Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Marin Trabzonsporda hiç bir zaman başarılı olamaz. Hatta ligimizde.

Marinin oyun zekası, adam eksiltme özelliği ve maestroluğunun işe yarayabilmesi için devamlı baskı kuran , rakibi kendi alanına hapseden ve binbir çeşit ofansif varyasyonu olan bir takımda oynaması gerekir. Bu özelliklere sahip bir takımda Marin messi gibi olur.

Ancak ligimizde böyle bir takım yok, hele ki TS bu anlatımın son derece uzağında. Bizim takımda Marin i nereye koyarsanız koyun, nasıl denerseniz deneyin sürekli bir başarı mümkün değil. Ara sıra öne çıkar sonra yine kaybolur.
    Oscar CARDOZO
    İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi
    Gerçek değeri gittikten sonra anlaşılacak olan bir sanatçı. Ortaçağ döneminde ''farklı'' olduğu için idam edilen insanlar gibi.

Yorum

• Yönetim istemiyor, ikinci yarıda biz elden çıkarmaya çalışacağımız oyunculara şans vererek satışa sunma niyetindeyiz. Marin oynamazsa Trabzon'da kalma olasılığı yükselir. 4 milyon değil belki 1,5 milyona da alınabilir. Bu bir yönetim stratejisi. Sadi'ye kalsa oynatır.
      İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      küçümseme anlamında söylemedim lakin adam bundesligadan gelmiş...

ha çok formda olsa gezmezdi zaten ayrı bir konu oda..

biliyorsun bazı talihsiz olaylarda yaşamış.....

Yorum

• İlk olarak Muhteva tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Sadi hoca sezon sonuna kadar kalmalı kendisine karşı abartılı bir önyargı var.

Marin oynamak istiyorsa sahada yürümeyecek ne fizik var ne kondisyon adam gibi çalışıp mücadele edecek ki formayı alsın.
        Erdal Hoş'un dünkü röportajında tam bu noktaya güzel bir cevap var.

"Şöyle bir bakış açısı var: “Antrenmanlarda iyi olan oynar.” Böyle bir anlayış dünyada yok. İyi hoca elindeki kadroyu doğru bir biçimde sahaya süren bir hocadır. Fatih Terim neden büyük hoca biliyor musunuz? Hagi gibi bir adamla çalışıp hiçbir problem yaşamadığı içindir. Drogba gibi bir adamla çalışıp hiçbir problem yaşamadığı içindir. Belki problem yaşadı ama onları sahaya çıkarmasını da bildi. Yoksa diğer türlüsü en kolayı. Antrenmanda çalışmıyor at bir kenara, Hocalık bu değildir. Hocalık elindeki malzemeyi iyi kullanmaktır. Onun haricinde hangi taktikle oynadığının hiçbir önemi yok. Aşağı yukarı bunları herkes biliyor zaten. Marifet 20-25 kişiden oluşan genç topluluğun sosyolojisini yönetebilmektir. Hocalık budur. Teknik taktik açıdan değil. Birbirlerinden farklı gelirleri olan birbirlerinden farklı dünyalara sahip, genç olan, delikanlı olan, kanı kaynayan, aklı bir karış havada, komplexleri,egoları,zaafları olan bir sürü adamı sahaya doğru şekilde sürebilmektir marifet. Bu kadar açık ve net. Marin çalışmıyor diye ilk 11’e koymamak değildir. Marin’i çalıştırmaktır marifet. "

Yorum

• Marin zayıf kalıyor olabilir ama her zaman forma bulan Özer ve Erkan ne kadar faydalı pres yaparlar , en son ne zaman ikili mücadele kazanmışlar ,
          Toplu oyunda sergiledikleri zaten rezaletin önde gideni , Marin gibi adamımız var da beğenmiyoruz , aslarımız da Özerle Erkan

Yorum

• İlk olarak Ali Kolancı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Marin zayıf kalıyor olabilir ama her zaman forma bulan Özer ve Erkan ne kadar faydalı pres yaparlar , en son ne zaman ikili mücadele kazanmışlar ,
            Toplu oyunda sergiledikleri zaten rezaletin önde gideni , Marin gibi adamımız var da beğenmiyoruz , aslarımız da Özerle Erkan
            zaman zaman bende böyle düşünüyorum.... Ama Marin'de sadece ofansa çıktığımızda faydalı oluyor....

orta sahada pres yapma anlamında genel bir sıkıntımız var....
            Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Marin'in kalitesine benim dahil kimsenin lafı yok lakin.....

