f.terim o dağ gibi egosuna rağmen gidip italyanca öğreniyor, haminin türkçesi kadar da ingilizcesi var; bizimkiler trtde program yapıyor kariyer olarak.. ondan sonrada trabzonsporu ben şampiyon yaparım.. nah yaparsın!!
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle[MENTION=1629]poetricus[/MENTION] Hocam Şenol Güneş mi Hami mi?
Zorunlu.
Seçeneklerim ikiye inerse tabiî ki Şenol Güneş hem de açık ara...En son poetricus tarafından düzenlendi; 17.12.2015, 22:36.
Yorum
-
İlk olarak poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKardeş,
Kanunu ben yapmadım gözünü seveyim...keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...
Yorum
-
Ligden kopmuş bir takım olmanın rahatlığıyla dik oynayacağız,abilik ayağıyla götürmüştü Hami bu kadro ona biraz fazla kaçar..
Macera aramaya gerek yok Mbia okay sakat olmayan aytaç üçlüsü ikinci yarı olsaydı takımla sezon başı kampı geçirmemesine rağmen Ersun Hoca deplasmanda da çok daha fazla puan toplardı..
Adamsızlıktan F.atık medjani oynuyodu orta sahada halilhodzic bırakana kadar 8 maç 10 goldük sonraki 26 maç 48 gol nerdeyse maç başı iki gol ortalamasıyla..Bu yıl 15 maç 18 gol mersinden bile az gol atmış bir takım..
Çare Ersun Yanal !
Yorum
-
Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?
İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle[MENTION=1629]poetricus[/MENTION] Hocam Şenol Güneş mi Hami mi?
Zorunlu.En son Colakoglu tarafından düzenlendi; 17.12.2015, 22:39.keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...
Yorum
-
İlk olarak Colakoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHangi kanun ? Kanunlan yönetilen bir ülkenin vatandasimiyizki ?
Yorum
-
yabancı dil herşey değil ama taktik disiplin sistem öğrenmesi gerekir buna katılırım. Yani kendini geliştirmek için pek bir çaba sarfetmiyor, genel türk karakteri
kendini her pozisyonda yeterli görme.NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.
Yorum
-
İlk olarak poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFesüphanellah... 6222keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...
Yorum
-
İlk olarak Colakoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHangi kanun ? Kanunlan yönetilen bir ülkenin vatandasimiyizki ?
Yorum
-
İlk olarak Trapezunt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞahsım adına konuşayım,
Vebal konusunda katılıyorum, yalan günahtır. Haklısın.TRABZONSPOR
@yvzbkts61
Yorum
-
İlk olarak poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOff Sibel bana bunu yapmayacaktın. İkisini birden reddedemiyor muyum? Pardon "Zorunlu" kısmını görmemişim.
Seçeneklerim ikiye inerse tabiî ki Şenol Güneş hem de açık ara...
Yorum
-
İlk olarak Cafer Bulur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Sota hic kariyeri yoktu tarihimizin en iyi yabancisi musanpa ve malouda en kariyerlileri ve yedigimiz en büyük kaziklar...
Hoca içinse deneyim demek,problemi aşmada her türlü sorunda tecrübe,taktik olarak futbolcunun gözünden saygı açısından her türlü karşılaştırmak sağlıksız bu ikisini
Yorum
-
İlk olarak irfan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErsun Yanal maçlardan sonra hemen İstanbul yada Bodruma gidecekse bence hiç gelmesin bize böyle hoca lazım değil.
Bu kadar rezil bir yönetim altında takım çalıştırsanız siz durabilir miydiniz ?
Zamanı geri sarsak, Ersun Yanal o dönemde değil Trabzonspor'u çalıştırmak, şehre dahi uğramazdı.
Vizyon sahibi bir yönetim ile -ki Sayın Usta'nın yönetimi buna çok çok uygun- Ersun Yanal'ın neler yapabileceğini hepimiz biliyoruz.
Ersun Yanal'ın, Sadri Şener zamanında 3 sene isteyip "Şampiyonluk süreci başlamıştır" sözü hala kulaklarımda. 3 sene sonrasında ise neler olduğunu hepimiz çok çok iyi biliyoruz.Hamiş
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum