İlk olarak OĞUZHAN061 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Beyler sadi hoca takima ekstra birseyler katmiyor.soyleki bu takimin her hali bu puanlari alirdi.dersenizki oncekiler neden almadi.futbolcularin parasini ver azcik normal ortam olsun bu puani alirdi.yani antronorle alakasi yok.hatta antronorsuzde alir .gelicek adam sistem getirmeli yoksa hami sadi giray farketmeztut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61
Yorum
-
Macera aramaya gerek yok çare Ersun hoca. Gelebilecek hocanın uygulayacağı taktik, antreman programları vs. vs. önemli unsur. Ersun bu konularda en iyi yerli hoca. Eline sağlam kadro verilirse rahat +80 puan toplar.Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !
Ne mutlu Türküm diyene !
Yorum
-
İlk olarak eraytaskin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefutbolcuların nabzı ölçülse Ersun Hoca hakkında ne düşünüyorlardır merak ediyorum
Yorum
-
İlk olarak Fatih K. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNot aldım bunu inşallah o gün gelirse erkekliğin gereğini yaparsınız
Önce bir açın Ustanın bu konudaki açıklamalarını dinleyin sonra mali tablodan bahsedin bence
Yorum
-
İlk olarak Trapezunt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHayır, gelebilirdi.
En başta yer alan şartlar, sunulan görüşler gayette iç açıcıydı. Hakeza şu prensip anlaşması dedikleri, dünyanın en berbat anlaşma türü de yapılmıştı. Fakat işler ciddiye binince iletişim değişti. Farklı talepler, farklı bağlantılar işin içerisine girdi. Ve mevzu kapandı. Kapanın bir mevzuyu açmanın gereksizliği gün gibi ortada. Lucescu'nun Trabzonspor'a mevcut talepleri yarar sağlamaz. Hakeza taleplerde, işi usulca reddetmedir.
Devranın döneceği yer malum.
Gelsin, görelim çocuklar.
Bir de devre arası gelmek istemiyordu o iş ne olacak?yattara tribününde maç izlemiş çocuk
Yorum
-
Hiçbir teknik direktörlük başarısı olmayan Shota'yı getirmenin sonucu ortadayken, Antalyaspor gibi PPT liginin en iyi kadrosunda başarısız olup, kovulan (üstelik Antalya o kovulduktan sonra yine hiçbir teknik direktörlük başarısı olmayan Yusuf tarafından süper lige çıkartıldı. Yani işi o kadar basitti) Hami Mandıra'lıya 30 kişi oy verebiliyor. Neymiş 6 maç çok iyi futbol oynatmış. Kimlere karşı ve hangi ortamda oynattığına da bir bakın isterseniz. Gs seneler önce ligin bitmesine 6 hafta kala yardımcı antrenörü (Cevat Hoca'ydı yanılmıyorsam) ile şampiyon oldu. Bu bakış açısıyla onlar da Cevat Hoca ile deva etmeliydiler.
Hami Hoca Shota gibi iyi bir teknik direktör değil. Umarım olur ama bence hiçbir zaman olamayacakta. Üstelik yaşı da genç değil.
Hadi genç ve gelecek vaad eden bir hoca olduğunu kabul edelim, yine de bulunduğumuz duruma bakınca bize tecrübeli bir teknik direktör gerektiğini görememek enteresan.
Herkesin görüşüne saygı duyuyorum ama adamcılığı bırakıp doğrular etrafında birleşmeden arzu ettiğimiz kalkınma hamlesini yapabileceğimizi sanmıyorum.
Lucescu olur, Ersun olur bilemem ama şu anda daha çok sevdiğimiz değil, ne yaptığını bilen, transferden anlayan, şampiyonluk deneyimi en azından mücadelesi yaşamış, bu yoldaki zorlukları ve bu zorluklarla mücadele etmeyi bilen bir hocaya ihtiyacımız var. Macera arayabilecek durumda değiliz bu çok net...
Yorum
-
İlk olarak Trapezunt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErsun'u istiyorlar.
Yorum
-
İlk olarak hanzale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence Trapezunt isimli üye Trabzonspora başkan olmalıdır.
Sent from my iPhone using Tapatalk
bügün olasi teknik direktörümüz tribünde olacaktir ,medyaya yansir bir kac Saat sonra ..eger yoksa sadi hoca devam edecektir keisnlikleBiZe HeR yEr TrAbZoN
"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"
Yorum
-
İlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle1-Evet öyle bi ihtimal var
2-Sene sonu da olsa Berdiyev gelmez(takımı çok iyi durumda ligde), gelse de bizde başarılı olacağını düşünmüyorum
Berdiyev iyi durumda ama Lucescu degil mi ? bir seyler yaziyorsunuz da kendiniz inaniyor musunuz merak ediyorum
Iyi niyetli yorumlar degil bunlar
Bana inatçi diyenlere gelsin...Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
Sacma sapan insanlar sportif direktor olup oturdukları yersen para kazanıyorlar. Takim kotu olunca hoca suçlanıyor oyuncular suçlanıyor.
Ben daha turkiyede sportif direktorun ne ise yaradığını anlamis degilim.
Yerli eski oyunculardan biri olcagina baba ogul olsunlar en azindan Adam sorumluluk duyar takim kotu giderse. Belki bi ise yaradığını görürüz sportif direktorun.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum