Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Valla bu baskanlan kim gelirse gelsin basari garanti aga, acayip keyifliyim positif haberler almayi cok özlemisim.
    keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• İlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ersun Yanal en doğru tercihtir, hayırlı olsun
      Anlasildi mi kesin mi?
      "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlk olarak rhaegarr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Değerli Abicim,
        Ekürin dediğin adamı tanımıyorum ve hiçbir şey anlamamış olmana hem şaşırıyorum hem de doğal karşılıyorum. Okuduğunu anlamak konusunda en çok güvendiğim adam sendin forumda, malum kalemin kuvvetlidir fakat yazdıklarımı anlasaydın zaten bu tartışmaya hiç girmemiş olurduk. Yukarıda yanlış anlamadıysam ahlaksız olarak nitelendirdiğin kişi de benim ama yine anlamamış olmana bağlıyorum bunu ve olay şu ki kimseye ''parçada anlam'' dersi verecek kadar geniş zamanım yok. Ahlaksız nitelendirmesini kabul edemem, sürü psikolojisi ile itham ettiğim kişi de bana özel mesajda ''Ersun konsantre olamadı, Trabzon'u benimseyemedi'' diyen kişinin şu süreçte senden ve tüm duyumculardan daha önce Ersun haberini vermiş olup, bugün ise Ersun fanı olması sebebiyle o ithama maruz kalmıştır.

Kısaca: Adam diyor ki ''Ersun karı kız ve ticaret yüzünden takıma konsantre olamıyor'' ama buna ''sanane kardeşim adamın özel hayatından'' şeklinde cevap geliyor. Bu doğru argüman değil. Eğer dediği doğruysa bu bizi ilgilendirir ama dediği yanlış ise bu bir iftiradır. Tabi tüm coğrafyalardaki postmodern aydınlar o coğrafyanın tabulaşmış muhafazakar düşüncelerini karşısına alarak medeniyet çığırtkanlığı yaptığı için ve bizim gibi oryantalizmin tavan olduğu toplumlar yanlış batılılaşmayı da dibine kadar yaşarken objektif olmaya çalışıyorsa burada bazı hatalar meydana gelir. Sabahtan beri anlatıyorum arahna yalan mı söylüyor? İftiracıdır. Bunu konuşalım. Kimse Ersun için ehl-i sünnet olsun demiyor hatunları işinin önüne geçmesin diyor eğer zaten böyle bir durum yoksa o zaman ortada iftira vardır. Ekürin dediğin adamı ben hiç doğrulamadım sadece doğru argümanlarla eleştirilmediğini izah etmeye çalıştım. Ama anlamamakta ısrar edenler var, yapacak bir şey yok.
        Son kez söylüyorum. Ahlaksız dediğim kişi sen değilsin. Başkalarını kendisine karşı kışkırttığımı yazan kişidir. Belli ki atıfta bulunduğun yazıları ve diyalogları iyi okumamışsın. Daha da nasıl anlatılır bilmiyorum.

Yorum

• Bu arada olaylı maçta kılıcını çekip atına atlayarak kale arkasına hücüm edemeyen, oyuncularına "size ölmeyi emrediyorum" talimatı veremeyen hoca bizden değildir. Kabul ediyorum... Pis Ersun, kaka Ersun...

Yorum

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Son kez söylüyorum. Ahlaksız dediğim kişi sen değilsin. Başkalarını kendisine karşı kışkırttığımı yazan kişidir. Belli ki atıfta bulunduğun yazıları ve diyalogları iyi okumamışsın. Daha da nasıl anlatılır bilmiyorum.
            E tamam ozaman abi bunun benimle ne ilgisi var Allah aşkına? Dünden beri yazdıklarımın içerisinde ''Arahna haklıdır'' çıkarımını yapabileceğin bir satır arası var mı? Yok. Ben adam haklıdır demiyorum ki sabahtan beri bana adamın yancısı muamelesi yapıyorsun. Koyun olduğumu ima edip kendisinin benim fikrimi değiştirdiğini söylüyorsun ama kusura bakma da bununla ilgili bir tane yazımı bulamazsın. Eleştirdiğim de sen değildin senin konu hakkında bilgin var çıkıp diyorsun ki bunlar yalan, Ersun'a iftira atılıyor buna diyecek bir şeyim zaten yok. Ama hiç bir bilgisi olmadan adama ''Ya kardeşim sanane adamın hatunlarından damat mı bakıyoruz?'' diyen kişiler sanki adam ''bize müslüman hoca lazım ey ahali'' demiş gibi tavır takınıyorlar. Gözünü seveyim tekrar oku yazdıklarımı.

Yorum

Bizim tayfanın reisidir Ersun... Böbrek operasyonu için Avustralya'ya gitmiş biri olarak söylüyorum. Adamın dibidir...
              Sende Ersundan daha az Reyiz degilsin bence Reyizlikde bize yol göstermeniz lazim
              No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

Bu arada olaylı maçta kılıcını çekip atına atlayarak kale arkasına hücüm edemeyen, oyuncularına "size ölmeyi emrediyorum" talimatı veremeyen hoca bizden değildir. Kabul ediyorum... Pis Ersun, kaka Ersun...
                Ümit abi sayfaların hepsini okuyacak durumda değilim , zaten çoğu vur bağa vureym sağa mesajı , kesinleşti mi Ersun Yanal mı gelecek ?

Yorum

• İlk olarak tonya55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ersin yanal feneridir ama isine duygusallık bulastirmaz

Ersin Yanal'sa sorun yok reyiz takma sen duygusallığı falan

Yorum

• İlk olarak Cafer Bulur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Anlasildi mi kesin mi?

Daha kesind egil, Hami ile son bir görüsme daha olacakmis, ondan sonra referanduma gidip tüm Türkiye Trabzonsporun Teknik Direktörünü sececek.

Yorum

• [MENTION=20949]Cafer Bulur[/MENTION] Abi anlaşıldı diyorlar, Başkanın konuşması da Ersun Hocayı işaret ediyordu
                      En son bahadır2561 tarafından düzenlendi; 18.12.2015, 20:22.

Yorum

• İlk olarak UNiVeRSeLoRD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ersin Yanal'sa sorun yok reyiz takma sen duygusallığı falan
                        Ersin yanali işaret etmedi başkan en mantıklı si ersin hocadır.lucescu zaten olmayacak

Yorum

• İlk olarak Ali Kolancı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ümit abi sayfaların hepsini okuyacak durumda değilim , zaten çoğu vur bağa vureym sağa mesajı , kesinleşti mi Ersun Yanal mı gelecek ?

Alicim ben yanitlayim, eger ki Ersun Hocayi istiyorsan evet kesin gibi birsey, yok Ersun Hoca degilde baska bir Hocayi istiyorsan yok daha anlasilmadi

Yorum

• Birbirimizi kırmanın alemi yok. Ersun Yanal işini iyi yapan, başarılı ve bu şehre kötülüğü olmamış bir isimdir. Hoca'ya atılan her iftiraya prim vermek Aziz Yıldırım'ı dolaylı da olsa desteklemektir. Çok mu zor bunu anlamak?
                            Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
                            FIRTINAİHTİLALEFSANE
                            we the north

Yorum

• Demek başkan Usta teknik direktör Ersun Yanal ha
                              TRABZONSPOR

@yvzbkts61

Yorum

• Arkadaşlar ikili tartışmalardan uzak duralım ve lütfen başlığın konusu dışına çıkmayalım.
                                www.x.com/zykmda

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X