Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Jose pekerman hayalim var benim
    ANLAŞILMAZ BİR SEVGİ BU!!! ÖLÜMÜNE SEVİYORUZ TRABZONU!!!

Yorum

• İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ben de gurban Hoca demek istiyorum )
      k değil g
      Adami getirtecez, kaçari yok
      Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Erkan'ı oynatmayacaksa en uygun isim Ersun Yenal.
        Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• tesbih falan

Yorum

• İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Erkan'ı oynatmayacaksa en uygun isim Ersun Yenal.
            erkandan bu saatten sonra cacık olmaz, zaten isteyerek gelmedi bize zorlama ile geldi o yüzden adapte olmakta zorluk yaşıyor...

Yorum

• Şahsi kanaatim Hurmanın devam etmesi ve Sadi'nin 3+2(Türkiye kupası) maçlık devamı yönünde alınan kararlar çok yerinde oldu..
              Hurma için konuşuyorum:
              Yönetmek sürekli birilerini işten çıkarıp yenilerini almak demek değildir. Bu iş bilmeyenlerin ve başarısız yöneticilerin taktiğidir(İHO gibi). Bir yönetici; çalıştırdığı personelin negatif özelliklerini minimuma indirerek ve pozitif özelliklerini ise maksimumda kullanarak organizasyonunu oluşturur,yönlendirmelerini yapar. Hurma, az önce belirttiğim gerekçelere ek olarak gönderilmesiyle klübe oluşturacağı tazminat yükleri düşünülerek takımda tutulmuştur. O da yönetime geçen insanların kalitesini görerek artık buna göre hareket edecek ve pozitif özelliklerini işine yansıtacaktır.
              Teknik direktör için konuşuyorum:
              Trabzonspora yönetme işini çok iyi bilen insanlar yönetici olmuştur. O yüzden fevri ve ani kararlarla birilerini gönder yenilerini getir devri sona ermiştir. İlk yarı sonuna kadar Sadi ile devam kararı,hoca adaylarıyla gerekli görüşmelerin yapılması için zaman oluşturma hamlesidir. Kaldıki çok doğrudur. Ustayı İHO ile karıştırmayın,karadenizli aceleciliğinizden de vazgeçin. Ben Reşit akçayı hoca yaptım,Vahid dostum onu getireceğim gibi amatör işler görmeyeceğiz artık. Bu klubün hocası detaylı görüşmeler,her açıdan değerlendirmeler,tüm artılar eksiler ele alınarak belirlenecek.

Biri yukarda "başkan olacak adam üç ay önceden hocasını belirleyip anlaşmaz mı" demiş. Yahu Allah akıl fikir versin,hangi sıfatla anlaşacak bu bir,takımın geleceğini nasıl görecek bu iki..olası iyi giden takımın hocasını ben başkasıyla anlaştım diyip göndermek akıl karı mı,kaldıki sezona şotayla çok iyi başlamıştık..Yani bu dediğiniz işler İHO vari işler..burası Trabzonsporun forumu,herkes yazıyor haliyle..biraz daha makul olalım..onu gönder bu gelsin bu işin artık bitmesi lazım. İstikrar başarının anahtarıdır. Şu an ihtiyacımız olan İstikrar sağlanacak bir hoca veya gelecek yıl ve yılları kapsayan bir hoca planlamasıdır
              anlatilmaz bir sevgi buuu...deli gibi seviyoruz TRABZONU !!!!

Yorum

• Kurban Berdiyev

Forumda ismi geçen Lucescudan sonra en çok istenilen iki t.direktörden biri

Lucescu nun sene sonu sözleşmesi bitiyor. Peki Kurban Berdiyev in bence ilk önce şartlarına bakmak da fayda var.. Bildiğim kadarıyla Rostovla daha yeni anlaştı orayı bıraka bileceğini düşünmüyorum açıkçası

Heleki rusya ile aramızda ki durum ortadayken ne onun nede kulübünün onu bırakacağını sanmıyorum adamlar direk savaş açarlar
                ŞAMPİYON TRABZONSPOR

Yorum

• Berdiyev hocanin da Haziran 2016'da bitiyor sözlesmesi... Rostov çok câzip bir teklif yapmazsa, araya Zenit falan girmezse, Kurban hocayi getirmek çok zor olmayacaktir bana göre
                  En çok istenen isimler arasinda olmasi dogru mu bilmem ama dogruysa çok iyi
                  Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak hasannuhoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Şahsi kanaatim Hurmanın devam etmesi ve Sadi'nin 3+2(Türkiye kupası) maçlık devamı yönünde alınan kararlar çok yerinde oldu..
                    Hurma için konuşuyorum:
                    Yönetmek sürekli birilerini işten çıkarıp yenilerini almak demek değildir. Bu iş bilmeyenlerin ve başarısız yöneticilerin taktiğidir(İHO gibi). Bir yönetici; çalıştırdığı personelin negatif özelliklerini minimuma indirerek ve pozitif özelliklerini ise maksimumda kullanarak organizasyonunu oluşturur,yönlendirmelerini yapar. Hurma, az önce belirttiğim gerekçelere ek olarak gönderilmesiyle klübe oluşturacağı tazminat yükleri düşünülerek takımda tutulmuştur. O da yönetime geçen insanların kalitesini görerek artık buna göre hareket edecek ve pozitif özelliklerini işine yansıtacaktır.
                    Trabzonspora yönetme işini çok iyi bilen insanlar yönetici olmuştur. O yüzden fevri ve ani kararlarla birilerini gönder yenilerini getir devri sona ermiştir. İlk yarı sonuna kadar Sadi ile devam kararı,hoca adaylarıyla gerekli görüşmelerin yapılması için zaman oluşturma hamlesidir. Kaldıki çok doğrudur. Ustayı İHO ile karıştırmayın,karadenizli aceleciliğinizden de vazgeçin. Ben Reşit akçayı hoca yaptım,Vahid dostum onu getireceğim gibi amatör işler görmeyeceğiz artık. Bu klubün hocası detaylı görüşmeler,her açıdan değerlendirmeler,tüm artılar eksiler ele alınarak belirlenecek.

Biri yukarda "başkan olacak adam üç ay önceden hocasını belirleyip anlaşmaz mı" demiş. Yahu Allah akıl fikir versin,hangi sıfatla anlaşacak bu bir,takımın geleceğini nasıl görecek bu iki..olası iyi giden takımın hocasını ben başkasıyla anlaştım diyip göndermek akıl karı mı,kaldıki sezona şotayla çok iyi başlamıştık..Yani bu dediğiniz işler İHO vari işler..burası Trabzonsporun forumu,herkes yazıyor haliyle..biraz daha makul olalım..onu gönder bu gelsin bu işin artık bitmesi lazım. İstikrar başarının anahtarıdır. Şu an ihtiyacımız olan İstikrar sağlanacak bir hoca veya gelecek yıl ve yılları kapsayan bir hoca planlamasıdır
                    söylediğiniz gibi biraz itidalli olmakta fayda var..ani ve keskin kararlar ile hemen çözüme ulaşamıyoruz maalesef..Devre arasına kadar olan biteni gözlemlemek daha sağlıklı..

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Berdiyev hocanin da Haziran 2016'da bitiyor sözlesmesi... Rostov çok câzip bir teklif yapmazsa, araya Zenit falan girmezse, Kurban hocayi getirmek çok zor olmayacaktir bana göre
                      En çok istenen isimler arasinda olmasi dogru mu bilmem ama dogruysa çok iyi
                      Bir yıllık bir sözleşmemi yapmış rostovla ilginç doğrusu..
                      Ne kadar ücret alıyor bilgin varmı sözleşme detayından ?
                      ŞAMPİYON TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak hasannuhoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Şahsi kanaatim Hurmanın devam etmesi ve Sadi'nin 3+2(Türkiye kupası) maçlık devamı yönünde alınan kararlar çok yerinde oldu..
                        Hurma için konuşuyorum:

Süleyman Hurma ile ilgili birkaç birşey yazayım dedim kafamdakileri özet geçmişsin aynen, bu kadar olur. Yazdıklarına tamamen katılıyorum.

Şimdi S.Hurma'nın tabiki olumsuz yanları vardır ama bu işi de bilen az sayıdaki isimden biri. F.Tekke'yi sportif koordinatör yapsak şimdi adamın ne özelliği var eski futbolcu olmaktan başka ? Pörtfoyunda futbolcu havuzu mu var ? Avrupa'dan kontakları mı var ? Belli bir network'u veya vizyonu mu var ? Bir futbolcu sözleşmesi pazarlığı nasıl yapılır, menejerlerle nasıl diyalog kurulur bunları mı biliyor ? Yabancı dil mi biliyor ?

Hakkını vermek lazım, Hurma'nın iyi kötü bir birikimi ve deneyimi var. Şunu da söylemek lazım Cavanda, NDoye, Mbia, Marin gibi transferler hiçte öyle yabana atılacak işler değil, bu adamları Hurma olmasa getirebilir miydik ? Sezon başında burada şampiyonluk sesleri yükseliyordu..

