve Ertuğrul sağlam.
        Sadi Hocaya gelirsek tek eksiği karizması. Yoksa kısa Zamanda yönetimle birlikte iyi işler yaptı.

Yorum

• İlk olarak arifberkay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Merhaba öncelikle ilgili başlığı bulamadığım için buraya yazmak zorunda kaldım.Yaklaşık 1 ay önce nedenini hala anlayamadığım birkaç mesajım silindi akabinde birkaç forum yöneticisine telefonda ulaştım ama tatmin edici hiçbir cevap alamadım ve bundan dolayı da 1 aydır forumda yokum.Yakın zamanda bir ceza almışlığım veya bir yönetici ile tartışmışlığım da yoktur bunu da belirtmek isterim.
          3-4 gün önce bmn nin bir deklerasyon yayınladığı haberini aldım bunu ve peşindeki yorumları okudum.Forum üyelerine tabiri caizse 'GİDER' yapan yönetime sıcağı sıcağına cevap vermek daha büyük kırgınlıkları getireceğinden dolayı birşey yazmadım.Ama şunu bilmenizi isterim ki ne yazdığınız bildiri ne de altta yapılan erkekli bayanlı yorumlar adilane olmamakla birlikte kimseye yakışmamıştır.Sonrasında üyelerin mesajlarını ifşa etmenizden ziyade o üyelerin, o aklı başında insanların nasıl bu hale getirildiğine de biraz kafa yormanız gerektiğini belirtmek isterim.Yazılacak çok şey olmasına rağmen çok uzatmamak adına şunu söylemek isterim.Benim aylar öncesinde gördüğüm , bazı forum yöneticilerine telefonda da söylediğim gibi, yerel Trabzonspor da yapılmak istenen küçük olsun benim olsun anlayışı burada da hayat geçirilmiştir.Bunun kime ne fayda getireceğini ben bilmiyorum.Gönül isterdi ki bu bölünmüş camia içinde bari burası bölünmesin ama bu bizim istediğimizle olmuyor maalesef.Benim hakkım herkese helal olsun sizin de varsa haklarınızı helal edin.Herkese saygılar...
          Ümit abi ve Arif abi gibi yazılarını okumaktan zevk aldığım, tanıdığıma memnun olduğum iki insanın forumdan ayrılması kendi adıma üzücü.

Yorum

• Yukarıda ki ankette olmayan bir isim dillendirilirse şaşırmayın. Sadece sunu söyleyeyim, o ismi duyduğumda hayal kırıklığı yaşadım.

Yorum

• Portonun teknik direktörü JULEN LOPETEGUI bosta... bize yararmi?

Yorum

• seksenli yillarin sonu, sadi tekelioğlu gençlerbirliği takımında yardımcı antrenör olarak görev yapıyor. takım devre arası kampı için antalya'da bulunmakta. tam bir hazırlık maçından önce telefon gelir ve sadi tekelioglu bir erkek çocuk sahibi olduğunu öğrenir. takım bunu büyük bir sevinçle karşılar, oyuncular sadi hocayı kucaklarlar ve çocugun isminin ne olcağını sorarlar.

sadi hocam bir süre düşündükten sonra oyunculardan gelen "maçta ilk golümüzü atanın ismini koy" teklifine fazla direnemez. süren uzun ısrarlardan sonra sadi tekelioğlu tamam ulan der.
                rakip iskenderunspor.
                maç başlar, ilk yarı golsüz biter, sadi hocanın çocuğunun ismi hala belli degil. maçın artık son dakikalari yaklaşırken gençlerbirliği atağında hakem penaltı noktasını gösterir. gençlerbirligi'nin penaltıcısı belli.
                ismi hayruddin'dir. hayruddin, topun başına ağır ağır giderken sadi hocam yusuf yusuf olmuş, atma ulan atma derken hayruddin'in vurduğu top direkten döner ve sadi hoca kendi hesabına yırtar. mac 0-0 biter. çocuk hala isimsiz.
                biraz ortam durulduktan sonra sadi tekelioğlu sessizliği saglar ve ''bana ne derseniz deyin ama ben oğluma şırahman demem ulan'' der ve oğluna arif ismini koyar.

arif büyür ve futbolcu olur. gençlerbirliği genç takımında idmana çıkar. karşısında hocası: şırahman berberoğlu. ey g,di amerika, hadi gel de bunu açıkla

Sent from my iPhone using Tapatalk
                En son Adem Akyüz' tarafından düzenlendi; 15.01.2016, 16:34.

