Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak İbrahim CİHAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Başıma bir is gelmeyecekse itiraf edeyim Sadi Hocayı en azindan sezon sonuna kadar yeterli bulmaya başladım. Sempatik de geliyor. Üstelik gençleri oynatması da hoş. Abdulkadir ozellikle Maşallah büyük yetenek. Sadi Hocanın futbolcular üzerindeki babacan tavrı dışarıdan seziliyor. Futbolcular ruhla oynuyorlar sanki. Tam bunları düşünüyorum sonra aklıma Kasımpaşa maçındaki açıklamaları geliyor vazgeçiyorum

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Kasımpaşa ve şikebahçe maçlarından dolayı ısınamıyorum ben de maalesef.
    Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!

Yorum

• İlk olarak halilaziz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Neden düsünülmüyor peki?
      Bence tecrübeli birini arıyorlar yaşı çok genç olması dezavantajı, düşünüyorlar bir kaç görüşme olmuş ama daha iyisini arıyorlar, bence geleceğin hocalarından birisi

taraftar istese olur dillendirilen isîmleri genelde dikkate alıyorlar
      En son special one tarafından düzenlendi; 13.01.2016, 01:08.
      “Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
      HAMİ AYAZ

Yorum

Başıma bir is gelmeyecekse itiraf edeyim Sadi Hocayı en azindan sezon sonuna kadar yeterli bulmaya başladım. Sempatik de geliyor. Üstelik gençleri oynatması da hoş. Abdulkadir ozellikle Maşallah büyük yetenek. Sadi Hocanın futbolcular üzerindeki babacan tavrı dışarıdan seziliyor. Futbolcular ruhla oynuyorlar sanki. Tam bunları düşünüyorum sonra aklıma Kasımpaşa maçındaki açıklamaları geliyor vazgeçiyorum

iyi niyetinizden şüphe etmiyorum ama bu düşüncenin çok amatörce olduğunu söylemek isterim. şöyle ki, bu takımın winner karakterli oyuncularını yani cardozo, ekici, mbia, marin, cavanda gibi oyuncuları babacan tavırla sahadaki oyuna paydaş edemezsin. ancak doğru saha içi organizasyonun parçası haline getirirsen bu oyunculardaki aidiyet duygusunu artırabilirsin. bu da doğru teknik direktörle sağlanabilir ancak. yarım dönem idare etsin mantığıyla eldeki az sayıda değerin de takımla olan bağlarını koparıp önümüzdeki seneye yeniden bir sil baştan yapmanın para, zaman kaybı dışında tahammül noktasında da bizi zorlayacağını düşünüyorum.
        İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi
        ...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...

Yorum

• İlk olarak odyseuys tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          iyi niyetinizden şüphe etmiyorum ama bu düşüncenin çok amatörce olduğunu söylemek isterim. şöyle ki, bu takımın winner karakterli oyuncularını yani cardozo, ekici, mbia, marin, cavanda gibi oyuncuları babacan tavırla sahadaki oyuna paydaş edemezsin. ancak doğru saha içi organizasyonun parçası haline getirirsen bu oyunculardaki aidiyet duygusunu artırabilirsin. bu da doğru teknik direktörle sağlanabilir ancak. yarım dönem idare etsin mantığıyla eldeki az sayıda değerin de takımla olan bağlarını koparıp önümüzdeki seneye yeniden bir sil baştan yapmanın para, zaman kaybı dışında tahammül noktasında da bizi zorlayacağını düşünüyorum.
          Bir çok noktada ben de sizin gibi düşünüyorum fakat bu saatten sonra gelecek teknik adam da bu yarim dönemde ne kadar uyum sağlayabilir soru işareti

TRABZON SPOR

Yorum

• çok gündeme gelmeyen bir ihtimal de şu, luce zamansız haberlerden dolayı çok mağdur oldu ve sinirlendi. hem kulüp hem kendisi aynı gün sezon sonuna kadar bir görüşme olmayacağını açıkladı. bir ihtimal anlaşmalı bir şekilde medyanın gündeminden luce'yi çıkarmak için bir takım çabalar olabilir. gazeteler dün ramos yazdı, bugün sadi hocayla devam kararı yazdı, tek ortak nokta luce'nin gündemden kalkması. bana kalırsa muharrem usta böyle kolay kolay bırakmaz luce'nin peşini, hele ki luce beni ikna etmek sizin işiniz ve kontratım bitince görüşülür demişken. üstelik bence trabzon medyasını suçlamıyorum, bu türk medyasının işi diye bize bir nevi jest de yaptı.

olma ihtimali var bence, özellikle medyaya luce defterini kapattık diye veya ramos'la anlaşmaya çok yakınız diye haberler gönderiliyor olabilir. böyleyse şaşırmam.

bu arada güzel bir süpriz sadi hocanın şu ana kadar başarılı olması oldu. yönetimin üzerinden baskı kalktı zira öze dönüşçü birçok arkadaş sadi hocanın kalmasından memnun olur, kalan kesimler de acele edilmesini istemiyor ve sadi hoca güzel gidiyor. böyle bir gidişat varken acele etmeyi gerektirecek bir durum da yok. hem luce, hem ersun hoca sezon sonuna işaret etmişti. üstelik bence kötü bir 2. yarı geçirirse sezon sonunda şenol hoca'nın da serbest olma durumu olabilir. beşiktaş taraftarının bütün sevgisi başarı üzerine kurulu. sırf tolga'yı oynatıyor diye o kadar iyi durumda olmalarına rağmen demediklerini bırakmadılar. 2 kötü sonuca bakar karşısına geçer hepsi. iyi gün dostu yavru şikeciler.

Yorum

Son anda toparladın [emoji4]
              Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
              Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Yönetim kurulu teknik direktör seçiminde pek iyi bir iz bırakmamıştır bence. Hemen uzun vadeli çalışılacak bir hocayla anlaşmalarını temenni ederdim. Çünkü önümüzdeki altı ayı, en azından yeni hocanın felsefesini takıma ve kulübe yerleştirmek için kullanılabilinirdi. Onun için, şu an boşta olması nedeni ile, Ersun Yanal en uygun isimdi. Birazda seçim vadi nedeni ile Lucescu isminde ısrar edinildi, ama burdada çizilen yol yeterince profesyonel değildi. Pek iyi bir görüntü vermediler bu konuda kanımca.

En azından şimdi üç-dört ay zamanları var. İnşallah A, B, C seçenekleri olan bir MasterPlan çerçevesinde , daha akıllıca bir şekilde , bize uygun bir hoca bulurlar.

O süre zarfında Sadi hocanın takımın başında kalması en mantıklısı. Takımın şu an için en çok ihtiyacı olan şey bence süreklilik. Evet, kulübümüze çağ atlattıracak dünya Adamı değil belki, ama takımdan zaten aşırı yüksek bir beklenti olmayan bir dönemi geçirecek bilgi, birikim ve tecrübeye sahip bence.
                "Adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur..."

Yorum

• Kurban Berdiyev
                  Ama Rostov'u sampiyonlar ligine sokacak siralamaya yerlestirirse lig sonunda, Lucescu gibi o da teklifi götürmemiz hâlinde reddeder gibime geliyor...
                  2+2 yillik sözlesme önerelim, tutarsa uzatiriz tutmazsa yollariz... çözümlerden birisi budur, gereksiz yere yok Alman yok Ispanyol yok Italyan getirmeye gerek yok... istisnalar hariç tabi ki... atiyorum Spaletti olabilir, ama Juande Ramos olmaz bence... Almanlar da öyle, atiyorum kiçi kirik Hamburg ya da 2.bundesliga'dan teklif aldiklari an gitmek isterler... Avrupalilar'in çoguna karsiyim... Lucescu olsa iyi olurdu ama o son açiklamalari herhangi bir bahaneden dolayi banka meselesinden dolayi olsa da pek kabul edilebilir degil bana göre...
                  Güney Amerikali olabilir,,, Sampaoli olur Gallardo olur,,, onlarda o hirsi görüyorum, bizim kim oldugumuzu amacimizin ne oldugunu adam akilli anlatirsak bizi sahipleneceklerini zannediyorum.... yok Favre yok Hans bilmem ne bunlar hikaye, iyi top oynatiyor su takimi suraya getirmis bunlara saygim sonsuz ama bizde is yapamazlar tutturamazlar sahiplenmezler en ufak skintida huzursuzluk çikartirlar gitmek isterler kovulmak için bahane ararlar... o zaman Montpellier'yi sampiyon yapmis Rene Girard gelsin, en azindan sampiyonlugu var diyecegim ama saçma olur, onu da istemem...
                  Marcelo Bielsa da bence dogru bir tercih olabilir mesela
                  Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• 'yerli messi'yi beğenmedim .
                    alanzinho.nun ergen hali sadece .
                    kemik kıran futbolcuya bi denk gelirse ne sol ayağı kalır ne de messi.liği .
                    ayrıca oldum derse biter.
                    aynı muhammed demirci gibi .

