Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• umut calıskan,istekli bilmem ne derseniz tamam denir.Ama tutupta cardozo umut kadar katkı vermedi derseniz komik olur.

selcuk,colman,jaja,engin,burak lı bir kadroda cardozo yu dusunemiyorum.

Muhtemelen siz de dusunemiyorsunuz.
    ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• Sorun Umut'un attığı gol sayısı değil. Evet Umut o sezon 13 gol 8 asistle katkı sağlamış olabilir ama normal bir forvet o sezon 20 golden aşağıya atmazdı. Bahsedilen durum budur..
      www.x.com/zykmda

Yorum

• Ihonun biraktigi enkaz kolayina temizlenmiyecek son m biya olayida bunu gosteriyor adam gitti rezilligi zarari bitmiyor klube..m biya parayi odemezseniz gider bedavadan voleyi vurcak bu firsat herzaman ele gecmez iho ve yonetimindeki asalaklar sagolsun nelerine guvenip boyle anlasma yaptilarsa artik..
        1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
        2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
        3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Ayrıca Umut-Cardozo-Fayda üçgeninde niye sadece bu oyuncuları düşünüyorsunuz. Umut'a top atan Jaja ve Selçuk iken Cardozo'ya geçen sene Fatih Atik'le Salih top atıyordu. Buna rağmen 17 gol attı..

Bazen bu forum çok komik oluyor..
          www.x.com/zykmda

Yorum

• Forum 2010-2011 versiyonuna geri dönmüş
            & ONUR RECEP KIVRAK &
            ^^KELEBEK^^

Yorum

• İlk olarak Yavuz Bektaş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Abi varsa 3-3lük Kayseri maçında kale dibinde 1mt den dışarı attığı topu da koyar mısın?
              Unutkanlık yanlış düşüncelere yol açıyor millette.

Ankaragücü maçına bakarken buna da denk geldim. Bu pozisyon aklımdan uçmuş. Umut da Cardozo kadar gol atıyordu diyoruz ama Yattara şu haldeki Cardozo'ya bile ne goller attırırdı diye düşünmemek elde değil. Neyse başlığı daha fazla kirletmeyelim bu kadar yeter...

İlk olarak Cafer Bulur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              2011 de kacan sampiyonluk demissin.Surc-u lisan oldugunu zannediyor sana yakismadigini belirtmek istiyorum.

Umut dusmanligi forumun en deneyimli uyelerinden birine bu hatayi da yaptirdiya ne diyelim;büyüksun Umut!
              Ortada düşmanlık falan yok sadece bugün GS'lilerin her maçta yerin dibine soktuğu bir oyuncuyu bugün kurtarıcı olarak görmenin doğru olmadığını düşünüyorum. Kaldı ki Umut'un karakterine ya da geçmiş hizmetlerine halel getirecek bir söz de yok...

Şampiyonluk mevzusunu ise yanlış anlamışsın sanırım. (!) işaretini süs diye koymadım oraya Cafer abi...
              En son DeAgLeMaNyAq tarafından düzenlendi; 29.12.2015, 18:12.
              Trabzon bir sevda,
              Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ayrıca Umut-Cardozo-Fayda üçgeninde niye sadece bu oyuncuları düşünüyorsunuz. Umut'a top atan Jaja ve Selçuk iken Cardozo'ya geçen sene Fatih Atik'le Salih top atıyordu. Buna rağmen 17 gol attı..

Bazen bu forum çok komik oluyor..
                o takımın kendi içinde bir dengesi vardı çok ofansif bir takımdı.umut bir bakıma yaptığı presle defansif bir görev üstleniyordu. asıl golcüler jaja ve burak'tı. messi için nasıl sahte 9 mevkisi çıkarıldıysa umut için de forvet görünümlü önlibero denilebilir. cardozo olsa farklı bir kurguya giderdik. hem oyun hem diziliş olarak. golcü olarak karşılaştırmanın bir anlamı yok zaten.umut topu kontrol edemiyor.

Yorum

• İbrahim Hacıosmanoğlu: "Seçimde 1040 oy aldık. 1040, Türklerin Anadolu'ya giriş tarihidir ve bu bir mesajdır"

Adam hala konuşuyor ya harbiden üniversite mezunu şartı getirilsin de şu beladan kurtulalım.
                  Mustafa Yumlu.

Yorum

• İlk olarak slmn tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    İbrahim Hacıosmanoğlu: "Seçimde 1040 oy aldık. 1040, Türklerin Anadolu'ya giriş tarihidir ve bu bir mesajdır"

Adam hala konuşuyor ya harbiden üniversite mezunu şartı getirilsin de şu beladan kurtulalım.
                    İlkokul mezunu sarti bile getirilse yeter.
                    Uni mezunu sarti getirilse iho yarin diploma alir getirir rizeden hatta doktor bile olur.

Yorum

• İbrahim Hacıosmanoğlu: "Kötü sonuçlardan sonra Ersun Hoca bana yanıldığını söyledi. Soyadı Yanal olup bu kadar yanılan birini görmedim."

Biri şunun ağzına kilit vursun bela ya
                      #TRABZONSPOR#

Yorum

• [MENTION=648]DeAgLeMaNyAq[/MENTION] abi sağol.
                        İhonun kulüp için risk teşkil ettiği açık.Tüzüğü değiştirip üni mezunu şartı getirilmeli.
                        Sadinin istifa etmemesi de hocasız 6 ayın işareti bence.Hocanın geleceği kesin olsa geçen maçtan sonra istifa ederdi.
                        TRABZONSPOR

@yvzbkts61

Yorum

• Tarihin en kötü döneminden sonra bile bini aşkın oy alabildi. Bu bin kişinin derdi Trabzonspor değil. Daha buna eklenecek yüzlerce eş dost akraba köylüsü, Oflusu, Hayratlısı, derdi Trabzonspor olmayanı var. İttifak kurabileceği başka gruplar var. Henüz kurtulmuş değiliz bundan. Uni mezunu şartı koysan, asbaşkan olur, başkan yardımcısı olur, bir yolunu bulur yine döner. Hepimizin yapabileceği en önemli adım kulübe üye olmak, Trabzonspor'u bunlara bırakmamak.

Yorum

• İlk olarak Fatih K. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            İbrahim Hacıosmanoğlu: "Kötü sonuçlardan sonra Ersun Hoca bana yanıldığını söyledi. Soyadı Yanal olup bu kadar yanılan birini görmedim."

Biri şunun ağzına kilit vursun bela ya
                            Bunun doğru olduğuna inanmak istemiyorum. Eğer gerçekten dediyse sebebi şu: "Ersun Yanal benle başarılı olamadı. Sonra ben onu tam yenilenme yapacakken gönderdim. Gelirse bu adamlar ile başarılı olur. Laf atayım da kötüleyeyim. Taraftar da istemesin"

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak halilaziz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Umudun oynadığı Sezonlar cardozo oynasaydi rekor kırar 40 golden aşağı atmazdi. Umut 5 karşı karşıya pozisyondan birini atma özelliğine sahip ilginç bir futbolcuydu.
                              ama söyle bir gercekte var, Umut yerine Cardozo olsaydi biz rakibe uyguladigimiz baskiyi uygulayamazdik. Umutun herseyi cok berbat, ama rakibi cok yoruyordu. Galiba Cardozo bizim ligde tutulmasi en kolay forvetlerden bir tanesi. Buna ragmen gollerini atiyor, ama cokta eksikleri var.
                              https://twitter.com/Alika87

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                2010-2011'de kaçan şampiyonluğun (!) ikinci yarıdaki Ankaragücü maçındaki Umut'un kaçırdıklarıyla başladığını unuttuk sanırım...

simdi ki Cardozo bu pozisyona giremezdi.
                                https://twitter.com/Alika87

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X