Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Sıralama:

1-) Lucescu
    2-) Thomas Schaaf
    3-) Adını öğrenemediğim İtalyan hoca
    4-) Ersun Yanal (Şu an rafta. Yukarıdakilerin gündemden düşmesi halinde gelecek tek Türk aday. Onu şimdilik rafa kaldırtan yerel zihniyete selam olsun.)

Görüşmeler bu minvaldedir. Kimseye taahhüt vermiyorum. Başkan değilim. Beğenirsiniz beğenmezsiniz. Durum budur.
    Bu listede başarılı olabilecek tabiki lucescudur. Lucescu olmazsa. Ki olması çok çok düşğk bir ihtimal 2.isim ersun yanal olmalı. Ama hırslı bir ersun yanal. Bize 2.gelişindeki ersun hoca değil. Ersun yanal da olmzsa 3.isim şenoş gğneş olmalı. Bnce bu 3 hoca hariç bizde başarılı olabilecek hoca tok (tabi gelebilöe ihtimali olalar arasında. Yoksa mourinho. Guoardiola. Klopp nice isim varsır ama bizi aşar bu isimler) yönetim hiç macera aramamalı. Bu 3 isimden biri ile anlaşmalı. Ah keşke lucescu olsa.

Yorum

• Valla hic yazi okumadan yazmistim benden once davrandi abii neyse kimden ogrenildigi onemli diil olay budur...

Yorum

• İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Nasıl önceki seçimde Usta'ya herkes sallarken,Trabzonspor'un geleceği M.Usta'dır,İHO kulubü batırır dedik ve haklı çıktık,şimdi de bu kulübün geleceğinin tamamlayıcı diğer parçası da Osman Özköylü olacaktır diyorum.
        Şimdi de buna itiraz edenler olacaktır ama eninde sonunda Osman Özköylü'yü takımda görmek isteyecektir.

3 yıl sonra ikinci Usta döneminde geleceğini umuyorum.M.Usta'nın da Osman Hoca'nın takipçisi olduğunu düşünüyorum.
        Hami gibi sadece tv de yorumculuk yaparak Ts den iş dilenmek yerine risk alıp yıllardır takım çalıştırmasina büyük saygım var ama onun da Tolunay gibi bir sinir problemi var gibi.

Yorum

• İlk olarak baki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Doğal olarak şb'nin başındayken hocaya kıl olmuştum. Ancak bu takımın hocası olması gereken kişi Ersun Yanal'dır. Lucescu dahil gerisi hikâyedir.
          Eger Lucescu sahada Beachde olmayacaksa, yok sistem yok sportif direktör oluyum, oglum Hoca olsunlar sökmez bizde, Su anda en yakin ve en risksiz Hoca Ersun Yanaldir.
          No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• Ersun hoca sirf akp li okmadigi icin, bekar olup normal, olarak kariya kiza gittigi icin bizim yereller tarafindan istenmiyor, yoksa, sportif basari falan hikaye, bizimkiler öyle seylere önem vermez, insaalah Ersun Hoca olur da en azindan cok daha az risksiz bir dönem yasariz.
            No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• Yerel basın iç dinamikler gelen hocayı yildirmazlar insallah

Yorum

• İlk olarak emre6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bu listede başarılı olabilecek tabiki lucescudur. Lucescu olmazsa. Ki olması çok çok düşğk bir ihtimal 2.isim ersun yanal olmalı. Ama hırslı bir ersun yanal. Bize 2.gelişindeki ersun hoca değil. Ersun yanal da olmzsa 3.isim şenoş gğneş olmalı. Bnce bu 3 hoca hariç bizde başarılı olabilecek hoca tok (tabi gelebilöe ihtimali olalar arasında. Yoksa mourinho. Guoardiola. Klopp nice isim varsır ama bizi aşar bu isimler) yönetim hiç macera aramamalı. Bu 3 isimden biri ile anlaşmalı. Ah keşke lucescu olsa.
                iho'nun yönettiği trabzonspor'u görünce, trabzon'daki dağınık atmosfere bakınca hevesi kaçmıştır belki. yeni stada teknesiyle gidip geleceğini bildiğinden çok heyecanlıdır bence

Yorum

• Futbol, basketbol, voleybol, hentbol, atıcılık, judo, atletizm, masa tenisi ve boks dallarında faaliyet gösteren kulübün resmi sitesi.

