Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Laziobass tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Mesele burada zaten, biz sana yeme demiyoruz bizsiz yeme diyoruz ersuun..
    Sizi bilmem de malum kesim "hiç yeme" diyor, "bizsiz yeme" yerlinin yerlileri arasında geçerli...

Yorum

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ben bir kere istanbula gittiğini ve bir kere de -sanırım Avrupa maçı sonrası- takıma izin verdiğini, kendisinin de bodruma gittiğini hatırlıyorum.
      Sayı ile mi bir rakam ile mi?
      Sayfalardır idmana çıkmadı diye yazanlar bunu 1 kere için mi diyorlar?
      E o zaman bu ersunde derinlerden
      Her yaptığı derinden etkilemiş..
      Yâr için ağyâr ile merdane cenk etsem gerek
      İt gibi murdar rakib ölmezse yâr elden gider

Yorum

• Herkese hayırlı geceler.
        Unutmadan;

Ersun YANAL!
        Hamiş

Yorum

• İlk olarak Courage tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          desenize mağlubiyet hayırlı oldu.
          Umarim öyle olur hepimizin tek isteği TS nin basarisi
          NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
          https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
          Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• Düşündüm de o Avrupa maçı sonrası olan olay fenerin başındayken de olabilir

Ersun hoca geldiğinde bizim avrupada işimiz var mıydı? O kadar hoca değiştik ki hatlar karıştı be

Yorum

• İlk olarak halilaziz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Etkisizlestirilmesi sanırım çok zor. Çünkü çok büyük bir kitle TS ye ekmek kapisi olarak bakıyor ve de dışardan birinin kulüpte görev yapmasından daha çok kulüpte h görev yapmaya hakki olduğunu dusunuyor. Serdar Bali nin ağzından duydum; "ben bu kadar bu takıma emek vermisim başkası gelecek üstüne konacak ben de dışarda bekliyecegim. Öyle yağma yok"
              Aslında bu durum Trabzonumuzun sosyo-ekonomik ve kültürel yapisi ile de alakali.
              Olanı bozmamaya devam ettirmeye çalışan sert bir muhafazakâr yapı. Kabuğun kırılıp da dışarı yayılmasıni asla istemiyor. Çünkü bir kez ellerinden giderse bir daha alamayacak lar.
              Aynı fikirdeyim. O yüzden ne kadar zor olursa olsun bu yapı etkisizleştirilmeli yoksa Trabzonspor bir daha ayağa kakamayacak şekilde dibi bulur...

Yorum

• İlk olarak ataullah-ı sani tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Yavv he tamam sen haklısın, sen ve senin gibiler sıktınız artık, engelle geç, bir daha da yazdığımı alıntılama
                Kardeşim sen alıntılama ben de alıntılamam. ''Tın''sın benim için fazlası değil. Yazdığının arkasında duramayan sıkışınca kaçacak köşe arayan adamlarla tartışmak zaten hoşuma giden bir şey değil.

Yorum

• İlk olarak Laziobass tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Sayı ile mi bir rakam ile mi?
                  Sayfalardır idmana çıkmadı diye yazanlar bunu 1 kere için mi diyorlar?
                  E o zaman bu ersunde derinlerden
                  Her yaptığı derinden etkilemiş..
                  1 diye yazılır, "bir" diye okunur. Benim hatırladığım bunlar, başka hatırlayan varsa söylesin. avrupa dönüşünü de uydurmuş olabilirim.

Yorum

• İlk olarak poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Aynı fikirdeyim. O yüzden ne kadar zor olursa olsun bu yapı etkisizleştirilmeli yoksa Trabzonspor bir daha ayağa kakamayacak şekilde dibi bulur...
                    InsaAllah umudum var Usta'dan biraz bu yönde. Altuğ Atalay a söylemişti. Trabzonspor u sizin elinizden kurtaracak diye
                    NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
                    https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
                    Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• İlk olarak poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Sizi bilmem de malum kesim "hiç yeme" diyor, "bizsiz yeme" yerlinin yerlileri arasında geçerli...
                      Sayın hocam ersun hoca bunları sıraya dizse her hafta en uslunuzu yatımla gezdireceğim dese senede 52 kere bodruma gitse bunlar 1 kerede bizi bindirir ni diye 1 kere ses çıkarmaz diye düşünüyorum. En azından buradan bakınca öyle gözüküyorlar.
                      Yâr için ağyâr ile merdane cenk etsem gerek
                      İt gibi murdar rakib ölmezse yâr elden gider

Yorum

• Keşke teknik direktörlerde kongre yöntemiyle seçilse
                        Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• Napoli macindan once gitmis. Kasimpasa macindan sonra birgun gitmis sonra transfer calismalari yapilirken dinlenmek icin gitmis. 3 kere. 25 maclik donemde. Oda takim izliyken
                          "Gençliğimizi büyük bir savaş beklemektedir. Bozgunculuğa, tembelliğe, ahlaksızlığa, cehalete, yalancılığa karşı büyük bir savaş." Alparslan Turkeş

Yorum

• Antalya'ya gidersen Bodrum'a ulaşamazsın usta. Bodrum Muğla'da.

İlk olarak zaga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            almanya belcika danimarka polanya hollanda avrupada gitmedigim yer kalmadi ama aklim hep bodrumdaydi ..
                            hizli yasadigim gencligimde en pisman oldugum olay antalya bodruma gitmemek oldu ..ah be ahh
                            Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
                            FIRTINAİHTİLALEFSANE
                            we the north

Yorum

• İlk olarak rhaegarr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Kardeşim sen alıntılama ben de alıntılamam. ''Tın''sın benim için fazlası değil. Yazdığının arkasında duramayan sıkışınca kaçacak köşe arayan adamlarla tartışmak zaten hoşuma giden bir şey değil.
                              +1461
                              No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• İlk olarak Fatih K. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Abi bu lig öyle aman aman yetenek, kalite gerektiren bir lig değil zaten. Bir hoca 1-2 sezon aynı takımda olup bir sistem oturttuktan sonra zaten başarılı oluyor. Şu durumda da sezon başı aynı kadroyla mücadele etmiş eksikleri bilen ve futbolcularla arası iyi olan ve tanıyan bir hocadan daha iyi bir seçim yok bence. Her şey ortada başarılı olma ihtimali en yüksek isim Ersun Yanal. Ha yabancı bir hoca getirirsin seni şampiyon yapmaz mı? Yapabilir ama Ersun Yanalın ihtimali daha yüksek.

Ayrıca zaten dediğiniz gibi oturulup bir pazarlık yapılacak bu adamla. Sonuçta iki insan oturup konuşacak çok önemli bir konu değil bu bir şekilde anlaşılır. Hatta uzun vadeye bakarsak 5 sene içerisinde Ustanın dediği İstanbul tesisleri yapılırsa takım bazen orada kampa girip arada bir futbolcuların şehir sıkıntılarını da halledebilir. Ne sorunlar hallediliyor bu sorun bile sayılmaz.
                                +1

ayrica yazilanlarda dogru parazitlerin kulupten uzaklastirilmasi lazim. Insallah olacak. Bi yuzumuz gulsun.
                                "Gençliğimizi büyük bir savaş beklemektedir. Bozgunculuğa, tembelliğe, ahlaksızlığa, cehalete, yalancılığa karşı büyük bir savaş." Alparslan Turkeş

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X