Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Minicik bir soru sorabilir miyim...

Trabzonspor Teknik Direktörü olması halinde kazanacağı paranın neredeyse aynısına İstanbul'da yaşayıp Lig Tv'nin sıcacık stüdyosunda yorum yapmak varken, bu çapkın Ersun niye Trabzon'a gelmek istiyor olabilir?

Cevabınızı imla kurallarına uygun yazarsanız anlamam kolaylaşacaktır.
    Cevap vereyim 1. si lig tvden aldigi parayla bizden alacagi paranin esit oldugu bilgisine nereden kanant getirdiniz

2. si sonucta kendisinin asli vazifesi teknik direktorluk oldugu icin super ligde gorev alip medya onunde ismini surekli taze tutmasi
    bu sene SAMPİYONUZ.

Yorum

Trabzonspor Teknik Direktörü olması halinde kazanacağı paranın neredeyse aynısına İstanbul'da yaşayıp Lig Tv'nin sıcacık stüdyosunda yorum yapmak varken, bu çapkın Ersun niye Trabzon'a gelmek istiyor olabilir?

Tabiki Rusya'ya daha yakın olduğu için. Çok kolay oldu bu soru
      DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
      ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

Cevap vermek istiyorum.

Cunku bir hoca her zaman isbasinda calismak ister meslegini icra etmek ister icra edip daha fazla kazanip kendisini gelistirmek ister.

Giray bulak bile bizde sportif direktör iken mersine basarisizligi göze alip gitti niye hocalık yapmak icin.

Mesleginiz yazarlik ise gidip sarkicilik yapmazsiniz...
        "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlk olarak zaga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          ben sahsen ersun yanalin gelmesine seviniyorum ...aklimda basaksehirin hocasi var milli takimida calistirmis Abdullah Avci ?? bu hocanin bize bir yanlisi olmusmuydu biri beni bilgilendire bilirmi ??
          Ben bu soruyu pas geçmek istiyorum. Çünkü o herif bu ülkedeki yerleşik düzen dişlisinin en şanslı sinir uçlarından biridir. Bilmem yeterli mi... Daha fazla yazmayı denersem 6 ay sonra görüşürüz artık...

Yorum

• geçen seneki 9.0 lik mac diyorum dahada bişey yazmıyorum. adam küçük takımlara açımıyor. diğer hocalarda acindiriyor

keza gs maçı ve oynadığı futbol
            Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
            Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• Ersun hocanin piyasasi odkugu dogru ama onu bu saatten sonra sikebahce, gs ve bjk gireve getirmez geriye piyasada biz kaliyoruz bir tek neyse dedigim gibi ben ersun hocanin futbol bilgisine takim yonetim becerisine guvenim tam . ama ersun hocanin kendisi bizim takimi benimsemeyecek diye dusunuyorum.
              bu sene SAMPİYONUZ.

Yorum

• Deep Blu abi peki ersun nun ligtv de tazminatı varmı ???
                kafama takılan ise gs neden talip olmadı.
                Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Tabiki Rusya'ya daha yakın olduğu için. Çok kolay oldu bu soru

Rusyanin Trabzonspora olan yakinligini nasil aciklayacaksin simdi cok merak ettim
                  No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

Ben bu soruyu pas geçmek istiyorum. Çünkü o herif bu ülkedeki yerleşik düzen dişlisinin en şanslı sinir uçlarından biridir. Bilmem yeterli mi... Daha fazla yazmayı denersem 6 ay sonra görüşürüz artık...
                    bu yeterli ümit abi sagol Avci icin ..........ersun yanal hoca gelsin artik toplasin takimi sampionluga el ele ..ersun hoca gelecegi icin ben heycanlaniyorum seviniyorum güzel futbol oynayacagiz
                    iyi futbolcular gelecek kalitesizleri gönderecek .. burada tüm arkadaslar artik ersun hocaya güvenmemiz gerekiyor planli sekilde gelecek baskanimizla konusmuslardir antalyayida yeneriz insallah devre arasindan sonra yeni oyuncularla birlikte herseyin hayirli diyorum
                    BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Deep Blu abi peki ersun nun ligtv de tazminatı varmı ???
                      Ya ne tazminati Allah askina. Sence öyle bi sözlesme yaparmi
                      keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Deep Blu abi peki ersun nun ligtv de tazminatı varmı ???
                        BMN üyeliğini sildiğinde alacağın tazminat kadar.

