Bonservisi elimizde olan 35 tane adam var, oynatıp parlatacağız ki satalım. Marin'i parlatsam ne olacak.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak yazıkoldu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen de o nedenle hepinize aynı şeyi söylüyorum zaten. Marin de marin. Kendi malımızı kötülüyoruz, başkasının malını göklere çıkarıyoruz.
Peki bu arada Marin'in bozulan psikolojisi, takımla kopan bağı vs ne olacak. seneye bu adam sana gelmek isteyecek mi?
Yok eğer almayı düşünmüyorsa yönetim seneye, şimdi bunu oynatma diye neden desin? 3 puanın para demek olduğu ligde iyi oyuncun her zaman oynar.
Oynamamasının tek bir sebebi var takımdan medjani'yi kaçıran özer, aykut vs gibi özevlat olup takımda ağalık taslayanlar.
Yorum
-
Sen seviyorsun, ama tapusu sen de değil. Çevre düzenlemesi yap diye sana verilmiş, alırsan 4 milyon Euro. Yönetim o fiyattan almam diyor. Oynatılırsa o fiyattan başkası alır.İlk olarak Ali Kolancı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehayır benim adamım , var mı belgeniz ?En son yazıkoldu tarafından düzenlendi; 07.01.2016, 14:36.
Yorum
-
İlk olarak yazıkoldu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen de o nedenle hepinize aynı şeyi söylüyorum zaten. Marin de marin. Kendi malımızı kötülüyoruz, başkasının malını göklere çıkarıyoruz.
Sent from my iPhone using Tapatalktrabzonspor
Yorum
-
Arkadaşlar biliyorsunuz eski yönetim saçma sapan transfer maddeleri koyuyordu..
Belkide Marn'in sözleşmesinde de böyle bir madde vardır...
Kendi istediği zaman her türlü gidebilir gibi.....Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
-
Bu kadar kırılgansa zaten yürümez. Elimizde bonservisi olan 35 oyuncu var, sadece 11 kişi oynuyor. Sayıyı azalmanın yolu kendi malını parlatmak.İlk olarak Özkan Şentürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşimdi sen diyorsunki marin kiralık olduğu için yönetim oynamasını istemiyor. Ne kazanacak burdan yönetim sence? Oyuncunun değerini düşürüp seneye ucuza mı alacak?
Peki bu arada Marin'in bozulan psikolojisi, takımla kopan bağı vs ne olacak. seneye bu adam sana gelmek isteyecek mi?
Yok eğer almayı düşünmüyorsa yönetim seneye, şimdi bunu oynatma diye neden desin? 3 puanın para demek olduğu ligde iyi oyuncun her zaman oynar.
Oynamamasının tek bir sebebi var takımdan medjani'yi kaçıran özer, aykut vs gibi özevlat olup takımda ağalık taslayanlar.En son yazıkoldu tarafından düzenlendi; 07.01.2016, 14:38.
Yorum
-
İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇok çok çok büyük yanılgı içindesiniz. Çok çok büyük yeteneklerin bile olsa Fizik - Kondisyonsuz sen bir hiçsin. Fizik kondisyonsuz futbolcu olmaz. Bizim ligde olmaz, Futbolcu yıkılmamalı. Yetenek yetmez. Persie bugün kalitesi yeteneği tartışılmaz ama adam Kondisyon ve fizik olarak düşüşte. Bak ne halde ? Fiziksiz Kondisyonsuz futbolcu bu ligde tutunamaz.Bize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Trabzonspor Bir Destan ...
Yorum
-
İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar biliyorsunuz eski yönetim saçma sapan transfer maddeleri koyuyordu..
Belkide Marn'in sözleşmesinde de böyle bir madde vardır...
Kendi istediği zaman her türlü gidebilir gibi.....
Sent from my iPhone using Tapatalktrabzonspor
Yorum
-
Kolpacı
İlk olarak yazıkoldu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSen seviyorsun, ama tapusu sen de değil. Çevre düzenlemesi yap diye sana verilmiş, alırsan 4 milyon Euro. Yönetim o fiyattan almam diyor. Oynatılırsa o fiyattan başkası alır.
Yorum
-
bizim takımın kararlı bir şekilde, takım halinde topu kapmak için pres yaptığını bir kaç kez ersun yanal başımızdayken gördüm son dönemde. takım halinde pres yapabilmek çok önemlidir, bir çok şeyin de göstergesidir. kadroda kaliteli de oyuncular varsa iyi takım olmanın birinci göstergesidir bana göre. aradaki mesafeleri ayarlamadan modern futbol oynanmaz. trabzonspor da oynayamıyor zaten.sürekli rakip atakları geçiştirme gayretinde.doğru dürüst bir direnç yok.en kötü takım bile kale önümüze rahatça geliyor.gol atamadıklarından bir çok maçtan şanslı ayrılıyoruz. satranç gibi artık futbol.taşların arasındaki mesafeleri ayarlamadan, koruma altına almadan kafana göre taş oynuyorsan kötü bir satranç oyuncususun demektir. futbolda da öyle, rakip sahaya özenle yerleşeceksin, oyun merkezini nereye kuruyorsan orada takım halinde birbirine yakın bir şekilde pozisyon alacaksın.artık pres yapmak veya alan kapatmak kendi isteğine kalmış.
bunlar geçici oyuncu ve t.direk ile yapılmaz. bunları yapabilmek için güven ortamı çok önemli. aradaki mesafeler arttıkça pres yapmayı, mücadele etmeyi bırakır futbolcu.çünkü boşuna koştuğunu hisseder. arkadaki bekin sol iç orta sahanın ve forvetin topun olduğu bölgeye yaklaştığını bilmeden, arkasındaki boşluğun dolduğunu hissetmeden pres yapmaz sol açık oyuncusu.bu oyun böyle oynanıyor malesef.
işin acı tarafı bunlar sahadaki temel meseleler.bunların üstüne atılan pası, şutu, araya kaçan futbolcuyu değerlendirmemiz gerekiyor.ama biz daha parasını düzgün alamayan futbolcuların oynadığı şeyi yorumlamaya çalıştık iki buçuk sene. sonra o gitsin bu gelsin.
Yorum
-
İlk olarak Muhteva tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSadi hoca sezon sonuna kadar kalmalı kendisine karşı abartılı bir önyargı var.
Marin oynamak istiyorsa sahada yürümeyecek ne fizik var ne kondisyon adam gibi çalışıp mücadele edecek ki formayı alsın.İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMarin'in kalitesine benim dahil kimsenin lafı yok lakin.....
Fizik gücü olarak şu an itibarı ile yeterli olmadığını düşünüyordum demekki yalnız değilmişim....İlk olarak yazıkoldu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBravo, aynen katılıyorum. Benim gibi düşünen birini çok şükür gördüm.
Yorum
-
Seni seviyorum, Ali Kolancı. Kısa ve öz yazıyorsun, ben görüşümü yazıyorum. Her şey Trabzonspor için.İlk olarak Ali Kolancı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBelgen var mı güzel insan ?
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum