Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Twitterda Ersun'la anlaşaılamadığı haberleri dolaşıyor. Haberi ilk olarak Barış Yurduseven yazdı.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• İlk olarak karahanbakar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Twitterda Ersun'la anlaşaılamadığı haberleri dolaşıyor. Haberi ilk olarak Barış Yurduseven yazdı.

olmıcağını ilk ben yazdım

Yorum

• İlk olarak atomantcum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Rastlamışken sormak istedim.

Siz birkaç gün önce akşam üzeri yapılacak toplantı sonrası yeni teknik direktörün ismini kesin olarak açıklayacağınızı duyurmuştunuz diye hatırlıyorum.

İsim sormayacağım ama en azından kesin belli oldu mu, bunu söyleyebilir misiniz? Kim olursa olsun artık bir isimle anlaşmış olmalılar bugüne kadar.
        O gün akşamı yazdım ismi.

Yorum

• Magath kadar başlarına taş düşsün......Ne başarısı varmış Wolfsburg dışında....Durmadan oyuncu alsın....Enkaz bıraksın....

Yorum

• Barış Ersun olmadı yazmış.Ersun Hocanın başlığını teknik kadroya alabiliriz sayın yöneticiler.Ersun HO
            TRABZONSPOR

@yvzbkts61

Yorum

• İlk olarak !olgun! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Seni takip etmediğim için görememişimdir gardaş

Yorum

• Trabzonspor’u
                icraya vermenin
                ödülü teknik
                direktörlük mü?

Trabzonspor teknik direktörlüğüne, bordo mavili kulüpte iki kez görev yapmasına rağmen başarılı olamayan Ersun Yanal’ın getirileceği şeklindeki haberlere tepkiler devam ediyor.
                Ersun Yanal’ın TS teknik direktörlüğüne getirilmek istenmesini eleştirenler arasında yer alan gazetemiz patronu ve yazarı Hasan Kurt, ‘Ersun Yanal’ın Trabzonspor’a getirilmesi demek başkan Muharrem Usta’nın kendi ayağına kurşun sıkmasına benzer’ dedi.
                Ersun Yanal’ın, medya ve bazı çevreler tarafından şişirildiğini öne süren Hasan Kurt, ‘Ersun Yanallı Fenerbahçe şampiyon oldu, sonra FB’nin başkanı Yanal’ı kovdu. Ersun, gerçekten başarılı idiyse Aziz Yıldırım neden biletini kessin. Ersun’un Trabzon’daki ikinci dönemi ortada. İdmanları bile kendi özel işlerine göre ayarlayan bir isimdi. İki gün Trabzon’da bir gün İstanbul’da… Ersun Yanal döneminde Trabzonspor’da disiplinsizlik tavan yapmıştı’ dedi.
                Ersun Yanal’ın ikinci döneminde Trabzonspor’dan ayrıldığında önceki başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ile sözleşmesinin fesih bedeli olarak 450 bin euroya anlaştığını belirten Hasan Kurt, ‘Bu rakam Trabzonspor tarafından KAP’a da bildirildi. Trabzonspor’da çalıştığı dönemdeki tahsil edemediği 6 aylık 600 bin Euro tutarındaki maaşının yanı sıra sözleşme fesih bedeli olarak 450 bin Euro alacağı bulunan Yanal, bu iki kalem için kulüpten 4 adet çek aldı. Geçen sürede sadece 150 bin Euro para alan Yanal, bunun üzerine avukatı aracılığıyla İstanbul 6. İcra dairesine başvurdu ve haciz işlemi başlattı.
                325 bin Euroluk çekin tarihi Kasım ayı idi. Ödenmedi. Ayrıca Türkiye Futbol Federasyonuna da başvurarak alacağının Trabzonspor’un gelirlerinden kesilerek ödenmesini istedi. Ersun, Kasım ayında ödenmesi gereken ve o tarihte ödenmeyen çekin karşılığını icra yoluyla aldı mı almadı mı, bilemiyorum. Trabzonspor Başkanı, yönetimi şimdi kalkmış, böyle bir teknik direktörü tekrar Trabzonspor’un başına getirmek istiyor. Olacak iş değil’ dedi.
                Trabzonspor teknik direktörü olmak için demek ki kulübü icraya vermek gerekiyormuş

Yorum

• İlk olarak !olgun! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Niye olmamis yanalmi kabul etmemis?
                  "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• ersun neden olmadi cok merak ettim dogrusu !
                    keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• İlk olarak Cafer Bulur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Niye olmamis yanalmi kabul etmemis?
                      Istememis diye haberler var.
                      keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• İlk olarak gabriel omar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bir şey sorabilir miyim ?Neden Lucescunun oğluyla gelmesi fikrine bu kadar soğuk bakılıyor ?Oğlu bu kadar kötü mü ? Kariyeriyle birlikte oynattığı oyun hakkında yorum yapsanız da ona göre tartışsak böyle havada kalıyor.

Bence oğluyla gelmesi tam aksine plan proje göstergesi.
                        Ben de aynı şeyi söyleyecektim.

Sonuçta böyle bir sistemde oğlu sadece antrenörlük yapacaktır. Oyuncu transferlerini, oyun sistemini Lucescu'nun anlayışı belirleyecektir.

Adam bizim için birinci elden genç bir Lucescu eğitiyor, daha ne istiyoruz ki?
                        yattara tribününde maç izlemiş çocuk

Yorum

• İlk olarak Colakoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Istememis diye haberler var.

inanmam istememek değildir olmamışsa başka sebepler vardır

Yorum

• Ersun Yanal’ın, medya ve bazı çevreler tarafından şişirildiğini öne süren Hasan Kurt, ‘Ersun Yanallı Fenerbahçe şampiyon oldu, sonra FB’nin başkanı Yanal’ı kovdu. Ersun, gerçekten başarılı idiyse Aziz Yıldırım neden biletini kessin. Ersun’un Trabzon’daki ikinci dönemi ortada. İdmanları bile kendi özel işlerine göre ayarlayan bir isimdi. İki gün Trabzon’da bir gün İstanbul’da… Ersun Yanal döneminde Trabzonspor’da disiplinsizlik tavan yapmıştı’ dedi.

kendine tez aramak için aziz yıldırımı bile kullanabilen bir zihniyet. işte yerellik bu. ersun yanal döneminde trabzonsporda disiplinsizlik tavan yapmışsa şota dönemini ne olarak adlandırıyorlar acaba. ersun yanalın takımları 2.yarı düşüş yaşıyor yazsaydı daha iyi olurmuş. yazık.

Yorum

• İlk olarak Trapezunt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              O gün akşamı yazdım ismi.
                              Bunu yazana kadar ismi de buraya yazsaydınız daha az tuşa basmış olurdunuz, bu gizem ne için?
                              yattara tribününde maç izlemiş çocuk

Yorum

• İlk olarak Murat KARAKURT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Magath kadar başlarına taş düşsün......Ne başarısı varmış Wolfsburg dışında....Durmadan oyuncu alsın....Enkaz bıraksın....
                                daha 2 hafta önce japon takimina imza atti
                                hikaye
                                tv de bilimden bahseden baskan bielsaylanda ise girismez
                                favre pesinde büyük kulüpler var
                                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X