Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak yattarahayranı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bielsa'mı daha sert Lucescu'mu ? Önder Özen karıştırmıyosam Bielsa'nın çok sert olduğunu gazetecilere felan ters tepki verdiğini o yüzden Lucescu'nun daha uygun olduğunu söylemişti Türkiye için.
    lucescu melek gibi adam.

Yorum

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Birebir aynılarını söyledim. Emin olabilirsin... Benim Ersun Yanal için fikrim bellidir. Burayı okuyanlar iyi bilir.
      Scout hakkinda ne dusunuyolar.
      Bir bilginiz var mi?
      Eski futbolcular mi , yabanci bir ekip mi?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• İlk olarak !olgun! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Oneriyle topcu almicaklar...arkadaslar muharrem beyin bizzat kendisi soyledi....
        Önerilen oyncuların sorgusuz sualsiz alınacağı şeklinde bir şey söylemedim zaten. Ancak scout sisteminin çok etkin hale getirileceği de bizzat söylendi. Lucescu gibi bir isim gelirse hiç birine gerek kalmaz ayrı konu...

Yorum

• Sadi hoca başarılı bir alt yapı hocasıdır ,her başarılı alt yapı hocası da iyi teknik direktör olacak diye bir kaide yok . Sadi hoca içinde bu geçerli.

Son 2-3 senedeki alt yapı takımlarının başarılarında emeği fazla. Bu şekilde devam etmelidir diye düşünüyorum.
          ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• İlk olarak A. Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ayni fikirdeyim. Taraftarin onerisyle futbolcu almaya karsiyim.
            Bir futbolcuyu istatistik e bakarak alamayiz.
            Muharrem usta profesyonelligi getiriyor.
            scout isiyle yapmalari gerekiyor.
            Scout ekibi kesinlikle turk olmamali.
            Benfica , shaktar, porto gibi takimlarin scout ekiplerinden mi ayartsak artik.
            Scout ekibi cok ama cok onemli.

O takımların yüzlerce oyuncu öneren gönüllü scout ekipleri var, sadece kendi bünyelerinde olan ekiplerle mi o kadar oyuncuyu yakaladığını sanıyorsunuz.Oyuncu öneriliyor ekiplerince değerlendiriliyor ondan sonra alıp almayacaklarına karar veriyorlar tabi ki, bizde de bunun benzeri olabilir.Bunda abes veya amatörce bir durum yok.

Yorum

• Gorusmeler yaptiklarini biliyorum yabanci olacak scout ekibi klubun bunyesinde bulunacak birnevi bizim adimiza taricak...iyi bir para alacaklar...

Yorum

• yeni hoca kim olur bilmeme fakat ; yeni başkan ve yeni hocanın kulübe sinerji getireceği aşikar. acaba bu durum tribünlere yansır mı dersiniz?

Yorum

• İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Aslında Bosingwa gelecekti şu an...
                  hay yaşa... keşke yönetimin planlamaları arasında bosingwa da olsa. sanki futbolu bıraktıktan sonra da geride bıraktığı kariyer,zeka ve insan ilişkileri anlamında yararlanılabilecek birisi. o bizi sevdi biz de onu sevdik...
                  There is no spoon...

Yorum

• İlginç bir üyemizsin usta.

Dediğin gibi Thomas Schaaf güzel bir alternatif. David Moyes de öyle.

İlk olarak revolution tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    boştaki vatandaşlardan bazıları

david moyes ( manu en baştan yanlış yaptı . bu herifte ısrar edeceklerdi )
                    clarence seedorf ( trabzon havası milano.ya benzemez goçum . geç .)
                    cio ferrrara ( vasat italyan . azalmaz . kısalmaz . uzamaz da )
                    grame souness ( kadıköy.e diktiği bayrağı sonra bize saplamasın bu uşak . yok sen gelme istemem )
                    paolo di canio ( nazi selamı verirsen kafanı kırarım . adam ol lan )
                    martin jol ( hollanda kupasından beri bi numaran yok dostum . go home please )
                    harry redknapp (ingiliz demeyin bana . kafadan soğuk herifler )
                    josue couceiro ( seni antep.den tanıyorum süt oğlan . mümkünse uzak dur)
                    vincenzo motella ( roma.da oynadığın gibi olacaksan başım üstüne . janti çocuksun eyvallah . amma velakin biz apartman çocuğu istemiyoruz )
                    filippo inzaghi ( gelsen iyi olur . ama bizimkiler seni bozar yiğidim . uzak dur buralardan )
                    bernd schuster ( olabilir . ama 60.lardan kalma futbol oynuyorsunuz diye demeç vermeyeceksen )
                    thomas schaff ( aha da favorim . gel la . koşarak gel . alman olsun . taştan olsun . )
                    roberto di matteo ( bi italyan daha . ama sanki at hırsızı gibi . yok gelmesin . tipten kaybediyor . )
                    marcelo bielsa ( gelirse gider . giderse gelir . ortası yok herifin . bi de biz döver la bu . forum efsanesi ama . gelsin bakalım . beğeniyorum keratayı )
                    carlo ancelotti ( kulübü satıp üstüne trabzon.un tapusunu verirsen olabilir )

bi de bizim tekke.yle hami var .

seçin beğenin alın .
                    Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
                    FIRTINAİHTİLALEFSANE
                    we the north

Yorum

• Buraya sorup hocaya topçuya karar vereceklerse hiç bu işlere bulaşmasınlar

Yorum

• İlk olarak ataullah-ı sani tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        O takımların yüzlerce oyuncu öneren gönüllü scout ekipleri var, sadece kendi bünyelerinde olan ekiplerle mi o kadar oyuncuyu yakaladığını sanıyorsunuz.Oyuncu öneriliyor ekiplerince değerlendiriliyor ondan sonra alıp almayacaklarına karar veriyorlar tabi ki, bizde de bunun benzeri olabilir.Bunda abes veya amatörce bir durum yok.
                        Scout ekibine oneri olur izlerler ona bende karsi degilim.
                        Bizde direk baskana oneri oluyo izlemeden aliyorlar.

Yorum

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Önerilen oyncuların sorgusuz sualsiz alınacağı şeklinde bir şey söylemedim zaten. Ancak scout sisteminin çok etkin hale getirileceği de bizzat söylendi. Lucescu gibi bir isim gelirse hiç birine gerek kalmaz ayrı konu...
                          Abi sozum sana diildi.. yanlis anlama...sadece oyle dediler..

Yorum

• Hazar, neden olayı çarpıtıyorsun? Bu forum, buradaki birçok insan çok kıymetli. Fikirlerin ciddiye alınması geç kalmış bir harekettir.

Buraya sorup karar vermek ile karar aşamasında burayı da dikkate almak bambaşka şeyler.

İlk olarak Hazar_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Buraya sorup hocaya topçuya karar vereceklerse hiç bu işlere bulaşmasınlar
                            Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
                            FIRTINAİHTİLALEFSANE
                            we the north

Yorum

• İlk olarak ataullah-ı sani tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Kesinlikle doğru. Burada yazacağız ve ertesi gün sabah saat 10.05'te alınacak zannedenler için badmington iyi bir seçenek olabilir.

Yorum

• Lucescu'nun ekstra 4 hafta kredisi olur. Değil Lucescu; allâme-i cihan gelse, Trabzonsporum'da uzun vadeli hesap yapılamaz. Yönetim değişti, ama taraftar ve zihniyeti değişmedi ki. İnşallah yanılıyorumdur.
                                "Şehitler Unutulursa ölür"
                                Unutma-Unutturma

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X