Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kongrede tam destek verdiğimiz başkan ve yönetim kuruluna ilk eleştiriyi Ersun/Lucescu işinde getirmiş ve "acemilik yapılıyor" demiştim. O tarihte çok tepki aldım ama kastettiğim şey tam da buydu işte. Ersun'a yanlış yapılarak erken küstürüldü ve kozlar Lucescu'ya teslim edildi.

Ne demiştik; "Ersun'la kafa bulur gibi oynadınız ama bu saatten sonra Lucescu olsa bile çok taviz verilerek olur"... Üzüldüm bu açıklamalara... Saygınlığımız zedeleniyor. Yine de tam destek...

Yorum

• Sadece bizim taraftan değil ist basınından kişiler de görüşme olduğunu söylemişti.Bir taraf net yalan söylüyor.
      TRABZONSPOR

@yvzbkts61

Yorum

• Ne demek görüşmedim Lucee ??

Yorum

• Baskan gereken aciklamayi yapacak -ahmet cubukcu

ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Ben Trabzonspor’dan kimseyi aramadım, hiçbir yere gitmedim, kimseyle pazarlık etmedim, kimseye söz vermedim. Benim sözleşme imzaladığım haberlerini yaratıyorlar. Bunlar doğru değil, hepsi yalan! Gazeteler benim sözleşme imzaladığımı, bazı taleplerim olduğunu nasıl yazabilir?

Bu kısmının başkanla bir alakası yok. Başkan, Lucescu'nun kendisini aradığını, bir yerde Lucescu'yla buluşup pazarlık ettiğini, Lucescu'nun kendisine söz verdiğini, sözleşme imzaladığını, talepleri olduğunu söyledi mi? Benim bildiğim söylemedi. Bunlar tamamen basınla alakalı.

Başkan benim adımı seçimde kullandı. Normalde şu an beni ikna etmeye çalışması lazım ama bu başka bir problem, bu onun problemi.

Bu kısım enteresan. Yanlış tercüme edilmiştir belki. Beni ikna etmeye çalışması lazım ama çalışmıyor demesi ilginç. Başkanla alakalı olan burası.

Yorum

• Bi arkadasa onun bir kaynagi.. sebeb mafyaymis .. hey allahim bi antr alacaz rus mafyaymi carptik

Yorum

• Ne yani bunca zaman "hiç" mi görüşülmedi Lucescu ile ? Telefonda bile mi ? Hiç bir şekilde temas kurmadığı adam hakkında kendi kafasına göre mi açıklama yapıyor Usta ? İHO bile yapmaz bunu.

Görüşüldü anlaşıldı desek, Lucescu'nun ileride kendisiyle çalışacağı başkana bu şekilde suçlama yapması çok ağır değil mi ? Nerden baksan mantıksız.

Ayrıca ben yine de orjinal açıklamayı görmek isterim. Haber TRT Spor kaynaklı. Bu tarz haberlerin kelime oyunlarıyla aşırı çarpıtıldığını biliyoruz. edit: haber yazılı değilmiş. sözlü açıklamış lucescu
                En son Enisc tarafından düzenlendi; 10.01.2016, 00:23.
                ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• Erdal Hos ‏@erdalhos 54 sn.54 saniye önce
                  Luce meselesinde de tek cümle yazayım : Shaktar' dan alacağı var.En azından benim 15 gün önce öğrendiğim böyle...
                  ÜNALKARAMANSPORLU..

"
                  Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Kongrede tam destek verdiğimiz başkan ve yönetim kuruluna ilk eleştiriyi Ersun/Lucescu işinde getirmiş ve "acemilik yapılıyor" demiştim. O tarihte çok tepki aldım ama kastettiğim şey tam da buydu işte. Ersun'a yanlış yapılarak erken küstürüldü ve kozlar Lucescu'ya teslim edildi.

Ne demiştik; "Ersun'la kafa bulur gibi oynadınız ama bu saatten sonra Lucescu olsa bile çok taviz verilerek olur"... Üzüldüm bu açıklamalara... Saygınlığımız zedeleniyor. Yine de tam destek...
                    Abi hic mi gorusulmedi . Lucescu niye hic gorusmedm diyor

Yorum

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Kongrede tam destek verdiğimiz başkan ve yönetim kuruluna ilk eleştiriyi Ersun/Lucescu işinde getirmiş ve "acemilik yapılıyor" demiştim. O tarihte çok tepki aldım ama kastettiğim şey tam da buydu işte. Ersun'a yanlış yapılarak erken küstürüldü ve kozlar Lucescu'ya teslim edildi.

Abi bu açıklamalara rağmen sezon sonunu beklemek nasıl yorumlanmalı? Adam resmen yalancı dedi başkana...

Yorum

• İlk olarak Yavuz Bektaş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Sadece bizim taraftan değil ist basınından kişiler de görüşme olduğunu söylemişti.Bir taraf net yalan söylüyor.
                        Hatta Ukrayna basınıda.
                        Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• İlk olarak uemit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bi arkadasa onun bir kaynagi.. sebeb mafyaymis .. hey allahim bi antr alacaz rus mafyaymi carptik
                          tüh tam da mafyanın kralı başımızdaydı keşke 6 aralık öncesi gelselerdi.
                          Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• Gorusme illaki oldu o kadar da degil . Baska bir sey donuyor burda .

Yorum

• lucescu şaktardan alacağını uefa fifa nezdinde tahsil edemiyormu da saplanıp kalmış oraya...bir Trabzonspor mu enayi fifa dosyaları ile uğraşıyor.
                              .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

• Lucescu kardeş
                                Sileriz
                                Sıkıntı yapma

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X