Biraz daha bekleyelim..Başkanın söylemi doğru..esas sıkıntı hoca da değil..sistemde ve yönetim tarzında sorun var..hoca da belli bir kalibrede olacak..kaynakları ve potansiyeli kullanacak bir hoca olacak..bence Lucescu kadar Ramos yada sürpriz bir ismin( yönetimin arkasında durabileceği-kariyerli) de olma ihtimali yüksek..Mali durumumuz,Uefa kanadındaki sıkıntı vs derken yüksek bütçeler isteyen hocalar ile anlaşabilecek miyiz? beni düşündüren konu bu..Luce,Ramos,Favre'yi bu konuda ikna edebilirlerse ayakta alkışlarım...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak tonya55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLucescu schaktardan 8 alıyordu başkan rakam kısmını çözmüştür.Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!
Yorum
-
İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOoo sen her şeyi kaçırmışsın [emoji14] Muharrem Usta 10 Ocak'a kadar Lucescu ile anlaşacağımızı düşünüyorum demişti. Daha sonra basında anlaştığımız ve 10 Ocak'ta açıklanacağı yazıldı. Herkes bu tarihe kilitlendi yani"Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
İlk olarak yavuz611161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖnce Lucesu ile 8 milyon a anlaşıldı schaktardan aldığı parayla diyorsun sonra mesajını böyle değiştiriyorsun.Yani sana ne diyeyim ben şimdi.
Sent from my iPhone using Tapatalktrabzonspor
Yorum
-
İlk olarak Cafer Bulur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBmn de lucescunun kendisinin 5 yardimcilari icin 2 milyon istedigi bu nedenle yönetimin vazgectigi yazildi dogruluk payi nedir?
Sent from my iPhone using Tapatalktrabzonspor
Yorum
-
[MENTION=50267]!olgun![/MENTION] Öncelikle geçmis olsun soruya gelirsek lucescu hemen mi başlıcak yoksa sezonun bitmesinimi beklicekEn son Serkan Miletli tarafından düzenlendi; 07.01.2016, 23:57.
Yorum
-
İlk olarak Cafer Bulur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBmn de lucescunun kendisinin 5 yardimcilari icin 2 milyon istedigi bu nedenle yönetimin vazgectigi yazildi dogruluk payi nedir?
O haberi de medyatrabzon yaptı yanlış hatırlamıyorsam.
Yorum
-
İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLucescu maddi açıdan zorda olan kulübümüzü zora sokacak bir servet! isteyecekse gelmesin.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum