Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Lucescu yada onun ayarında bir TD.Maraton yorumcusu Ersun mu oluyormuş?50.yıl yarışı başlamadan bitti desenize...
    https://www.youtube.com/watch?v=RitJ9T4kIE8

Yorum

• Adam antrenmana katılmıyor nerde akşam orda sabah bi gelip zahmet edip maça çıkıyor ama Ersun'dan iyisi yokmuş.
      Neymiş, özel hayatı kimseyi ilgilendirmezmiş.
      Yok ya!
      Bana ne adamın özel hayatından. AMA!
      Bu kadar para aldığın yerde iş disiplinin yoksa bu benim takımıma zarar veriyorsa başlarım senin özel hayatına.
      Yazıklar olsun.
      Futbolcular veyahut başka biri söz konusu olsa bu noktadan kurşuna dizenler Ersun diye ortalığı ayağa kaldırıyor.

Yorum

• İlk olarak Trapezunt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ben yazmaktan yıldım ama aradan bir kez daha çıksın.

Onur'un kafasında gitme gibi bir düşünce yoktu başlarda daha sonra işler farklı raddeye geldi. Taraftarın aşırı ilgisi adamı korkutur yahu. Çıkıp biri o zamanlar bu forumda dahi yazılan Hurmayı tehdit falan etse, fanatiklik bir harekette bulunsa bunun sorumlusu kim olurdu? Neyse, kapandı gitti mevzular.

Onur, şampiyon takımın kaptanıdır artık.
        Göremediğim için sordum, teşekkürler.
        "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• "Ersun Yanal iyi teknik direktör değildir, takıma birşey veremez" filan diyenler... Eğer gelirse, ben de buradayım, siz de... Kimbilir, bu forumdaki ilk iddia kaybım olur...

Yorum

• Ersun 2011 senesi için ne demiş

Yorum

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              "Ersun Yanal iyi teknik direktör değildir, takıma birşey veremez" filan diyenler... Eğer gelirse, ben de buradayım, siz de... Kimbilir, bu forumdaki ilk iddia kaybım olur...
              Başarı kriterimiz ne olacak ona göre girelim üstad başarı göreceli bir kavramdır..Kimilerine göre hamide başarılı oldu çünkü
              https://www.youtube.com/watch?v=RitJ9T4kIE8

Yorum

• Eger yabanci birisi olacaksa Ralf Rangnick derim, tam bir Proje adamidir Hoffenheim, Salzburg ve RB Leipzig´le ne yaptigi ortada, Schalkeyi tarihinde ilk kez Sampionlar Ligi yari finale kadar yükselti, ama gerci bizim Millete okadar sabir oldugunu inanmiyorm bu da bir hayal

Maceraya gerek yok Ersun gelsin

Yorum

• Ersun Yanal.
                  ...Senin gücün , karanlığı yırtacak...

Yorum

• İlk olarak 7can61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ertuğrul Sağlam ?
                    Benim için yeterince "sağlam" değil.

Yorum

• anket yapılsın Ersun Yanal'ı isteyenler istemeyenler sonucu merak ediyorum hoş ben isteyenler tarafındayım
                      ALLAH UTANDIRMASIN

Yorum

• İlk olarak poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Benim için yeterince "sağlam" değil.
                        Ne yamuğunu gördün, şeker gibi çocuk

Yorum

• İlk olarak 7can61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ne yamuğunu gördün, şeker gibi çocuk

Şeker gibi olduğu için Karadeniz yağmurunda erime riski var, hocam onu kastediyor olmalı
                          "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• Ben yönetimden çok ters bir sol kroşe bekliyorum.

Yorum

• Yukarıdaki videoyu izledim; ne yalan söyleyeyim gözlerim yaşardı. Trabzon denince benim burnumun direği sızlar dedi, bunu üstelik görevden ayrıldıktan sonra söylüyor. Trabzon'lu olmayıp da Trabzon'u bu kadar benimseyen olmadı. Türkiye'nin tartışmasız en iyi hocası. Buna Fatih Terim ve Şenol Güneş dahil. İmkan verilirse 2 yıl da şampiyon olabilir. Yönetimin Şenol Güneş boşta olsa onunla anlaşırdık demesi en büyük handikap.

Yorum

• Ersun hele bi istediği transferleri yaptirsin,yaz kampı geçirsin öyle izleyelim Nedir bu karşıtlık arkadaş bu adam size ne etti ?
                                Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X