Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak arifberkay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Hayırlı akşamlar ben topa kesin bir duyumum olmadan girmediğimi bilirsiniz şu an ki durumda hocanın kim olacağını Sn Usta bile bilmiyor onun için bekleyip görelim
    Abi güzeldi bu, Usta bile bilmiyor doğru

Yorum

• İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Mancini adam İngiltere'de şampiyon olmuş İtalya'da şampiyon olmuş geldi Türkiye'ye dalga geçmeyen kalmadı gitti İtalya'ya muhtemelen gene şampiyon olacak.
      Del Bosque Real Madrid ve İspanya milli takımında yaptıkları orta da sonuç
      Aragonez Dünya şampiyon takımın teknik direktörü olarak geldi sonuç ?
      Tigana Fransanın önde gelen teknik direktörü. Sonuç ?
      Schuster
      Bilic kime göre neye göre başarılı.Bence başarılı değil.İyi futbol sonuç getirmiyor var mı başarı ? Şenol Güneş'li bjk daha iyi oyun oynuyor bence
      Halilhodziç tüm dünyanın gözü önünde sınırlı kadroyla Dünya kupasında yaptıkları orta da Sonuç ?
      Liste uzarrr gider.Uzun lafın kısası Yabancıya gerek yok hocam.

katılıyorum bızım ulkemızde yabancı hoca ıle calısabılecek profesyonel karakterlı yerlı oyuncular yok malesef ayrıca spor medyamızda buna musaıt degıl yabancı hocayı rahat calıstırmazlar burada . bu konuda ıstısna lucescudur oda ulkemızı bıldıgı ıcınç ılk gunden berı soyluyorum yabancı olacaksa lucescu olmuyorsa yerlı antrenor ılla ersun olacak dıye bırsey yok onemlı olan dogru yonetım anlayısı ıyı bır planlama her anlamda teknık dırektore yardımcı olmak bızım ulkemız kı bırakın bızım almanyada bıle teknık dırektore her ısı bırakmıyorlar oyucu yetıstırmesı scoutıng pazarlama bır cok ısı yonetımın farklı kademelrı ustlenıyor.
      bu sene SAMPİYONUZ.

Yorum

• Canhan ın ölümüne gerçekten çok üzüldüm çok iyi bir Ts liydi...Benim rahmetliyle transfer muhabbetim hiç olmamıştır..Ama şu bir gerçekti ki en sağlam kaynaktı direkt İho dan
        En son arifberkay tarafından düzenlendi; 23.12.2015, 20:19.
        Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

• İlk olarak special one tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Haber trabzon basınından çıktı. Usta bugün ukrayna ya gitmiş haberleri var
          O zaman daha kolay Lucesku ile görüşmeye gitmiştir belki.

Yorum

• Haberin yalan olduğu bariz ortada. Hoca Ramos olacak, sportif direktör Tekke? Haberin Tekke kısmı olmasa inanacağım da...

Yorum

• Rene Girard...
              "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Boşuna stres yapmayın arkadaşlar kim gelecek edecek diye. Ben şu aşamada hoca konusunda acele ile karar verilmemesinden dolayı oldukça memnunum.
                EZE EZE KUPA KARADENİZ'E !!!!!!!!!!!!!

https://twitter.com/alphonse_13

Yorum

• İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Rene Girard...
                  Benden başka bu ismi dillendiren çıktı şükür.
                  Mustafa Yumlu.

Yorum

• İlk olarak Alp Yavuz 13 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Boşuna stres yapmayın arkadaşlar kim gelecek edecek diye. Ben şu aşamada hoca konusunda acele ile karar verilmemesinden dolayı oldukça memnunum.
                    Ben de.

Yorum

• Ramos falan bize uymaz gibi geliyor. Maceraya gerek yok.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                      Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Selamlar, Juande Ramos işi doğru mudur ?
                        edit: ertemin haberiymiş :/ olmaz o iş
                        En son Murathan tarafından düzenlendi; 23.12.2015, 20:53.

Yorum

• sene sonuna kadar sadi tekelioğlu ve aynı ekip devam etmeli. çok iyi gidiyorlar. haydi başkan işin hakkını ver, takım adam oldu, yok yere değişikliğe gerek yok. iyi giden iş bozulmaz. gelen hiç kimse bu kadroya bundan iyisini yaptıramaz. bana göre sadi hoca şapkadan tavşan çıkarıyor. ben ki yazılarıma bakın başından beri ersun'cuydum. ama sezon sonuna kadar bu kadro devam etmelidir.

Yorum

• İlk olarak slmn tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Benden başka bu ismi dillendiren çıktı şükür.
                            Montpellier ile yaptığı az buz bir şey değil. Ama Vahid'den sonra Fransız ekolünden soğudum.
                            "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• M. yumlu Aykut tandemi tuttu. Ligin başında 10 puan aldığımızda da bu adamlardı. Yusuf solbekte oturdu. ileri geri çalışıyor. defansta da hepsinden iyi. çok eleştirilmesinin nedeni çok iş yapması. çok iş yaparsan çok hata yaparsın, daha doğrusu ortalar yerini bulmuyor diye eleştiriliyor. insaf be yahu. Erkan'da haksız eleştiriliyor. Özer'de aynı şekilde. Bırakın sadi şu takımı çalıştırsın. BEŞİR seneye gol kralı olursa kimse şaşırmasın. 19 yaşında gol kralı olursa değeri 50 milyon Euro olur. Bırakın artık hami fatih muhabbetini. bizim futbolcu değerlerimiz gitsin kendilerini hoca olarak kanıtlasın gelsinler. deneme tahtası mı bu? bakın cavcav sadiye teklif yaptı, niye peki. karakaşına mı yaptı. niye hami veya fatih böyle bir takım bulamıyor.

Yorum

• İlk olarak yazıkoldu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                M. yumlu Aykut tandemi tuttu. Ligin başında 10 puan aldığımızda da bu adamlardı. Yusuf solbekte oturdu. ileri geri çalışıyor. defansta da hepsinden iyi. çok eleştirilmesinin nedeni çok iş yapması. çok iş yaparsan çok hata yaparsın, daha doğrusu ortalar yerini bulmuyor diye eleştiriliyor. insaf be yahu. Erkan'da haksız eleştiriliyor. Özer'de aynı şekilde. Bırakın sadi şu takımı çalıştırsın. BEŞİR seneye gol kralı olursa kimse şaşırmasın. 19 yaşında gol kralı olursa değeri 50 milyon Euro olur. Bırakın artık hami fatih muhabbetini. bizim futbolcu değerlerimiz gitsin kendilerini hoca olarak kanıtlasın gelsinler. deneme tahtası mı bu? bakın cavcav sadiye teklif yaptı, niye peki. karakaşına mı yaptı. niye hami veya fatih böyle bir takım bulamıyor.
                                Dayı çok uçtun ya
                                Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X