Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• olursa diyorum, olmazsa borçlanmamış olursun, borçlansan da bir şey olduğu yok. bu yönetimde bir şey yapamaz. kimse veririm demiyor ki. ben stadı satacağım, tesisleri satacağım , kartalı satacağım diyor. eee ersun ya da lucescu geldi, gitti 200 milyon daha sen de sattı her yeri sonra....? Şimdi takım düzeldi hoca kendi öz evladın bir talebi de yok, kaşınmanın anlamı yok. önceki de böyle kaşındı, sonra kaşıntı bulaşıcı oldu devam etti.
    İlk olarak Uğur Ö. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Dayı çok uçtun ya
    En son Fatih Çelik tarafından düzenlendi; 23.12.2015, 21:06.

Yorum

• İlk olarak yazıkoldu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      olursa diyorum, olmazsa borçlanmamış olursun, borçlansan da bir bok olduğu yok. bu yönetimde bir şey yapamaz. kimse veririm demiyor ki. ben stadı satacağım, tesisleri satacağım , kartalı satacağım diyor. eee ersun ya da lucescu geldi, gitti 200 milyon daha sen de sattı her yeri sonra....? Şimdi takım düzeldi hoca kendi öz evladın bir talebi de yok, kaşınmanın anlamı yok. önceki de böyle kaşındı, sonra kaşıntı bulaşıcı oldu devam etti.
      Kaşıntı bulaşıcıysa dikkat et sanada bulaşmasın

Yorum

• İnşallah bu USTA hata yapmaz. Sadi'yi yollamak şu şartlarda hata olur. Yeni başkan lafı çok dolaştırmaya başladı beni korkutuyor. Şenol Güneş boşta olsa onunla çalışırdım demek asrın hatasıydı.

Yorum

• Sana bulaşmasın bana bulaşmaz, kimseye yandaşlık yapmıyorum. Sapına kadar bu takımın savunucusuyum.
          İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Kaşıntı bulaşıcıysa dikkat et sanada bulaşmasın

Yorum

Sana bulaşmasın bana bulaşmaz, kimseye yandaşlık yapmıyorum. Sapına kadar bu takımın savunucusuyum.

Yorum

• Sene sonu herkes salim kafayla düşünme imkanına sahip olur. Değilse sonumuz hüsran olabilir. Muharrem Usta seçildi diye çok sevindim. Öteki başkan seçildiği zaman da sonuna kadar destek oldum.

Yorum

• Sadi bu saatten sonra tekrar altyapıya dönerse isteksiz döner ve altyapıya virüs bulaştırır. Bence ara bi yol seçilmeli. Mesela bütün güvendiği gençlerini alsın 1461' e hoca olsun.

SM-A700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• Tapatalktan engelleme yapılmıyor heralde. Napayım mecbur fuzuli yazıları da görecem şimdilik.

Yorum

• Teşekkür ederim sağ olasın.

Yorum

Teşekkür ederim sağ olasın.
                      Sen her şeyi bilen diye tabir edilen ara sıra ortaya çıkan kişisin da ?

Yorum

• İlla paramızla rezil olacağız öyle mi ? Sanırım yabancı getirecekler... İyi haber; Yabancı büyük ihtimal Schuster gibi, Vahid gibi yada diğer başarısız yabancı hocalar gibi ''Ya ben iyiyim de sizin liginiz dandik'' diyerek başımıza bela olacak ve tazminatı alıp gittikten sonra TS taraftarı yabancı hoca olayını olması gerektiği gibi rafa kaldıracak. Yabancı hocaların bu lige ve bize en ufak katkısının olmadığını anlayacak taraftarımız... Bu açıdan iyi olacak...

Kötü haberse, bu sürecin Muharrem Usta ya denk gelecek olması, hiç istemediğim şekilde yabancı hoca yönetimi ateşe atacak. Olası başarısızlık ve saçılacak paralar yerellere koz olacak, gül gibi kadro gözlerimizin önünde eriyecek... Yine belirsizlikler, yine başarısızlık, yine sistemsizlik... Yabancı ile sistem mistem olmaz, Yılmaz Vural ile olur yabancıyla olmaz. Bu ligde olmaz. Olursa da Lucescu gibi istisnai isimlerle olur, böyle efsane isimlerde kolay kolay kalkıp Trabzon a gelmez.
                        "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Hoca kim olursa olsun, basarinin ana temeli BIRLIK ve BERABERLIK.

Yoksa istediginiz ekibi getirin. Uyum icinde calisamadiktan sonra, huzursuz ortam olustugu vakit, butun taslar domino taslari birbiri ustune dusup enkaz haline gelir.

Ben yine diyorum, hoca yerel olmasin bi zahmet. Cunku yerel olanlarin TS yi ilk basamak olarak kullanmalarina gonlum razi degildir.

Verstuurd vanaf mijn SM-G925F met Tapatalk

Yorum

• [QUOTE=kyodou;1920333974]Sadi bu saatten sonra tekrar altyapıya dönerse isteksiz döner ve altyapıya virüs bulaştırır. Bence ara bi yol seçilmeli. Mesela bütün güvendiği gençlerini alsın 1461' e hoca olsun.

Evet yeni hoca gelecekse Sadi hocada 1461 Trabzonspor un başına geçmeli ve gençlerle misyonunu devam ettirmelidir zira 1461 Trabzonspor'da ki mevcut yapılanmanın başarısızlığı ortada.

Yorum

• Fatih Ç. benim öyle bir özelliği yok, mesajlarımın neredeyse tamamı Lucescu gelmesin, ersun gelsin şeklindeydi. Birde Douglas ve Alper uludağ oynamasın demişimdir. Teknik direktör mesele en kritik meselesi olduğu için kendi çapımda doğrusunu yazmaya çalışıyorum. Hep Ersun dedim, ama başkanın Şenol Güneş boşta olsa onunla çalışırdım demesi nedeniyle Sadi'ye döndüm. Sadi de Rize Maçı hariç tüm maçları aldı, adeta ışık saçtı. Bir de BEŞİR'i kazandırdı. Sezon sonuna kadar kalması herkesin hayrınadır kanaatindeyim.
                              Sen her şeyi bilen diye tabir edilen ara sıra ortaya çıkan kişisin da ?

Yorum

• Sadi hocanin olayi nedir?

Verstuurd vanaf mijn SM-G925F met Tapatalk

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X