Yorum

• Aklının bir Köşesinde hep Fenerbahçe olan ( ki bunun aksini kimse iddia edemez ) bir TD ile istikrar sağlayabileceğimizi düşünmüyorum.

Ersun Hoca iyi hoca mıdır evet iyidir, iyi de kadro kurar. Ancak bu şehrin bir dinamiği var, başarı gelmesi için tüm dinamiklerinin beraber yürümesi lazım malesef Ersun Hoca ile bu şehir o organik bağı kuramaz. Uzun bir yolculuğa çıkacaksak her şeyi düşünmemiz gerekiyor.

Siz gelen hocalar fanatik Trabzonsporlu mu olacak diye cevapları yağdırmadan bunu da ekleyiyim tabi ki hayır, öyle bir beklentimde yok zaten, ama madem profesyonel biriyle çalışacağız Yabancı kariyerli bir hocayla istikrarlı uzun yıllar çalışalım. Amaç profesyonellik ve uzun süreli istikrarsa tam olsun bir ayağı çukurda olmasın.

Birde şöyle durumlar var ;

Bizim oyuncumuzken Selçuk İnan'ı Fenerbahçeye aldırmaya çalışırken şike sürecinde teknik takibe takılmış.
                          İlgili Tape: https://3temmuzdarbesi.wordpress.com/2011/05/25/tape-1212-sekip-mosturoglu-ersun-yanal/

veya bu tarz söylemler
                          Ekran Alıntısı.jpg

Sorun yaratır ilk etapta bakarsın güllük gülistanlık olur bir bakmışsın büyü bozulmuş.

Hami vb. kişiler söyleniyor , yani yazılan hocaların çoğu rüştünü ispatlayamamış , git kendini geliştir başarı sahibi ol sonra takımın birinci önceliği sizler olursunuz.

Ama onlar istiyor ki Trabzonspor'u versinler bana hocalığı da burda öğreniyim o iş olmaz. Sıradan Anadolu takımı değiliz, önce level atlaman gerekiyor.
                          Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• [MENTION=24107]DEEP BLUE[/MENTION] Hocam madem Ersun konusunda bu kadar ısrarlısın, allah rızası için biraz daha müdahil ol da adam gibi işinin ehli, tercihen yabancı profesyonel bi ekip oluştursun. Şu yerli ekip sevdasından vazgeçsin. Türkiyede bu işleri hedeflenen çapta yürütecek kalifiye eleman yok.

Yorum

• İlk olarak tanjugunduz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Cevap vereyim 1. si lig tvden aldigi parayla bizden alacagi paranin esit oldugu bilgisine nereden kanant getirdiniz

2. si sonucta kendisinin asli vazifesi teknik direktorluk oldugu icin super ligde gorev alip medya onunde ismini surekli taze tutmasi
                              1-) Lig TV'de 1.200 lira maaş + yol parasına çalışmadığını tahmin ettiğim için
                              2-) İsmini ne için taze tutacak? Trabzonspor'u küçük gördüğüne göre, şikecilerde çalışamayacağına göre, GS'dan teklif alamayacağına göre, Kargaların hoca ihtiyacı olmadığına göre, Bursa'yı reddettiğine göre, Mersin İdman Yurdu için olabilir mi?

Yorum

• Birde aklima geldi forumda bir cok kisi yaziyordu ersun hocanin kendi oyuncu listesi var genc gelisime acik oyunculari bulup takima kazandiriyor diye tamam bizdeyken yonetici kismi iyi olmayabilirdi ama bize iskelet ablaminda ne kazandirdi he diyeceksiniz yonetim almadi o zaman yonetime istedigi oyunculari aldiramayacaksa nasil basarali olabilsin neyse ersun hocada gelse baska hocalarda gelse ben takimimizin her anlamda iyi yonetildiginde basarili olunacagi kanaatindeyim.
                                bu sene SAMPİYONUZ.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X