Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yusuf'a basini kaldirmasini, orta acmasini ögretebilen

Cavanda'ya performansini mac secmeden bütün maclara yayabilmesini yol acan

Ekici'ye egoistligini birakmasini, pas atacagi yerde pas, sut cekecegi yerde sut cekmesini ögretebilen

N'Doye'e GOL atmasini ögretebilen

Muhammet'e, Abdulkadir'e, Mertcan'a, Oguzhan'a sans taniyan

bir hoca gelsin.

Yorum

• İlk olarak Kadir61x tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Yusuf'a basini kaldirmasini, orta acmasini ögretebilen

Cavanda'ya performansini mac secmeden bütün maclara yayabilmesini yol acan

Ekici'ye egoistligini birakmasini, pas atacagi yerde pas, sut cekecegi yerde sut cekmesini ögretebilen

N'Doye'e GOL atmasini ögretebilen

Muhammet'e, Abdulkadir'e, Mertcan'a, Oguzhan'a sans taniyan

bir hoca gelsin.

Lucescu'yu nekadar da iyi tanıyorsun kardeşim
      -JOSE ERNESTO SOSA-

Yorum

• İlk olarak Aydın Danış tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Lucescu'yu nekadar da iyi tanıyorsun kardeşim
        Bu Lucescu olur, Berdiyev olur, Favre olur, kim olursa olsun, favorim yok acikcasi.

Ama bu saydigim noktalari kesinlikle yapabilen bir hoca gelmesi lazim.

Biktim artik istikrarsiz futbol izlemekten.

Yorum

• Öyle bir duruma geldik ki hala futbol izledigimizi saniyoruz. Bizim oynadigimiz oyunu mahalle maclarindaki cocuklar oynamiyor..
          En son Adem Akyüz' tarafından düzenlendi; 11.12.2015, 10:20.

Yorum

• İlk olarak BERBATOV61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            alakası yok hocam her maç aynı taktik tutsaydı zaten iyi ve kötü hoca diye birşey olmazdı. 96 yılını hatırlamıyorum bişey diyemem o maçla ilgili ama dünkü maç tipik bir şenol güneş maçıydı. Tolgada kovaya bağlayınca tur elden gitti.Bir şenol güneşin teofilo işe yaramaz raporu verdiği muabbeti varki emin olmadığım için hiç girmiyorum o konuya eğer öyleyse gereken cevabı aldı dün

@İsmail SARAL
            yapma gözünü seveyim o bjklilere şiirler okusun. Bizden ırak olsun
            zaten 96 'daki taktik tutadabilirdi,saldır emri vermişti,tutsa 4-5 olacak maçtı ,rüştünün panterleştiği maçlardan biriydi. bjk 'de yine hocanın kaderini kaleci belirledi bir nevi, tolga maçın skoruna doğrudan etki etmiş

Teofilo içinde şunu görmek gerek , şehri terkeden psikolojik sorunlu bi adam için nasıl rapor verseydi ? o zamana kadar da düzenli bir şekilde oynuyordu .
            ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Beşiktaş maçını izlemeden Skora bakmak için Beşiktaş facebook sayfalarından birine girdim. Baktım Tolga'ya yükleniyorlar. Biraz dalga geçmek için daha maç skorunu bile bilmeden Gol pozisyonunda Tolga'nın gram suçu yok. İyi gün taraftarısınız yazdım adamlar benim sülalemin sicilesini çıkarttılar. Golü bir izledim haketmişim küfürleri Bu tolga gerçekten futboldan anlamıyor

Yorum

• şenol hocaya bu kadar yüklenmek doğru değil bana göre arkadaşlar bana göre kendisi efsanedir ve öylede kalacaktır ama bu onu taımın başında görmek istediğim (şuanki durumdan bahsediyorum) anlamına gelmez gitmesi gerekiyordu gitti bitti. Yeni gelecek hoca bir kere arkasında tam desteği hissetmeli sadece a takımı değil altyapıyada kendi istediği adamları getirmeli, ben artık pahalı yıldız transferi görmek istemiyorum o yüzden yıdız adayı getirmeli (hazır parayı iyi yönetecek bir yönetim varken bu en büyük şansımız bence), bu ligi tanıyıp tanımaması çok önemli bir mevzumu bence değil çünkü çok ekstra kalitesi olan bir ligimiz yok gelecek hocada en geç 1 ay içinde alışır sisteme, ama adaptasyon konusunda sıkıntı sanırım yerel basın konusunda olacak çünkü bazı özevlatçılar yani gelecek hocanın altını kazmaya çalışabilir. İşte bunlarla başa çıkabilecek br hoca aradığımız hoca olur ha bu lucescumu,berdiyevmi orasını bilemem
                İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
                Karl Marx
                анархія-мама

Yorum

• Bu zırt pırt Şenol Güneş diyenler yüzünden nefret edecek noktaya geldim.Çoook başarılı olsun da bize uzak olsun

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Yeni Hocamız Demokles'in kılıcı olmalı....

Sürekli başımızda dolanan Şenol Güneş olmalı.....

6 kere gitmeli, 7 kere gelmeli.....

8 kere gitmeli 11 kere gelmeli....

Her hoca değişikliğinde takım her kötü olduğunda sürekli okunan dua gibi ismi sürekli hep gündemde olmalı....
                    Kim o acaba?
                    Buldum, buldum Süleyman Demirel!

Yorum

• Yabancı olmalı bence.

(Şenol Güneş'i istemeyenlerin isteyenlere tahammülsüzlüğü bana çok şirin geliyor)
                      BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        ustanin twitter hesabini incelersen günesi ilk imkanda göreve getirecegini bilirsin
                        "Keşke gönderseler de hemen tam yetki ile getirsek" sözünü 20 şahidin huzurunda ağzından duydum başkanın.
                        BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Yabancı olmalı bence.

(Şenol Güneş'i istemeyenlerin isteyenlere tahammülsüzlüğü bana çok şirin geliyor)
                          Bana da..
                          www.x.com/zykmda

Yorum

• [MENTION=34487]yunusemre[/MENTION]sel: Sportif Direktör Süleyman Hurma ile yollar her an ayrılabilir, detay olunca yazarım

Daha dün devam edilecek dendi. Bi iş var ama hadi hayırlısı...
                            #TRABZONSPOR#

Yorum

• ts nin oyuncuları ağırlıklı yerli olmalı.hocası yerli olmalı.
                              golcü hariç yabancı alınmamalı

Yorum

• İlk olarak karaman6106 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                ts nin oyuncuları ağırlıklı yerli olmalı.hocası yerli olmalı.
                                golcü hariç yabancı alınmamalı
                                Tam aksini düşünüyorum
                                BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X