Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• hep 10 ocak dediniz, dediniz de; ne oldu şimdi
    Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
    bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• muharrem usta lucescu'nun adıyla seçim kazanmadı.projeleriyle, somut örnekleriyle taraftarı etkiledi.hocada istikrar dedi.lucescu içinse sezon sonunu işaret etti. lucescu kongreyi mi takip etmiş? o da gazetelere yazılan yalanlara inanıyor demek ki. başkan bekleyebilir ama başka alternatiflere ciddi şekilde yönelsin.

Yorum

• İlk olarak A. Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Adimin kullanilmasi bana zarar veriyor.
        Shaktar da mutluyum.
        Trabzonspor baskani secimde adimi kullandi ama benle gorusmedi.
        Kimseyle gorusmedim.

Ama sozlesmem bitince ne olacagi gorulur dedi birde.

Resmi sitede yayinlananlarin dogrultusunda konustu.
        Ses kaydi mi . Yazili aciklama mi

ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Lucescu'ya gereken cevap verilip o defter kapanmalı. Ersun Yanal hemen göreve başlasın.

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Hadi diyelim ki Usta direkt veya endirekt olarak Lucescu ile hiç görüşmemiş olsun. Lucescu'nun bunu yalanlayacağını bile bile neden görüştük desin. Üstelik seçimi kazandıktan sonra da bunu söylemeye devam etti...
            Lucescu nun aciklamalarina bakilirsa usta kendisiyle hic gorusmemis.

Zaten secimden önce de bizzat degil bir araci ile gorustuk demisti.

Bütün bunlara usta ne diyecek merak ediyorum.
            "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Burdaki arakadaslari samimice uyardik kurumlar kulupler sahislara bagli kalmamali sonra boyle sorunlar.oluyor iste. Teklifini yaparsin olmazsa baska bir yol cisersin kendine sirf lucescu gelecek diye yarim sezon ve yapailanma sansi ikinci plana atilmazki ayrica birdaki butun arkadaslar luce. Ligimizi biliyor diye istiyor cunku yabanci hocalarin turkiyede is yapamayacagini dusunuyor cogunluk bende bunalrdan biriyim . olmuyorsa zorlamaya gerek yok baska bir hoca ile ansilsin hersey hocada bitmiyor zaten ama kenardaki teknik adamda iyi olmali ALLAH baskanimiza kolaylik versin.
              bu sene SAMPİYONUZ.

Yorum

• Ersun Yanal bosta olmasa bu kadar yanmam da ülkenin en iyi hocası orda duruyor biz de Luce sevdasindayiz...

Bugün izlediğim takimda kötü oyunu falan birak plan program düzen nizam intizam hicbir sey yok..Ilk macta Bursa ya sonra Besiktas a kaybettigimizde Usta nin arkasindaki ruzgar tersine döner...Kendi ayagina sıkıyor farkinda degil.

Yorum

• İlk olarak Ahmet T. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Yanarım kaçan Ersun'a yanarım..
                  Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    muharrem usta lucescu'nun adıyla seçim kazanmadı.projeleriyle, somut örnekleriyle taraftarı etkiledi.hocada istikrar dedi.lucescu içinse sezon sonunu işaret etti. lucescu kongreyi mi takip etmiş? o da gazetelere yazılan yalanlara inanıyor demek ki. başkan bekleyebilir ama başka alternatiflere ciddi şekilde yönelsin.
                    aynen.öyle bir hava yaratılıyor ki başkanın en büyük projesi luceydi de herkes luce yüzünden destek verdi sanılacak.
                    ÜNALKARAMANSPORLU..

"
                    Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• Adam kimseyle görüşmedim mi sesi? Pazarlık yapmadım çıkan haberler yalan dedi. Kimseyle görüşmedim dediği kısmı duymadım ben
                      Uğurcan 'Dünyanın En İyisi' Çakır

Yorum

• Ben olsam bir görüsme varsa Luceyle bunu kanitlayanda bit fotograf bunu resmi sitede yayinlarim..Sonrada vazgecildigini soylerim..

Lucescu daha cok sponsorlara yonelik onumuzdeki surecte olacak sponsorlara karsi bir hamle gibiydi..Olmadi galiba

Yorum

• İlk olarak AYYILDIZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Lucescu'ya gereken cevap verilip o defter kapanmalı. Ersun Yanal hemen göreve başlasın.
                          kardeş yerli olarak en mantıklı aday ama bu saatten sonra ersun yanal gelmez diye düşünüyorum.

Yorum

• Altug ATALAY ‏@altug_tly 11 dk.11 dakika önce
                            Lucescu'nun açıklamaları özür ya da istifa sebebidir..
                            bu adamlara bu imkanları vermemek lazım.saldırılara devam ediyorlar
                            ÜNALKARAMANSPORLU..

"
                            Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• Eğer yönetim bu açıklamaya rağmen hala sezon sonunu beklerse iki seçenek kalır:
                              1. Başka hoca bulamıyorlar
                              2. Lucescu ile gerçekten anlaştılar ama shaktar başkanı kafaya silahı dayıyor ciddi ciddi. Mecbur bu açıklamayı yaptı Lucescu.

Muharrem Usta da dolaylı yollardan görüştük falan filan diyip işi geçiştirmeye çalışacak.

Muharrem Usta bile bile topuğuna sıkacak kadar aptal değildir diye düşünüyorum. Valla Cafer abi sen kötümserleştin ama ben sabaha göre daha umutluyum Lucescu'dan

Yorum

• Asbaskan ahmet cubukcu hala sene sonu bizde sakin olun diyomus luce icin

ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X