muhammed beşir.in kulağı çekilsin.
                    dün zoraki oynuyordu sanki . daha dur oğlum . dün bir bugün iki .
                    sanki çok çabuk havalara girmiş gibi .
                    cardozo yok , ndoye gitti , bi deniz var , bi de kendisi .
                    kendini herhalde vazgeçilmez sanıyor .
                    bu ruh hali onu başlamadan bitirir.
                    acilen kendine çeki düzen vermesi lazım .

ayrıca bir de bu çocuğa bi de tarz danışmanı bulunsun .
                    her hareketi burak yılmaz.
                    sümkürmesi bile .
                    kendisine baktığımda artık burak yılmaz görmek istemiyorum .
                    kendin ol yiğidim .
                    bi de gol atınca farklı bir atraksiyon yap .
                    hami.yle şota.yı gol atınca hiç izlemedin mi .
                    üzme bizi daha başlamadan .

bir de şu okay.a bi şeyler yazayım .
                    bu çocuk geriye gidiyor devamlı .
                    nerde kayseri.deki okay .
                    ara ki bulasın .
                    ya da ben kendisinden pogba performansı bekliyorum .
                    ama bu çocuk da bi şeyler eksik .
                    ve o eksiklik hiç tamamlanmayacak gibi duruyor .
                    inşallah yanılırım .

bi de bu başlık haziran.a kadar kapatılsın .
                    sadi hoca iyi gidiyor işte .
                    kulağa karpuz suyu kaçırmanın manası yok .

saygılar .

Yorum

Şu Özer sevdasından vazgeçse ve gençlere biraz daha fazla süre verse ben de desteklerim. 3-4 trilyon para alan adamın hatasıyla maç kaybedeceğimize, geleceği parlak aylık 2500TL kazanan adamın hatasıyla maç kaybedelim. Uzun vadede hem maddi hem de manevi olarak kazanan biz oluruz.
                      Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Kurban Berdiyev
                        Hay Kurban Berdiyev kadar başına yağmur düşsün be kardeşim Fenalık getirdin he Gelsede kurtulsak
                        -JOSE ERNESTO SOSA-

Yorum

• İlk olarak revolution tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          'yerli messi'yi beğenmedim .

sümkürmesi bile .
                          kendin ol yiğidim .

ara ki bulasın .
                          inşallah yanılırım .

saygılar .
                          Çocuk 20 dakika ya oynadı ya oynamadı, kariyerinin ilk profesyonel maçı. Kariyerini başlamadan bitirmişsin valla.

Hoca işi yönetim "sene sonuna kadar Sadi Hoca ile devam" demedikçe kapanmaz.
                          BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• ligdeki olumsuz bir maç sonu görürüm ben Sadi sezon sonuna kadar kalsıncıları
                            ALLAH UTANDIRMASIN

Yorum

• İlk olarak revolution tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              'yerli messi'yi beğenmedim .

sümkürmesi bile .
                              kendin ol yiğidim .

ara ki bulasın .
                              inşallah yanılırım .

saygılar .
                              Muhammedin şımardığını nasıl çıkardın on dakikada valla helal olsun, Abdülkadirin ise fizik dışında alanzinhoyla uzaktan yakından alakası yok.

Yorum

• Abdulkadir daha 16 yaşında Bundan sonrası tabi ki çok önemli fiziksel/mental gelişimi ile A takıma entegrasyonu vs önemli ama bana oldukça seri bir çocuk gibi geldi.

Muhammet'in şımarmaktan ziyade kararlı gözüktüğünü düşünüyorum. Umarım gol atsa da atamasa da aldığı şansları iyi şekilde değerlendirir. Dün 23 dk oynadı ve o sürede takım Adana kalesine ve Muhammet'e doğru dürüst top bile getiremedi zaten. O da ortasahaya çokça inip top almaya gelmek durumunda kaldı. Halbuki ilk yarı çok daha fazla o bölgede top yapmıştık.

Okay ise malesef öyle. Kesinlikle 90 dk'yı kaldıramıyor gibi geliyor ve güç/kondüsyon konusunda gelişime ihtiyacı var. Aytaç ayakta kalırken mesela onun gücü düşünce dolayısıyla inanılmaz ağırlaşıyor ve bodoslama müdahalelerde bulunuyor. Umarım toparlar.
                                En son Erkin tarafından düzenlendi; 13.01.2016, 11:19.
                                Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X