Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hocamız da karizma aslında...
    Trabzon bir sevda,
    Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Nuri Bekar öz evlatlar için iyi PR çalışması yapıyor.Biri kovamadı şu adamı.
      Sadiyle devam etmek çok büyük hata olacak bunu göremiyorlar mı?
      Bu takım Uefadan ceza alacak bu kesin gibi.Seneye cezamızı çekmemiz lazım.
      TRABZONSPOR

@yvzbkts61

Yorum

• UEFA financial dair play bize transfer yasağı gelecek muharrem üstada bu u işaret etti bakalım lucescu nun tepkisi ne olacak

Yorum

• İlk olarak tonya55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          UEFA financial dair play bize transfer yasağı gelecek muharrem üstada bu u işaret etti bakalım lucescu nun tepkisi ne olacak
          Transfer yasağı olursa lucescu imzalamaz imzalasa bile ayrılır bu kadroyla hiçbir şey yapamaz çünkü...
          Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
          O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
          Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
          Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• bence muharrem usta tecrübesizliğinden dolayı teknik direktör olayını yanlış yönetiyor. olay böyle giderse krize dönüşebilir. başkanlık seçiminde lucescunun adını kullanmasını mantıklı bulabilirim. çünkü vaadler seçimi etkiler. ancak taraftar ve camia baskısının yoğun olduğu bir takımda olduğunun farkında değil malesef. başkanlık seçiminden sonrada medyada lucescu adını çok söyledi (lucescu vari bile dense de başka bi isim duyamadık). geçmişte aynısını sadri şener de, sven goran eriksson için yapmıştı. sonrasında olmayınca samet aybaba getirildi.. E sen aylarca dünyaca ünlü hoca deyip kalırsan yine bizimkilere olan olacaktır. olay krize dönüşünce para saçma politikası ile aceleyle hugo bross getirildi, yarım dönem dayanabildi.
            keşke lucescu ismi bu kadar dillendirilmeseydi, yönetim bundan sonra daha dikkatli olmalı. taraftardan da beklentim, sabırlı olmamız gerekiyor. Beşiktaşın son dönemdeki yönetim politikası (feda, istikrar vs.) iyi sonuç veriyor bence, artık camialarında bir bütünlük söz konusu.. benzer bir yönetim zihniyeti artık bizde de var, umarım biz de güzel günler göreceğiz.

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Manyak misiniz kardesim, Ümit abi ve Arifberkay abiyi iyi tanirim adamlarda zerre art niyet yok. bu adamlar islerinden güclerinden fedakarlik edip bilgi aliyor ve burada bizlerle paylasiyor, adamlara birakin saygi göstermeyi, her türlü pisligi yapmakdan daha vazgecmediniz Arif abi bir sekilde zaten küstü gitti, Ümit abide yakin zamanda büyük ihtimal daha yazmayacak buraya, Burda öyle tipler varki bir taraflarini koltuga yaymis hazir bilgi okuyorlar dahada ikna olmayip yok bilmem kaynak soruyor kendi capinda, dalga falan geciyor kocaman adamlarla ki bu adamalrin ikiside is adami seviyesinde insanlar, yok ondan sonra neymis forumun seviyesi git gide düsüyormus da, eski forumdan eser yokmus da, yok canim, ciddi misiniz oglum siz saka misiniz daha karar veremedim.
              Bu yazinin üstune ekleyecek bi söz yok. Tebrikler reis

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Transfer yasağı olursa lucescu imzalamaz imzalasa bile ayrılır bu kadroyla hiçbir şey yapamaz çünkü...
                Hicbir hoca evet demez

Yorum

• Şu takımı yönetemeyen Hami Mandıralıyı Trabzonspora layık görenler var
                  #TRABZONSPOR#

Yorum

• Hazirana kadar maaş bütçesini ayarlar ve sponsorluk,kombine,forma satışı vs. işlerini halledersen zaten bütçen senin bir şekil rahatlıyor ve bu şekilde UEFA'dan ceza geleceğini düşünmüyorum. Başkan zor diyor evet zor ama yapılacak. Yoksa bir daha ki sene yıldız topçu lafı kullanamazdı başkan. Ciddi manada gelir gelecek. Ben cezaya neredeyse ihtimal dahi vermiyorum sadece maaş bütçesi düşmeli ve evrak işlerinin hazırlanması gerek.Zor fakat yapılacak.

Yorum

• İlk olarak Fatih K. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Şu takımı yönetemeyen Hami Mandıralıyı Trabzonspora layık görenler var
                      Cv sine ekler artik

Yorum

Şu takımı yönetemeyen Hami Mandıralıyı Trabzonspora layık görenler var
                        Su turnuvadan bile Ts ye hoca secenler var aci olan bu...
                        "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlk olarak A. Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Cv sine ekler artik
                          Şaka gibi bir düzen var şu anda. Resmen Erman Özgür 5 dakika oynatılmıyor, Yattara oynatılmıyor (o kadar sakat falanda değil bence) ama Emrah Eren tüm maç
                          #TRABZONSPOR#

Yorum

• İlk olarak Cafer Bulur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Su turnuvadan bile Ts ye hoca secenler var aci olan bu...
                            Şu turnuvayı bile yönetemeyen adamı Trabzonspora layık gören var esas acı olan bu
                            #TRABZONSPOR#

Yorum

Şu turnuvayı bile yönetemeyen adamı Trabzonspora layık gören var esas acı olan bu
                              Lucescu isi olmazsa Hami bu isi götürür.

Tam bir hoca hami yakisiyor usaga...
                              "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlk olarak Cafer Bulur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Lucescu isi olmazsa Hami bu isi götürür.

Tam bir hoca hami yakisiyor usaga...
                                #TRABZONSPOR#

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X