Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Getir Lucescuyu bak bakalım bi daha mbia gibileri klüpden para koparabiliyorlar mı !
    -JOSE ERNESTO SOSA-

Yorum

• İlk olarak Cihad Varlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Kinseye inanmayın, benden söylemesi.
      Niye ? çünkü Kurban Berdiyev gelecek
      Seni hoca yaptiracagiz, seni hoca yaptiracagiz, seni hoca yaptiracagiz
      Kop ta gel Kurban reis
      Lucescu olmuyorsa derhal Türkmen beyini getiriyoruz (hakiki olani o)
      Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• [MENTION=24730]61ronin61[/MENTION]
        O kadar da degil bee
        Razvan isi Muharrem baskanin da hosuna gitmemis olabilir, bilemeyiz...
        Bilhassa Mircea 2 + 3 diyorsa sinir bozar Razvan isi, eger 3 + 2 olsa anlasma ihtimalimiz çok daha yüksek olur, gibime geliyor
        Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak Cihad Varlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Kinseye inanmayın, benden söylemesi.
          Hocam sen dok artik icini

ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Arkadaslar kardes hakli inanmayin bana...

Yorum

• valla şunuda diyim nasıl şampiyon olucaz çok merak ediyorum .çünkü bu şenol güneş durdurulamaz.

büyük ihtimal bu sene şampiyon olucaklar.sonra takımları tam oturmuş hocalarının felsefelerini kapmış yeni stadlarına geçmiş eksik bi kaç mevkide tamamlanmış olunca.

bu kolpataş bu ligi bu şenol güneş bunların başındayken 4-5 yıl domine ederler gibi geliyor bana.

Yorum

• İlk olarak !olgun! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Arkadaslar kardes hakli inanmayin bana...
                Ben inaniyorum abi ) . Herkesin kendi bildigi var herkes kendi gorusunu soyluyor burasi Forum sonucta . Senin gorusun de benim icin onemli . Kac gundur kus ucmuyor bu baslikta size ihtiyacimiz var dite dusunuyorum . Ezcumle ver coskuyu abi nolur bu gece )

ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Ersun sanki bilinmeyen bir adamda gelmemesi cok kotu diyorlar.adam 6 ay once bizdeydi ve yedigi naneleri biliyoruz
                  tut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61

Yorum

• İlk olarak erkankoc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ersun sanki bilinmeyen bir adamda gelmemesi cok kotu diyorlar.adam 6 ay once bizdeydi ve yedigi naneleri biliyoruz
                    bu ersun trabzonda çalışırken bodrum istanbul yapıyordu.

şimdi usta başkanımız görüştü amerika yaptı.resmen kaçıyor .istemiyor bu adam bizi ya.ben onun gönülsüz olduğunu düşünüyorum.

bu luceskunun 2 artı oğlu muhabbeti ersunun bu tutarsız anlaşılmaz davranışları. biz galiba c seçenegini devreye sokmamız lazım.

Yorum

• Bizi en az bizim onu istedigimiz kadar istemeyenin yol vermeliyiz bence..sistemi oturtursa baskan 3 sene sonra teknik adamin hicbir onemi kalmiycak.burda scoutlar ve takimin oyun felsefesi sistem maddi stabilite hepsi oturunca isterse sadi kalsin is yapicak takim
                      En son Adem Akyüz' tarafından düzenlendi; 31.12.2015, 23:56.
                      tut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61

Yorum

• Gene coşmus lucescu tatilde su anda tatil sonrası şartlar konuşulur gaza gelmeyin

Yorum

• İlk olarak erkankoc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bizi en az bizim onu istedigimiz kadar istemeyenin yol vermeliyiz bence..sistemi oturtursa baskan 3 sene sonra teknik adamin hicbir onemi kalmiycak.burda scoutlar ve takimin oyun felsefesi sistem maddi stabilite hepsi oturunca isterse sadi kalsin is yapicak takim

aslında mantık olarak doğru.kulübün güçlü olduğu simge olduğunu futbolcularda görmelei herkes görmeli.

ama şimdi luceskunun peşinden koşuyoruz resmen yalvarmada denebilir .ersuna yalvarmlar onun abd lere gitmesi ne ulan bu yaa.biz bukadar basit bir kulüpmü olduk.

hoclar bize gelmek için gönüllü olması yalvarması lazımken tam tersi oluyor.
                          En son Adem Akyüz' tarafından düzenlendi; 31.12.2015, 23:56.

Yorum

• Herkez bir anket yapiyor... gecen seneler buladar anket varmiydi...

Yorum

• İlk olarak !olgun! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Herkez bir anket yapiyor... gecen seneler buladar anket varmiydi...
                              Twitter'daki yüz bin küsürlük sayfada yapılan anketler yönetiminin bilgisiyle/isteğiyle yapılıyor sanırım.. Öyle tahmin ediyorum yani
                              www.x.com/zykmda

Yorum

• ben fikrimi değiştirdim.bu luceskuyuda ersunuda istemiyorum.

yok arkadaş aşk sevgi gerçek olmalı içten olmalı zorla güzellik olmaz.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X