Hurma ne olacak bu konuda bilgi var mi ?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
DEEP BLUE
İlk olarak !olgun! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHocam merak ettim kiminle gorusuyosun yonetimden saygisizlik olarak algilama..sadece merak ettim...
Yorum
-
DEEP BLUE
İlk olarak Terzioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi sen Abdullah Avci'yi ilet gerci bilinmeyen bir degil ama akillarina girse iyi olacak
Yorum
-
"Trabzonspor Başkanını yıpratmak, belki beni başkan yapar ama kulübe zarar verir. Kimse benden böyle bir tavır beklemesin.".
arkadaşlar başkanın 4 kasım 2013 de seçimi kaybettikten sonraki röportajı izlemelisiniz...bence bu adam bize fazla gelir yerler bu adamı burda kimse anlamaz onu korkuyorum destek olmalıyız.
Yorum
-
İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYukarıda adı geçtiği için yazmakta mahsur yok. Birisi Ali Rıza Egemen. Diğer ikisi şimdilik kalsın... Gerekirse açıklarım... (şimdilik isim zikretmek istemememin gizem yaratmak gibi angutça bir sebebi yoktur. Özellikle belirtmek isterim)
Yorum
-
İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYukarıda adı geçtiği için yazmakta mahsur yok. Birisi Ali Rıza Egemen. Diğer ikisi şimdilik kalsın... Gerekirse açıklarım... (şimdilik isim zikretmek istemememin gizem yaratmak gibi angutça bir sebebi yoktur. Özellikle belirtmek isterim)
Yorum
-
Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?
İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleabi, lucescu ersun yanal dışında ciddi bir alternatif geldi mi gündeme ? burda yazılan giray, hikmet, yılmz vural isimlerinin takımdan uzak tutulacağı kesin değil mi?En son Colakoglu tarafından düzenlendi; 08.12.2015, 22:49.keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...
Yorum
-
DEEP BLUE
İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleabi, lucescu ersun yanal dışında ciddi bir alternatif geldi mi gündeme ? burda yazılan giray, hikmet, yılmz vural isimlerinin takımdan uzak tutulacağı kesin değil mi?
Yorum
-
İlk olarak Colakoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYönetimden hic kimseyi tanimadigim halde, ümit abinim verecegi cevabi duymadan ben yazayim istedim, bir muharrem ustadaki vizyona bakiyorum birde yazdigin isimlere, komik durmuyomu sence ?
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum