Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• f.terim o dağ gibi egosuna rağmen gidip italyanca öğreniyor, haminin türkçesi kadar da ingilizcesi var; bizimkiler trtde program yapıyor kariyer olarak.. ondan sonrada trabzonsporu ben şampiyon yaparım.. nah yaparsın!!
    Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
    bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      [MENTION=1629]poetricus[/MENTION] Hocam Şenol Güneş mi Hami mi?

Zorunlu.
      Off Sibel bana bunu yapmayacaktın. İkisini birden reddedemiyor muyum? Pardon "Zorunlu" kısmını görmemişim.
      Seçeneklerim ikiye inerse tabiî ki Şenol Güneş hem de açık ara...
      En son poetricus tarafından düzenlendi; 17.12.2015, 22:36.

Yorum

• İlk olarak poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Kardeş,
        Kanunu ben yapmadım gözünü seveyim...
        Hangi kanun ? Kanunlan yönetilen bir ülkenin vatandasimiyizki ?
        keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• Ligden kopmuş bir takım olmanın rahatlığıyla dik oynayacağız,abilik ayağıyla götürmüştü Hami bu kadro ona biraz fazla kaçar..

Macera aramaya gerek yok Mbia okay sakat olmayan aytaç üçlüsü ikinci yarı olsaydı takımla sezon başı kampı geçirmemesine rağmen Ersun Hoca deplasmanda da çok daha fazla puan toplardı..

Adamsızlıktan F.atık medjani oynuyodu orta sahada halilhodzic bırakana kadar 8 maç 10 goldük sonraki 26 maç 48 gol nerdeyse maç başı iki gol ortalamasıyla..Bu yıl 15 maç 18 gol mersinden bile az gol atmış bir takım..

Çare Ersun Yanal !

Yorum

• 50. yılda yani 2 sene sonra Trabzonspor'un şampiyonluk hayali kuracağı kadronun aşağı yukarı şu şekilde olacağını düşünüyorum:

Soldakiler as, sağdakiler yedek...

Yorum

• Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              [MENTION=1629]poetricus[/MENTION] Hocam Şenol Güneş mi Hami mi?

Zorunlu.
              Senol hoca karakteri geregi (kötülemek amacli degil) 3 seneden fazla biyerde durmaz, duramaz!!
              En son Colakoglu tarafından düzenlendi; 17.12.2015, 22:39.
              keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• İlk olarak Colakoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Fesüphanellah... 6222

Yorum

• yabancı dil herşey değil ama taktik disiplin sistem öğrenmesi gerekir buna katılırım. Yani kendini geliştirmek için pek bir çaba sarfetmiyor, genel türk karakteri
                  kendini her pozisyonda yeterli görme.
                  NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
                  https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
                  Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

Fesüphanellah... 6222
                    [emoji1][emoji1][emoji1]

Yorum

• İlk olarak Colakoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Fesüphanellah... 6222

Yorum

• İlk olarak Trapezunt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Şahsım adına konuşayım,
                        Vebal konusunda katılıyorum, yalan günahtır. Haklısın.
                        Biraz konuyu değiştirelim.Sponsor meselelerinde bilgin var mı?Olacak mı bir şeyler?
                        TRABZONSPOR

@yvzbkts61

Yorum

Off Sibel bana bunu yapmayacaktın. İkisini birden reddedemiyor muyum? Pardon "Zorunlu" kısmını görmemişim.
                          Seçeneklerim ikiye inerse tabiî ki Şenol Güneş hem de açık ara...
                          Teşekkürler hocam.

Yorum

• İlk olarak Cafer Bulur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Sota hic kariyeri yoktu tarihimizin en iyi yabancisi musanpa ve malouda en kariyerlileri ve yedigimiz en büyük kaziklar...
                            Futbolculuk kariyeri ile hocalık kariyerinin aynı değerlendirmek ne kadar sağlıklı..Şota başarıya açtı başarıp gitmeyi hedefledi oynadı kariyerli adam yatmaya geldi futbolcu için..

Hoca içinse deneyim demek,problemi aşmada her türlü sorunda tecrübe,taktik olarak futbolcunun gözünden saygı açısından her türlü karşılaştırmak sağlıksız bu ikisini

Yorum

• İlk olarak irfan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ersun Yanal maçlardan sonra hemen İstanbul yada Bodruma gidecekse bence hiç gelmesin bize böyle hoca lazım değil.
                              Ersun Yanal, İHO döneminde takımın başına geçerek hata yaptığını çok sonradan anladı.
                              Bu kadar rezil bir yönetim altında takım çalıştırsanız siz durabilir miydiniz ?
                              Zamanı geri sarsak, Ersun Yanal o dönemde değil Trabzonspor'u çalıştırmak, şehre dahi uğramazdı.
                              Vizyon sahibi bir yönetim ile -ki Sayın Usta'nın yönetimi buna çok çok uygun- Ersun Yanal'ın neler yapabileceğini hepimiz biliyoruz.
                              Ersun Yanal'ın, Sadri Şener zamanında 3 sene isteyip "Şampiyonluk süreci başlamıştır" sözü hala kulaklarımda. 3 sene sonrasında ise neler olduğunu hepimiz çok çok iyi biliyoruz.
                              Hamiş

Yorum

• Donkun sözleşme sene sonu bitiyor takasla bir iki adam verip alsınlar bence Aykutla iyi ikili olurlar..Yumlu şampiyonluğa oynayan takımın kesinlikle stoperi olamaz bana göre

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X