İlk olarak Trapezunt tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Sadece benim mi dikkatimi cekti bilmiyorum ama mactan sonra analizlere bakiyordum Ersun Yanal bizi degerlendirirken hep gülüyordu olmadik yere siritiyordu ilk defa öyle gördüm onu isareti verdiEn son Mustafa Calik tarafından düzenlendi; 19.12.2015, 23:03.
Yorum
-
İlk olarak TSKara61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErsun Yanal, Halilodzic doneminde de "kadro baya iyi, Trabzonspor potansiyelinde oynamiyor" tarzi aciklamalarda bulunmustu. Fakat geldiginde, takim da pek bir gorunur ilerleme olmamisti.
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiTrabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.
Yorum
-
İlk olarak TSKara61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErsun Yanal, Halilodzic doneminde de "kadro baya iyi, Trabzonspor potansiyelinde oynamiyor" tarzi aciklamalarda bulunmustu. Fakat geldiginde, takim da pek bir gorunur ilerleme olmamisti.
Yorum
-
İlk olarak TSKara61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErsun Yanal, Halilodzic doneminde de "kadro baya iyi, Trabzonspor potansiyelinde oynamiyor" tarzi aciklamalarda bulunmustu. Fakat geldiginde, takim da pek bir gorunur ilerleme olmamisti.Hamiş
Yorum
-
pazartesi artik imzalar atilsin ersun yanal ile isimize bakalim ,,,
daha gereken yerlere oyuncular alinacak gelecek hoca hemen imzayi atarak isine baslamali yoksa bosa gecen Zaman var..
hayirlisiBiZe HeR yEr TrAbZoN
"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"
Yorum
-
İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületakım bariz kondüsyon eksikliği var .uero pompalamasıda koışturamıyor bunları.hoca lazım hoca .bu arada cardozo bu takımın en önemli adamıdır.
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiTrabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.
Yorum
-
İlk olarak Özkan Şentürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞimdi soru şu; eğer Ersun hoca geliyorsa menajeri olan şu uzun saçlı metin korkmaz mıydı ismi, o da geliyor mu kulübün içine
Yorum
-
Abi bir taraftan Türklere hiç bulaşmayalım diyorum ama diğer taraftan da gelecek yabancı hocaların %90ının hayal kırıklığı olacağını biliyorum. Yabancı hocalar Avrupa sistemini takıma geçirip kendi sistemini oturtana kadar en az 2 yıl geçer ve o sürede bu taraftar hocayı 5 kere yer bitirir. İnşallah hakkımızda hayırlısı olur...#TRABZONSPOR#
Yorum
-
Tam Ersun kadrosu var elimizde, mesaj yağmuruna tutun Usta yı ve yöneticileri. Ersun dan başkası gelmemeli, ne olduğu belirsiz yabancı gelecek 7 maç sonra Vahid gibi gidecek, yerli zaten yok. Ersun a şans verirsek rahat ortam hazırlarsak hayal gibi gözüken sistemi oturturuz ve sabredeceğimiz 2 sezonun ardından meyveleri toplamaya başlarız. Kafamız rahat olur.
Anlıyorrrrrrrr musunuz ?"Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum