Lucescu: "Herkes emekli olacağımı düşünüyor ama ben ise yeni bir maceraya atılacağımı düşünüyorum"
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Ahmet Hamza tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLucescu: "Herkes emekli olacağımı düşünüyor ama ben ise yeni bir maceraya atılacağımı düşünüyorum"
Yorum
-
Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?
İlk olarak Ahmet Hamza tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLucescu: "Herkes emekli olacağımı düşünüyor ama ben ise yeni bir maceraya atılacağımı düşünüyorum"keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Hamza tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLucescu: "Herkes emekli olacağımı düşünüyor ama ben ise yeni bir maceraya atılacağımı düşünüyorum"
Yorum
-
İlk olarak AYYILDIZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAynen ben de bunu yazmak için foruma girdim. İnşallah olur.
Yorum
-
Al abi kendine gel.Biraz reklam oldu ama.
İlk olarak Colakoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonsporu sampiyon yapmaktan daha iyi macerami olur, resmen ölümsüzlesirsin ! sahsen ben guardiola bile olsam önceligim trabzonsporda calismak olurdu [emoji38]Ekli dosyalarHaksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
FIRTINA ☆ İHTİLAL ☆ EFSANEwe the northツ
Yorum
-
İlk olarak rhaegarr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKaynak?8. Kuşatma
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Hamza tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGurbetçi Gençler Facebook sayfası
Yorum
-
İlk olarak rhaegarr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleE onun kaynağı neymiş? Direkt kendileri yapmadı herhalde8. Kuşatma
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Hamza tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO yazmıyor hocam, sayfaya mesaj attım ama dönüş alamadım.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum