Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak !olgun! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Laflarina dikkat et..
    Ben yanlış bir şey söylemedim abi. Gelip burada haykırdınız "duyucumlar" olarak Razvan diye, başkan çıkıp "nereden uyduruyorsunuz, yok öyle bir şey" dedi. Şimdi de, Lucescu hayırlı olsun diyorsun bunu da mı başkan söyledi abi? Basında çıkan haberleri duyum diye gelip burada paylaşıyorsunuz, insanları boş yere umutlandırıyorsunuz, yakışmıyor abi.

Yorum

• İlk olarak Cihad Varlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ben yanlış bir şey söylemedim abi. Gelip burada haykırdınız "duyucumlar" olarak Razvan diye, başkan çıkıp "nereden uyduruyorsunuz, yok öyle bir şey" dedi. Şimdi de, Lucescu hayırlı olsun diyorsun bunu da mı başkan söyledi abi? Basında çıkan haberleri duyum diye gelip burada paylaşıyorsunuz, insanları boş yere umutlandırıyorsunuz, yakışmıyor abi.
      Eski yazilarima bak 13 aralikta paylasmisimki yilinida yazdim..razvan onerisi luceden geldi ve siz ozaman diyodunuz dogru olsa simdiye imza atar ne dicekti boyle bisey soyledi ben kabul etmedimmi..neden dayimi zan altinda birakim...

Yorum

• İlk olarak Cihad Varlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Yok öyle bir şey çünkü. Milleti kandırıp umut tacirliği yapıyorsun burada.
        Bir şey biliyorsan konuş ibret alsınlar, bilmiyorsan sus adam sansınlar.
        “Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
        HAMİ AYAZ

Yorum

• Şuan için anlaşma falan yok. Resmi açıklama gelmeden kimseye de inanmayın. Herkese iyi forumlar.

Yorum

• Yılmaz Büyükaydın: "İyi bir teklif gelmesi durumunda Cardozo'yu satmayı düşünüyoruz."

Yılmaz Büyükaydın: "Sadi Tekelioğlu ile herhangi bir sıkıntı yaşamıyoruz. Sezon sonuna kadar kendisi ile devam edeceğiz."

Yılmaz Büyükaydın: "Devre arasında hiç transfer yapmamak, bizim için daha akıllıca görünüyor."

Yılmaz Büyükaydın: "Lokomotiv Moskova forması giyen Vitaliy Denisov ile bir görüşme gerçekleştirdik ancak oyuncu çok para istedi."

Yılmaz Büyükaydın: "Denisov'a o paraları vereceğimize sezon sonu çok daha iyi oyuncuları kadromuza katarız."

Yılmaz Büyükaydın: "Ancak kadroda düşünülmeyen isimleri göndermemiz halinde transfer yapabiliriz."
            "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Yılmaz Büyükaydın: "İyi bir teklif gelmesi durumunda Cardozo'yu satmayı düşünüyoruz."

Yılmaz Büyükaydın: "Sadi Tekelioğlu ile herhangi bir sıkıntı yaşamıyoruz. Sezon sonuna kadar kendisi ile devam edeceğiz."

Yılmaz Büyükaydın: "Devre arasında hiç transfer yapmamak, bizim için daha akıllıca görünüyor."

Yılmaz Büyükaydın: "Lokomotiv Moskova forması giyen Vitaliy Denisov ile bir görüşme gerçekleştirdik ancak oyuncu çok para istedi."

Yılmaz Büyükaydın: "Denisov'a o paraları vereceğimize sezon sonu çok daha iyi oyuncuları kadromuza katarız."

Yılmaz Büyükaydın: "Ancak kadroda düşünülmeyen isimleri göndermemiz halinde transfer yapabiliriz."
              Çileye devam yani.
              "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Çileye devam yani.
                Boş yere para savurmaya gerek yok. Denisov'u alsak ne fark edecek ki bizim için ? Takıma alışana dek sezon biter zaten. İşe yaramazları elden çıkarmak daha akıllıca şu aşamada. Alınabilirse de takasla bir yerli solbek alınması yeterli olacaktır. Yönetim popülizm yapmıyor görüldüğü üzere.
                - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Sadi Hocayla devamsa o zaman Luce'yle Anlaşıldı ama ayın 10 unu söylüyorlardı.

Sadi Hocayla beraber Hami de belki yardımcı olarak gelebilir.

Luce'nin fikirleri dogrultusunda Gelenlere ve gidenlere de kendisi karar verecek.
                  Adalet er ya da geç yerini bulacak !!!

Yorum

• Bence Muhammed Demir'i alırız.

Yorum

• Duyumcuların kendilerini ıspatlama çabasına girmesine anlam veremiyorum.
                      Uğurcan 'Dünyanın En İyisi' Çakır

Yorum

• Su asamada elden cikarmak daha mantikli...

Muhammet Demir ve Güray gelsin...Douglas Ndoye Sefa Musa Serdar Atik Soner Deniz Alper hepsin gitsin en büyük transfer olur..

Yorum

• İlk olarak Oruç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Boş yere para savurmaya gerek yok. Denisov'u alsak ne fark edecek ki bizim için ? Takıma alışana dek sezon biter zaten. İşe yaramazları elden çıkarmak daha akıllıca şu aşamada. Alınabilirse de takasla bir yerli solbek alınması yeterli olacaktır. Yönetim popülizm yapmıyor görüldüğü üzere.
                          Denisov hakkında yorum yaptığımı nerden çıkardın abi Sadi Tekelioğlu için dedim

Takımdan bi beklentim yok benim. Tek sıkıntı şu kötü halinde takımı izleyip her hafta sonumdan 2-3 saat çalmam.
                          "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Bay Sadi ne yaptı da kalmayı hak ediyor. Hocasız olan Gençlerbirliği, Eskişehir ve Antalyaspor'u yenmek kriter midir? Peki şb ve Kasımpaşa maçlarındaki ruhsuz futbol ne olacak?

Çok çok yanlış bir karar.
                            Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
                            FIRTINAİHTİLALEFSANE
                            we the north

Yorum

• İlk olarak special one tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Lucescu nun şartları ne acaba
                              Madem şampiyonluk bekliyorsunuz bana bunları alacaksınız demişmîdir, demiştir
                              Lucescu akıllı adam
                              gelirken birşeyler getirir mi ?
                              gladky....
                              Gladky çok iyi bir tercih olmaz. Ama Luce yanında getiriyorsa mutlaka bir bildiği vardır.
                              Uğurcan 'Dünyanın En İyisi' Çakır

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Yılmaz Büyükaydın: "İyi bir teklif gelmesi durumunda Cardozo'yu satmayı düşünüyoruz."

yönetimi destekliyoruz eyw bu açıklamalar hiç hoş olmamış nedemek cardozoyu satarsın? gol atabilen forvetin var başka bir tane daha da bizim mi haberimiz yok

sonra sadi tekelioğlu ile sorun yaşanacak bir durum yok ama cidden kötü hoca açık açık bu sene için bir kumar oynanıyor tutarsa ne ala tutmazsa sıkıntı yaşarız.

devre arası en az bir sol bek almamak kumarı iyice abartmak olur

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X