Çok uzatmaya gerek yok. Arkadaşın da söylediği gibi, yönetim S.Hurma'nın deneyimlerinden maksimumda faydalanmaya çalışması lazım, ki gördüğüm kadarıyla niyetleri bu. Böyle olması bile yönetimin ne kadar makul olduğunu gösterir. Hatırlayın İHO'yu seçim biter bitmez Tolunay'ı kovdum demişti bir güzel, tazminat cebinden çıkmıyor ama. Tolunay'la 15 dakika yüzyüze konuşsa ne kaybederdi ? Tolunay 3 yıldır takımın başında olmuş olsaydı şu anki durumdan daha kötü olur muyduk ? Ben ilk gün anlamıştım İHO'dan çok çekeceğimizi.

Ayrıca, hoca belirleme sürecine Süleyman Hurma'nın da bir şekilde dahil edilmesi taraftarıyım. Özellikle Lucescu olmayacaksa, Süleyman Hurma tüm hoca adaylarıyla teker teker görüşüp şartları konuşmalı. Vizyon nedir, planlama nedir, transfer bütçesi nedir. Devre arasına kadar zaman var ve bu büyük şans. 2 günde hoca bulmak zorunda değiliz. Bizde herkes hoca olmak ister. İyi eleyip iyi düşünmemiz lazım, ve kesinlikle Süleyman Hurma'dan faydalanılması lazım.

Öte yandan Süleyman Hurma da kötü bir insan değil, bunu da kabul etmek lazım. Onur ile kavga etti ama ben kendisinin samimiyetine inanıyorum. Burada önemli olan, yine arkadaşın dediği gibi, yönetimin kendisiyle doğru diyaloğu ve koordinasyonu kurması. Eğer bu sağlanırsa, doğru hoca seçimiyle beraber çok başarılı bir yapı kurulabilir.

Onu kovdum, bu gitsin şu gelsin mantığını umarım İHO ile beraber geride bırakmışızdır.

Bu çerçevede devre arasına kadar Sadi ile devam edilmesi bile doğru bir karar. Sonuçta takımın da bir kimyası var, iki ayda bir hoca değiştirmek takımın psikolojisini bozmaktan başka hiçbir işe yaramaz...
                        İnadına Trabzonspor !

Yorum

• İlk olarak Oğuz KUL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Kurban Berdiyev

Forumda ismi geçen Lucescudan sonra en çok istenilen iki t.direktörden biri

Lucescu nun sene sonu sözleşmesi bitiyor. Peki Kurban Berdiyev in bence ilk önce şartlarına bakmak da fayda var.. Bildiğim kadarıyla Rostovla daha yeni anlaştı orayı bıraka bileceğini düşünmüyorum açıkçası

Heleki rusya ile aramızda ki durum ortadayken ne onun nede kulübünün onu bırakacağını sanmıyorum adamlar direk savaş açarlar
                          Hocanın Türkmen olduğunu unutma abi İyidir kötüdür bilmiyorum ama istenirse çok rahat getirilir
                          #TRABZONSPOR#

Yorum

• Açıkçası Süleyman Hurma kalır gider Bilemem ama Kulübede onu görmek İS-TE-Mİ-YO-RUM..

Bazı şeyler vardır karışabileceği ama bu herşey demek değildir.

Yedek kulübesi bence Td. mahremidir. Buna soyunma odasıda dahil.
                            ŞAMPİYON TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Fatih K. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Hocanın Türkmen olduğunu unutma abi İyidir kötüdür bilmiyorum ama istenirse çok rahat getirilir
                              Türkmen olduğunu biliyorum lakin unutma kazakistan bile bu uçak olayında rusyanın yanında..
                              ŞAMPİYON TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Fatih K. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ne Türkmeni abicim...Türkmenistanda 2 yıldan fazla kaldım, Türkmenler topu görse bomba zanneder. (Prezident onu milli takımın başına getirmek istedi, kabul etmeyince ailesine işkence yaptılar.) Türkmenistan da yaşayanlara günahımı vermem, Türk de değiller ayrıca. (Türkmenistanda Türklere gece 11 den sonra sokağa çıkma yasağı var.). Türkmenistan lafını duydum sinirlendim... Hami gelsin
                                SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFARRUATTIR
                                SAVAŞ, BAĞIMSIZLIK SÖZ KONUSU OLMADIKÇA CİNAYETTİR

bülent uygun--es es--korcan--aleks taşcıoğlu--egemen--selçuk-galatasaray

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X