İlk olarak !olgun! tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak baki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHazar, neden olayı çarpıtıyorsun? Bu forum, buradaki birçok insan çok kıymetli. Fikirlerin ciddiye alınması geç kalmış bir harekettir.
Buraya sorup karar vermek ile karar aşamasında burayı da dikkate almak bambaşka şeyler.
Yorum
-
Seçime günler kala eleştirdiğimiz en belirgin konulardan biri ''yapacağız,oluşturacağız''fiillerinin altının boş olmasıydı.Muharrem Bey'in scout ile ilgili düşüncelerinin altının doluluğunu,bahsettiği ''liyakat'' kavramını dinlerken anladım.Sevindirici şeyler bunlar.Şu yukarıda yazılan''kulüp bünyesinde barındırılacak yabancı scout ekibi''fikri harikülade mesela,olmasa bile muadili bi oluşum da olur,tek şart ''liyakat''.En son Thedoors tarafından düzenlendi; 08.12.2015, 23:28.''Hırçın,bıçkın,asi ve dimdik duran bu Karadeniz çocukları,sadece sahilde değil,açık denizde de boğuştular.''
Yorum
-
İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKesinlikle doğru. Burada yazacağız ve ertesi gün sabah saat 10.05'te alınacak zannedenler için badmington iyi bir seçenek olabilir.
Yorum
-
Şu Porto-Benfica örnekleri kadar saçma örnekler yok. Adamların güney amerika liglerinde ne kadar söz sahibi olduğunu biraz araştırın hayret edersiniz. Öyle bir yapıyı hayal bile etmeyin bence şu an için. Shakhtar'ı biraz ayrı tutuyorum çünkü adamlar gerçekten iyi para veriyor.
Porto - Benfica örneği vermek kısa boylu oyuncular için Messi örneğini vermeye benziyor bence.DRaZeN PeTRoViÇ....(3)ANDRea MeNeGHiN....(11)
Yorum
-
İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYok kardeşim anladım ben seni. Hemen olayı çarpıtanlar için söylüyorum.!
Yorum
-
İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu Porto-Benfica örnekleri kadar saçma örnekler yok. Adamların güney amerika liglerinde ne kadar söz sahibi olduğunu biraz araştırın hayret edersiniz. Öyle bir yapıyı hayal bile etmeyin bence şu an için. Shakhtar'ı biraz ayrı tutuyorum çünkü adamlar gerçekten iyi para veriyor.
Porto - Benfica örneği vermek kısa boylu oyuncular için Messi örneğini vermeye benziyor bence.
Yorum
-
İlk olarak ataullah-ı sani tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO takımların yüzlerce oyuncu öneren gönüllü scout ekipleri var, sadece kendi bünyelerinde olan ekiplerle mi o kadar oyuncuyu yakaladığını sanıyorsunuz.Oyuncu öneriliyor ekiplerince değerlendiriliyor ondan sonra alıp almayacaklarına karar veriyorlar tabi ki, bizde de bunun benzeri olabilir.Bunda abes veya amatörce bir durum yok.
Yorum
-
DEEP BLUE
İlk olarak Tufan AYAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErtuğrul Sağlam ne durumda umit abi.
Yorum
-
İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSağlığı gayet iyi Tufan'ım... :-)))
Yorum
-
İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehoşgeldin, taraftarı ciddiye almak büyük takım olmanın ilk adımıdır.sonuçta 3 5 tane adam transfer edeceksin ama klüp ve taraftar arasındaki iletişimin artmasının çok yararı var.
Yorum
-
DEEP BLUE
İlk olarak scarface6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÜmit abi hurma gitti mi? Öyle bir haber var...Birde abi bir adaşın olarak seni çok merak ediyorum bir foto paylaşsırmısın abi
Yorum
-
Senin fikrim saygı duyarım. Lakin teknoloji çağındayız. Sayısız ligi takip etme olanağı var artık insanların. Yani Brezilya liginden oyuncu bakmak için 57 gün orada futbolcu "izlemeye" gerek yok. Tabi ki her öneri dikkate alınmaz. Ancak önce burada bir eleme yapılır sonra teknik ekip bir eleme yapar daha sonra da yönetim bir eleme yapar. Sonuç olarak elimizde verimli bir havuz olur ve o oyunculara yöneliriz. Kulüp tabi ki bu iş için profesyonel ekiplerle de çalışmalıdır, çalışacaktır da.
Bence bu amatörlük değil çağın gereği.
İlk olarak Hazar_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi Allah aşkına. Burası bir taraftar sitesi. Biz de taraftarız. Burda elbet değerli insanlar var ama bir kulübün taraftar sitesine futbolcu sorması öneri alması son derece komik ve amatörlük bana göre. Hem karar alma da hem dikkate alma da. Başka şeylerde dikkate alınabilir ama bu olmaz.Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
FIRTINA ☆ İHTİLAL ☆ EFSANEwe the northツ
Yorum
-
İlk olarak ataullah-ı sani tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAthletico Madrid son birkaç yıldır o pazara girdi ve çok büyük yetenekler yakaladılar.DRaZeN PeTRoViÇ....(3)ANDRea MeNeGHiN....(11)
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum