Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    39 yaşında 6 tane kupası var. Bizi ayağa kaldırmaz depara kaldırır.

böyle bir hoca kesinlikle daha mantıklı. gelir mi ki?

Yorum

• İlk olarak Halit M. MOLLASALİHOĞLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Gallardo mu bu?
      Evet. İngiltere ligi dışında sadece Güney Amerika liglerini takip ettiğim için adaylarım genellikle Latin oluyor. Simeone için çok umutluydum beni hiç yanıltmadı aynı şekilde Gallardo şu an çok başarılı. Simeone'ye çok benzetiyorum kendisini zaten oynattıkları sistem birbirine çok yakın. Gallardo Simeone'den çok daha başarılı bir giriş yaptı kariyerine. Avrupa liglerine adım atması çok yakın.
      DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
      ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

39 yaşında 6 tane kupası var. Bizi ayağa kaldırmaz depara kaldırır.

bu adama bende varim
        klopp un güney amerika subesi diyebiliiz
        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          böyle bir hoca kesinlikle daha mantıklı. gelir mi ki?
          Kesinlikle gelebilir. River'a geldiği zaman takım berbat bir durumdaydı bizden bile kötülerdi düşün. Oyuncu geliştirme konusunda tam bir usta mesela buraya geçen sene yazdığımız isimlerin fiyatları bir anda yükseldi River Avrupa için eskisi gibi bir pazar oldu. Kranevitter Gallardo geldiğinde Hasan Üçüncü modunda takılıyordu adamı takımla birlikte çalıştırmadı sadece avrupadan bazı oyuncuların videolarını izletti nasıl oynaması gerektiğini anlatmaya çalıştı. Kranevitter Atletico Madrid'e transfer oldu bu gelişim sonrası. Kesinlikle görüşülmesi lazım kendisiyle.
          DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
          ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

Kesinlikle gelebilir. River'a geldiği zaman takım berbat bir durumdaydı bizden bile kötülerdi düşün. Oyuncu geliştirme konusunda tam bir usta mesela buraya geçen sene yazdığımız isimlerin fiyatları bir anda yükseldi River Avrupa için eskisi gibi bir pazar oldu. Kranevitter Gallardo geldiğinde Hasan Üçüncü modunda takılıyordu adamı takımla birlikte çalıştırmadı sadece avrupadan bazı oyuncuların videolarını izletti nasıl oynaması gerektiğini anlatmaya çalıştı. Kranevitter Atletico Madrid'e transfer oldu bu gelişim sonrası. Kesinlikle görüşülmesi lazım kendisiyle.

Vallahi Goran Eriksson gibi bir dinozor gelmesin de ben bu isimlere sıcak bakıyorum.

Ama yine de risk biraz yüksek bence Avrupa'ya göre,

b,r de adamın kariyer planlaması da önemli, bahsettiğin kadar parlak bir adamsa Türkiye'den başlamak istemeyebilir.
            "Trabzonspor bir çember gibi,
            her noktasında başlayan ama asla bitmeyen..."
            - Dik oynahttps://twitter.com/HalitOF

Yorum

• İlk olarak Halit M. MOLLASALİHOĞLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Vallahi Goran Eriksson gibi bir dinozor gelmesin de ben bu isimlere sıcak bakıyorum.

Ama yine de risk biraz yüksek bence Avrupa'ya göre,

b,r de adamın kariyer planlaması da önemli, bahsettiğin kadar parlak bir adamsa Türkiye'den başlamak istemeyebilir.
              Avrupa liglerini yakından takip ediyor Avrupa'lı bir hocadan pek farkı yok benim gözümde. Muharrem Usta gibi vizyon sahibi bir başkanımız olduğu için gelebileceğini düşünüyorum İHO olsaydı asla gelmesini istemezdim. İspanya veya İtalya liginde başlamayı düşünüyordur Avrupa kariyerine bütün Arjantin'li teknik direktörler gibi. Güzel bir yol haritası çizersek kendisini ikna edebiliriz.
              DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
              ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• Hem de Arjantin pazarı bize uyar. İletelim
                BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• Gallardo'nun teknik adamlık kariyerini özetler bir mail atabilecek olan var mı bana?
                  BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• Sadi takımın başında kaldığı her gün elini güçlendiriyor. Lig sonuna kadar giderse hele de bir de ligi ilk 3 içinde bitirirse o zaman yandık işte seneye de Sadi ile başlanabilir, bir sene daha kayıp olur gider.. O yüzden M.Usta ile yeni bir başlangıç fırsatı yakalamışken bunu iyi değerlendirmek lazım. Yeni hoca en kısa zamanda gelmeli sene sonunu bekleyecek zamanımız yok.
                    İnadına Trabzonspor !

Yorum

• İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Gallardo'nun teknik adamlık kariyerini özetler bir mail atabilecek olan var mı bana?
                      riverplate i ikinci ligden aldi ve kulüpler dünya kupasi finaline kadar getirdi
                      bu yoldada bütün kupalar kazandi
                      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Gallardo'nun teknik adamlık kariyerini özetler bir mail atabilecek olan var mı bana?
                        Özel mesaj kutunuza yolladım gitmiştir inşallah
                        DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                        ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• İlk olarak muratt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Sadi takımın başında kaldığı her gün elini güçlendiriyor. Lig sonuna kadar giderse hele de bir de ligi ilk 3 içinde bitirirse o zaman yandık işte seneye de Sadi ile başlanabilir, bir sene daha kayıp olur gider.. O yüzden M.Usta ile yeni bir başlangıç fırsatı yakalamışken bunu iyi değerlendirmek lazım. Yeni hoca en kısa zamanda gelmeli sene sonunu bekleyecek zamanımız yok.

Sadi Hoca şu aşamadan ligi 3. bitirsin, bence 5 yıllık sözleşme yapalım.
                          "Trabzonspor bir çember gibi,
                          her noktasında başlayan ama asla bitmeyen..."
                          - Dik oynahttps://twitter.com/HalitOF

Yorum

• Sadece River'ı şampiyon yapmadı Uruguay liginde futbolculuğun son senesini geçirdi ve şampiyon oldu aynı takımı 1 sene sonra hoca olarak şampiyon yaptı. Oyuncularına verdiği disiplin muazzam en sevdiğim özelliklerinden biri bu.
                            DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                            ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• yarın yeni bir hoca ismi yazılacak şenlenir buralar

Yorum

• Manu61'in gönderdiklerini derleyip göndereceğim,iletecekler.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X