Fizik gücü olarak şu an itibarı ile yeterli olmadığını düşünüyordum demekki yalnız değilmişim....
              Sadece fizik gücü değil, uyum konusunda da sıkıntısı varmış gibi görünüyor. Sanki takım ayrı o ayrı. Antrenman fotolarına yansıyor, sahadaki yardımlaşmaya yansıyor. Defalarca gördüm, uygun durumdaki arkadaşlarına pas vermemeyi tercih ettiğini. Bilemiyorum belki az süre alıyor ve kendisini tekrar ispat etme dürtüsü sebebiyle bencilleşiyor. Belki de genel yapısı bu. Chelsea ve sonraki başarısızlıklarında sakatlık probleminin de varlığı bir yana, belki de adaptasyon problemini bir türlü aşamadı. Aykut'la yaşadığı haksız olayın da şimdiki ruh halinde etkisi vardır şüphesiz. Eğer Ndiaye alınacaksa muhtemelen Marin ikinci yarı yolcudur.

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                zaman zaman bende böyle düşünüyorum.... Ama Marin'de sadece ofansa çıktığımızda faydalı oluyor....

orta sahada pres yapma anlamında genel bir sıkıntımız var....
                Maçları izlerken bizim oyuncular prese başlayınca , rakipler için tertemiz pas kanalları çıkıyor ortaya , belli ki ekip zaafiyeti ama yıllardır düzelmedi.

Yorum

• Sadi hoca Özer'e sağladığı toleransın yarısını Marin'e sağlasaydı Özer anca kulübede ciklet çiğnerdi

Yorum

• Marin'i yönetim oynatmıyor diyorum, hiç okumuyorsunuz. Sorun Sadi değil.
                    İlk olarak Özkan Şentürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Erdal Hoş'un dünkü röportajında tam bu noktaya güzel bir cevap var.

"Şöyle bir bakış açısı var: “Antrenmanlarda iyi olan oynar.” Böyle bir anlayış dünyada yok. İyi hoca elindeki kadroyu doğru bir biçimde sahaya süren bir hocadır. Fatih Terim neden büyük hoca biliyor musunuz? Hagi gibi bir adamla çalışıp hiçbir problem yaşamadığı içindir. Drogba gibi bir adamla çalışıp hiçbir problem yaşamadığı içindir. Belki problem yaşadı ama onları sahaya çıkarmasını da bildi. Yoksa diğer türlüsü en kolayı. Antrenmanda çalışmıyor at bir kenara, Hocalık bu değildir. Hocalık elindeki malzemeyi iyi kullanmaktır. Onun haricinde hangi taktikle oynadığının hiçbir önemi yok. Aşağı yukarı bunları herkes biliyor zaten. Marifet 20-25 kişiden oluşan genç topluluğun sosyolojisini yönetebilmektir. Hocalık budur. Teknik taktik açıdan değil. Birbirlerinden farklı gelirleri olan birbirlerinden farklı dünyalara sahip, genç olan, delikanlı olan, kanı kaynayan, aklı bir karış havada, komplexleri,egoları,zaafları olan bir sürü adamı sahaya doğru şekilde sürebilmektir marifet. Bu kadar açık ve net. Marin çalışmıyor diye ilk 11’e koymamak değildir. Marin’i çalıştırmaktır marifet. "

Yorum

• Marin'i yönetim oynatmıyor, Marin bonservisi Chealse'de. Yönetim 4 milyon Euro vermeyiz diyor. Sen oynatırsan başka bir takım 4 milyon Euro verir.
                      İlk olarak Şerafettin Kara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Sadi hoca Özer'e sağladığı toleransın yarısını Marin'e sağlasaydı Özer anca kulübede ciklet çiğnerdi

Yorum

• İlk olarak yazıkoldu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Marin'i yönetim oynatmıyor diyorum, hiç okumuyorsunuz. Sorun Sadi değil.
                        Güzel kardeşim bu yazıyı size cevap olarak yazdığımı nereden çıkardınız ve sizi okumadığım sonucuna vardınız, ve dahası sizi okumak zorunda mıyım? ve hatta okusam bile sizin tezinizi neden anında doğru kabul edeyim?

Yorum

• Marin senin adamın değil, chealsenin.
                          İlk olarak Ali Kolancı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Marin zayıf kalıyor olabilir ama her zaman forma bulan Özer ve Erkan ne kadar faydalı pres yaparlar , en son ne zaman ikili mücadele kazanmışlar ,

Yorum

• Ben de o nedenle hepinize aynı şeyi söylüyorum zaten. Marin de marin. Kendi malımızı kötülüyoruz, başkasının malını göklere çıkarıyoruz.
                            İlk olarak Özkan Şentürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Güzel kardeşim bu yazıyı size cevap olarak yazdığımı nereden çıkardınız ve sizi okumadığım sonucuna vardınız, ve dahası sizi okumak zorunda mıyım? ve hatta okusam bile sizin tezinizi neden anında doğru kabul edeyim?

Yorum

• İlk olarak yazıkoldu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Marin senin adamın değil, chealsenin.
                              hayır benim adamım , var mı belgeniz ?

Yorum

• o zaman napıcaz 4 milyon euro veremiyeceğiz diye adamı neden oynatmayalım kiralık olduğu süre içerisinde yararlanalım en kötü

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X