Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Murat yakin gelsin

Yorum

• İlk olarak Ünal Er tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ne Türkmeni abicim...Türkmenistanda 2 yıldan fazla kaldım, Türkmenler topu görse bomba zanneder. (Prezident onu milli takımın başına getirmek istedi, kabul etmeyince ailesine işkence yaptılar.) Türkmenistan da yaşayanlara günahımı vermem, Türk de değiller ayrıca. (Türkmenistanda Türklere gece 11 den sonra sokağa çıkma yasağı var.). Türkmenistan lafını duydum sinirlendim... Hami gelsin

Ünal abi

Neden Hami'yi istediğini anlamıyorum gerçekten. Hami ne yapmış bu zamana kadar hocalık anlamında. Ne tecrübesi var.

Şuan birkaç seri galibiyet ile hem 3.cülük için iddialı konuma geleceğiz. Hem Türkiye kupasında yolumuza devam etmemiz gerekir. Hemde kalacak gidecek futbolcuların belirlenmesi konusu var. Hami gelirse bunların hiçbirini yapamayacağız.
      Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
      Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• 50.ci Yılda şampiyonluk istiyorsa Başkanımız. Lucescu olacak gibi değilse arada kesinlikle kafasındaki teknik direktörü getirmelidir. Elimizdeki futbolcuların hangisinin kalıp hangisinin devam etmesi gerektiğine karar verebilir. Futbolcuların karakterlerini tanıyabilir. Sezon başı kampıyla bunların hepsini yapmak çok olanaksız oluyor.
        Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
        Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ünal abi

Neden Hami'yi istediğini anlamıyorum gerçekten. Hami ne yapmış bu zamana kadar hocalık anlamında. Ne tecrübesi var.

Şuan birkaç seri galibiyet ile hem 3.cülük için iddialı konuma geleceğiz. Hem Türkiye kupasında yolumuza devam etmemiz gerekir. Hemde kalacak gidecek futbolcuların belirlenmesi konusu var. Hami gelirse bunların hiçbirini yapamayacağız.
          Yok Yokkk haşaaa Hami'yi istemiyorum...
          Türkmenlerden o kadar nefret ederim ki hami efendiyi bile kabul ederim manasında yazdım...
          Haşaa, tüüüüü
          SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFARRUATTIR
          SAVAŞ, BAĞIMSIZLIK SÖZ KONUSU OLMADIKÇA CİNAYETTİR

bülent uygun--es es--korcan--aleks taşcıoğlu--egemen--selçuk-galatasaray

Yorum

• İlk olarak Oğuz KUL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Türkmen olduğunu biliyorum lakin unutma kazakistan bile bu uçak olayında rusyanın yanında..
            Yok abi kimin yanında olmasını demiyorum. Demek istediğim Türkiyeye gelmeye rahatlıkla ikna edilebilir ama bence doğru bir tercih olmaz.
            İlk olarak Ünal Er tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ne Türkmeni abicim...Türkmenistanda 2 yıldan fazla kaldım, Türkmenler topu görse bomba zanneder. (Prezident onu milli takımın başına getirmek istedi, kabul etmeyince ailesine işkence yaptılar.) Türkmenistan da yaşayanlara günahımı vermem, Türk de değiller ayrıca. (Türkmenistanda Türklere gece 11 den sonra sokağa çıkma yasağı var.). Türkmenistan lafını duydum sinirlendim... Hami gelsin
            Tamam abi sakin ol Hami değil de böyle biraz hırslı ve genç bir yabancı hoca gelebilir. Ben Hamiye sabredileceğini düşünmüyorum öyle yönetimin dediği gibi 5 sene kimse Hamiyi beklemez. 4-1lik gs hezimetinden 1-2 tane yaşasa direk tefe koyarız. Bana Lucescuda gelmeyecek gibi geliyor inşallah taklaya gelmeyiz de iyi bir hocayla anlaşırız. Bence Di Matteo olabilir mesela.
            #TRABZONSPOR#

Yorum

• İlk olarak Oğuz KUL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bir yıllık bir sözleşmemi yapmış rostovla ilginç doğrusu..
              Ne kadar ücret alıyor bilgin varmı sözleşme detayından ?
              Hiç bilmiyorum bi arastirmak lazim aslinda...
              Geçen Aralik 2014'ten beri orada, yani 1buçuk senelik imzalamis gözüküyor transfermarkt sitesine göre, ne kadar dogru bilmem, ama öyleyse kisa süreli bir sözlesme olmus evet bence de ilginç
              Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak Ünal Er tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Abi ne yaptin sen yaa Kafayi mi yemis bu Türkmenler ?
                Kurban hoca adamin hasidir, resti çekmis manyaklara, daha da kanim isindi gelsin kerata
                Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Lucescu, Muharrem Usta ile görüşmek için İstanbul'a geliyor.. İlhami Yetis (Milli Gazete Spor Editörü)Şöyle bir haber var.
                  www.x.com/zykmda

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Abi ne yaptin sen yaa Kafayi mi yemis bu Türkmenler ?
                    Kurban hoca adamin hasidir, resti çekmis manyaklara, daha da kanim isindi gelsin kerata
                    Fransada yokmu bir klopp?

Yorum

• İlk olarak uemit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Murat yakin gelsin
                      Murat yakını çok söyledik fakat bursayla anlaşacaktı. Oyun stili berdiyevle benziyor.

berdiyev bize gelirse bana göre kendisi için de iyi olur üst düzey bi takıma gelmiş olacak. Sürekli ortasıra takım çalıştırdı.

murat yakın
                      berdiyev
                      Eric gerets

bunlar benim adaylarım. Ek olarak türk hoca kesinlikle gelmemeli. Bu zamana kadar ne verdiler bize bundan sonra ne istiyorlar.

Yorum

• İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Lucescu, Muharrem Usta ile görüşmek için İstanbul'a geliyor.. İlhami Yetis (Milli Gazete Spor Editörü)Şöyle bir haber var.
                        İnşallah asparagas değildir.

Heyecan verici bir haber
                        2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                        82 HELAL PUANLA
                        TRABZONSPOR

Yorum

• Mircea-Razvan LUCESCU
                          2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                          82 HELAL PUANLA
                          TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Mircea-Razvan LUCESCU

Yorum

• Razvan Lucescu kim Allah aşkına? Türk çırakları beğenmiyoruz elin Romen'ini istiyoruz.
                              Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Razvan Lucescu kim Allah aşkına? Türk çırakları beğenmiyoruz elin Romen'ini istiyoruz.
                                Babası Teknik direktör-Ceo kendisi antrenör

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X