Kamuoyuna açıklama
                  "UEFA; Türkiye’de 2010-2011 sezonunda şike yapıldığını tespit ederek, şike yapan kulüpleri UEFA turnuvalarına katılmaktan men etmiştir. Öte yandan, şike yapan kulüplere ligimizde TFF tarafından hala ceza verilmemiştir. Bu nedenle, Kulübümüz UEFA ve FIFA’ya müracaatta bulunmuştur. UEFA yargılama kurulları, Türkiye liginde doğrudan ceza vermeye yetkili olmadıklarını ifade etmişlerdir.
                  UEFA Temyiz Kurulu’nun yetkisizlik kararına karşı; Kulübümüz 17.12.2015 tarihinde İsviçre’de bulunan Spor Tahkim Mahkemesi’ne ön itirazda bulunmuş olup takip eden aşamalarda da gereği aynı kararlılıkla yapılmaya devam edecektir
                  En son Murat KARAKURT tarafından düzenlendi; 17.12.2015, 23:44.

Yorum

• Evet Olgun Abi ve Ümit Abi birleşti listede. Trapezunt ise Schaaf ve İtalyandan ziyade büyük olasılıkla Luce-Ersun ikileminde. Hayırlısı olsun güzel seçenekler ama sportif direktör olmamalı. Gelen hoca Fergie gibi Wenger gibi her alanda yetkili olmalı. Tekke/Sportif Direktör goygoyuna gülüyorum açık söyleyeyim. Sadece hiyerarşik olarak kendisinden çok daha aşağıda iş bitirici bir menajere ihtiyaç var, o kadar.

Yorum

• Lucescudaki en buyuk sikinti calisma suresi...

Yorum

• İlk olarak Özkan Şentürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Hami gibi sadece tv de yorumculuk yaparak Ts den iş dilenmek yerine risk alıp yıllardır takım çalıştırmasina büyük saygım var ama onun da Tolunay gibi bir sinir problemi var gibi.
                        Var ve bunun farkında zaten,bu yüzden en rezil liglerde en rezil hakem yönetimlerinde sinir sistemini geliştiriyor.Bunlar hep tecrübe ve deneyim,bu kişilik yapısıyla da doğru orantılıdır.
                        Mesela Osman Özköylü için şike yapılmıştır ve Trabzonspor o sezonun şampiyonudur,bunu hiç eğip bükmeden söylemiştir ve sistemin ona nasıl yaklaştığını tahmin edebilirsiniz,buna bile seviniyorum çünkü adeta bir sinir testi oluyor.
                        Adamın karakteri öyle ki A.Demir taraftarı istifa ettiğinden beridir dönmesi için kampanya yapıyor ve düşünün Osman Özköylü'nün istifa ederken ruhsuzlukla suçladığı futbolcular bile onun geri dönmesi için basın açıklaması yaptılar.

Bu tip karakterler kaybetmez,ne elde ediyorsalar tamamen bilek gücü,kimseye eğilmeden,bükülmeden.

Hayalimdeki Trabzonspor'un iki ana parçasından biri tamamlandı,Muharrem Usta,diğer parça da Osman Hoca,keşke Lucescu gelse ve onun yardımcısı olarak başlasa sene sonunda.
                        • Memento mori

Yorum

• İlk olarak !olgun! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Lucescudaki en buyuk sikinti calisma suresi...
                          Ne diyor abi 1 yıl takılıp oğluma devrederim mi? Yoksa şu danışmanlık muhabbeti mi doğru?

Yorum

• Ogluna ve yaninda olacak turk hocaya olursa ama en az 3 yil surdurulmesini istiyor ustada sonra devrederiz yine catinin icinde olacak ama hangi pozisyon bilmiyorum..usta acik acik ya kabul et yada baska secenege yonelirim diyor....ve saglam btcede istiyor.. ilk sezonda sampiyon yapip cekilecek...

Yorum

• Ersun tekrar çalışmak ister Usta da tepkilere aldiris etmezse takimin hocasi Ersun olur..Adam acikladi zaten otesi berisi duyumu kulakcisi yok...

Yorum

• luce gelsin takımı şampiyon yapsın ondan sonra isterse torununa devretsin koltuğu kabulümdür
                                Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                                bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X