Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Lucescu defteri kapanmalı. Sezon sonu gelmez bu Adam.

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Kulüp açıklama yapmış: Sözleşmesi bitene kadar lucrscuyla görüşme yapmayacağız diye...Baştan beri söylüyoruz bu kadar sorun varken bu takımda bir ihtiyarın peşine takılıp kalmak çok yanlış bu işe derhal nokta konusunda ersun takımın başına getirildi.Planlama yapılsın 3 senelik bir kalkınma planı uygulandı 400 milyon tlik borçla kimse kimseye şampiyonluk sözü vermesin.
      Yönetim bir planlama ile gidiyor bunu neden gormuyorsunuz?

Su yanal sevdasindan vazgecin artik tek care lucescu baska secenek yok...
      "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• sadi tekelioglu hayirli olsun
        BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• Umarım sezon sonunda gorusme filan olmaz ee bekledik reddetti nolcak ? B planına gecelim

Yorum

• Açıklamayı ilk okuduğumda direk aklıma Lucescu ile başkanın sezon sonu için anlaştığı ve açıklamanın resmi sitede yazdığı gibi Shaktar'da ki ahenginin bozulmaması için Lucescu'nun isteği doğrultusunda yapıldığı geldi.

Zaten çoğunlukla sezon sonu için konuşuluyordu Lucescu. Uzun yıllar çalıştırdığı kulübünü bırakıp devre arası gelmesini ben beklemiyordum ama son zamanlarda öyle bir algı yaratıldı.

Paniklemeye gerek yok. Sabretmeyi öğreneceğiz.
            ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• Bence iki tarafta anlaştı,sadece sezon sonu bekleniyor artik. lucescunun derdi shahtar'da itibari bozulmasin diye, medya'ya bu şekilde haber verilmesi. Lucescu Shakhtar'dan güzel bir şekilde ayrilmak istiyor, buda en büyük hakkı. Lucescu bir takimin basindayken, onunla bir anlaşma yapmak saçma olur saten.
              !Her bağimlılığa karşiyim TRABZONSPOR harıc..

Yorum

• Ayrıca yönetimin Sadi hocayla ters düştüğü durumlar var mesela Marin olayı. Yönetim ikinci devre bizim önemli parçamız olacak diyor Sadi hoca hiç şans vermiyor adama.
                TRABZONSPOR

Yorum

• Bence de anlasildi sezon sonu icin.
                  yoksa çoktan vazgeçmiştik Luce hocadan...ama shaktor in hedefleri var...takımın havasını bozmak istemiyorlar...
                  Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

• Lucescu'yu çok istememe rağmen sezon sonu görüşme gibi bir durumu asla kabul edemem. Gelecekse bugün önsözleşme imzalanmalıdır. Böyle olmazsa arkadaşların da dediği gibi sezon sonu da gelmeyecek demektir. İnşallah yönetim böyle bir hata yapmaz.

Bu belirsizlik sportif başarısızlık ile taraftarın ve sponsorların ilgisizliği ile sonuçlanır. Hiçbir kesime de alması gereken cevap verilememiş olur. Dönüşüm başlatılamamış olur hatta belki de imkansız hale gelir, çok riskli bir karar...

Yorum

• BEn bu açıklamadan Lice ile anlaşıldı velakin Shakhtar a ayı olmasın diye susuyoruz....

Yorum

• Bu açıklamanın üstüne Sadi Hoca da takımın başında olduğuna göre yavaş yavaş sesi yükseltebilirim sanırım. Vallahi vizyondu,jübileydi gram değeri yok. Usta olmayanı oldursun diye getirildi. Eğer böyle olacaksa ben Hekimoğlu'na da razıyım.
                        "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• İlk olarak bc_lazo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bence iki tarafta anlaştı,sadece sezon sonu bekleniyor artik. lucescunun derdi shahtar'da itibari bozulmasin diye, medya'ya bu şekilde haber verilmesi. Lucescu Shakhtar'dan güzel bir şekilde ayrilmak istiyor, buda en büyük hakkı. Lucescu bir takimin basindayken, onunla bir anlaşma yapmak saçma olur saten.
                          Bence hiç de saçma olmaz. Madem profesyonellikten bahsediyoruz; Guardiola Bayern'in başına nasıl geçtiyse Lucescu için de aynı yöntem uygulanmalıdır. Bugün önsözleşme imzalanmıyorsa Lucescu sezon sonunda da gelmeyecektir, bundan adım gibi eminim.

Yorum

• Bence Luce hayırlı olsun..Ustanın adaylık açıklamalarını hatırlayın.Kongre kararı verilsin öyle konuşurum diyordu buda o tarz bi açıklama.Saygı gereği
                            Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• Bu kaya çilingiroğlu nasil bir mahlukat yahu. Sus be adam

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Sn. TS yönetimi,

Sizin köyde ÖN SÖZLEŞME diye birşey yok mudur ? Belirsizliğin gelecek sezona kadar uzaması ve bu sezonun tümden kaybı içinize sinmiş midir?

Bmn ahalisine saygıyla duyurulur.
                                BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X