Yorum

• Forum bu ara çok sakin mis gibi valla.

Troller ve ilgi budalaları olmayınca huzur çöküyor foruma.
                  10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• İlk olarak OĞUZHAN061 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    hocamız belli rengimiz belli
                    Mircea Sadi

2016'nın bombası budur...
                    "Trabzonspor bir çember gibi,
                    her noktasında başlayan ama asla bitmeyen..."
                    - Dik oynahttps://twitter.com/HalitOF

Yorum

• İlk olarak nsevencan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      seksenli yillarin sonu, sadi tekelioğlu gençlerbirliği takımında yardımcı antrenör olarak görev yapıyor. takım devre arası kampı için antalya'da bulunmakta. tam bir hazırlık maçından önce telefon gelir ve sadi tekelioglu bir erkek çocuk sahibi olduğunu öğrenir. takım bunu büyük bir sevinçle karşılar, oyuncular sadi hocayı kucaklarlar ve çocugun isminin ne olcağını sorarlar.

sadi hocam bir süre düşündükten sonra oyunculardan gelen "maçta ilk golümüzü atanın ismini koy" teklifine fazla direnemez. süren uzun ısrarlardan sonra sadi tekelioğlu tamam ulan der.
                      rakip iskenderunspor.
                      maç başlar, ilk yarı golsüz biter, sadi hocanın çocuğunun ismi hala belli degil. maçın artık son dakikalari yaklaşırken gençlerbirliği atağında hakem penaltı noktasını gösterir. gençlerbirligi'nin penaltıcısı belli.
                      ismi hayruddin'dir. hayruddin, topun başına ağır ağır giderken sadi hocam yusuf yusuf olmuş, atma ulan atma derken hayruddin'in vurduğu top direkten döner ve sadi hoca kendi hesabına yırtar. mac 0-0 biter. çocuk hala isimsiz.
                      biraz ortam durulduktan sonra sadi tekelioğlu sessizliği saglar ve ''bana ne derseniz deyin ama ben oğluma şırahman demem ulan'' der ve oğluna arif ismini koyar.

arif büyür ve futbolcu olur. gençlerbirliği genç takımında idmana çıkar. karşısında hocası: şırahman berberoğlu. ey g,di amerika, hadi gel de bunu açıkla

Sent from my iPhone using Tapatalk

Hikaye eksik. Anlam karmaşasını gidermek için eklemek gerekir. Bir sonraki maçta Gençlerbirliğinin golünü Şırahman atıyor. Şırahman hem yedek hemde gol atmamış futbolcu. Adam o maç girip atıyor golü.
                      Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
                      Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

Mircea Sadi
                        Fevkaladenin fevkininde fevkinde olmuş
                        "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Hakkatten de forum duruldu. Ersunu gectim e diyen bile yok.

Yorum

• İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ben de öyle ama bu yönetimle uyumlu çalışabilir diye düşünüyorum tabi taraftar ve medya rahat bırakırsa.

bizi hiç bir durumda rahat bırakmazlar biz turkiye standartlarının uzerınde futbol oynadıgımızda bile sampiyon olamıyoruz ( bir sekilde silkelerle tesfiklerle federasyon ve hakemlerle bunu engellliyorlar içimizdeki serefszilerin etkisi de yuksek tabiki) yabancı teknik direktorler sistemle oynatan hocalar oyuzden bıze huc bır zaman uymazlar ornekleri turkiyede coktur illa bir teknik direktır olacaksa bence 3 ısım sadece gundemde olmalı

1- yılmaz vural
                            2- hami mandıralı
                            3-sadi tekellioğlu
                            Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..

"Adaletın Temelı Mulktur"

Yorum

Mircea Sadi
                              Gulmekten gozlerimden yas geldi)) nerden akliniza gelir arkadas)

Yorum

• Giray Bulak pes et artık yeter

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X