Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şantajcı M'Bia sen de mi birader?
    2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
    82 HELAL PUANLA
    TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak zafercalikoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      düştüğümüz duruma bakın ilk 5 hayalleri vay.....
      hoca ne yapabiliriz başka puan durumuna bakarsak...
      Fener ve bjk'yi yakalayamayacağımız garanti..
      diğer 3 klüpten gs'yi belki çok düşük bi ihtimal..onlar da rezil oynadılar ilk yarı..
      ölümüne trabzon !

Yorum

• Cardozo yerine Umut'u isteyenler müracaat için Giray Bulak lütfen...

Trabzon bir sevda,
        Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak zafercalikoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          mbia da çok iyi adam çıkmadı ,yada oda sisteme ayak uydurdu,bana deseler mbia mı Adrian mı kesinlikle adrian derim ,hiç yoktan yaratıcı bir adam
          İkisi farklı tip oyuncu.
          Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Utanmaz Mbia! Ulan kulüp aileni savaştan kurtardı. Sofra basan seni!!!

Sent from my iPad using Tapatalk

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Cardozo yerine Umut'u isteyenler müracaat için Giray Bulak lütfen...

http://fs5.directupload.net/images/151227/8k7dx7ht.swf
              Cardozo yerine Umut kazmasını istemedim ben şahsım adına. Demek istediğim; sönük yıldızlara parayı gömeceğimize, işimize yarayacak futbolcuları bulup almaktır önemli olan.

Yorum

• İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                hoca ne yapabiliriz başka puan durumuna bakarsak...
                Fener ve bjk'yi yakalayamayacağımız garanti..
                diğer 3 klüpten gs'yi belki çok düşük bi ihtimal..onlar da rezil oynadılar ilk yarı..
                yok yok haklısın ,koca TS yi ne durumlara düşrdükleri için üzüldüm mevct durum bu,İnşallah şu kötü günleri tez zamanda atlatırız
                @zafercalikoglu
                @trabzonspor

Yorum

• Hala Hami diyen var .

Ne yaptı arkadaş Hami ? Teknik direktörlük kariyerinde ne yaptı ?

Ne kazandı ? ne başarısı var ? hangi takımları çalıştırdı ?

Yahu açıklayın biz de destekleyelim !

Ayıptır ya. Hami'yi şuanki kariyeriyle kulübe layık görmek ayıptır.
                  #Dik oyna

Yorum

• adama 850 bin euro veriyoruz..
                    adam 2 milyon euro daha istmiyor..
                    alacağından çok faiz mi olur onu da anlamış değilim..
                    nası bir sözleşmeye imza attı bizim eski yönetim..
                    hiç mi kafaları basmaz..
                    ölümüne trabzon !

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Şantajcı M'Bia sen de mi birader?
                      Abi niye şantajcı oluyor M'bia?Adam yasal hakkını kullanarak parasını talep ediyor.Ne alakası var?
                      Adam,zorla o sözleşmeyi yaptırmadı.Hacıosmanoğlu denen şahıs düşünecekti onu.
                      M'bia2nın günahı ne?
                      Ben olsam ben de isterim paramı.
                      Kimse,kimsenin babasının oğlu değil....
                      Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• İlk olarak must61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Hala Hami diyen var .

Ne yaptı arkadaş Hami ? Teknik direktörlük kariyerinde ne yaptı ?

Ne kazandı ? ne başarısı var ? hangi takımları çalıştırdı ?

Yahu açıklayın biz de destekleyelim !

Ayıptır ya. Hami'yi şuanki kariyeriyle kulübe layık görmek ayıptır.
                        helal olsun renkdaş amaç Hami yide bitirmek ,Hami kardeş sende git gençleri çalıştır bak yılmaz hocada kovulmuş ,
                        @zafercalikoglu
                        @trabzonspor

Yorum

• İlk olarak ilker tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Abi niye şantajcı oluyor M'bia?Adam yasal hakkını kullanarak parasını talep ediyor.Ne alakası var?
                          Adam,zorla o sözleşmeyi yaptırmadı.Hacıosmanoğlu denen şahıs düşünecekti onu.
                          M'bia2nın günahı ne?
                          Ben olsam ben de isterim paramı.
                          Kimse,kimsenin babasının oğlu değil....
                          ne yalan söyleyeyim ben utanırdım isteyemezdim,İHO severler toplanıp versinler parayı
                          @zafercalikoglu
                          @trabzonspor

Yorum

• hami on senedir boşta,
                            bizim şapkalıya bile teklif geldi antalyaspor dan,
                            hamiyi isteyen olmadı...
                            hay böyle akla ben ne diyim...

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Cardozo yerine Umut'u isteyenler müracaat için Giray Bulak lütfen...

http://fs5.directupload.net/images/151227/8k7dx7ht.swf
                              Isi yanlis yerlere cekmeyin.Kimse nin umut cardozo dan daha iyi dedigi yok .

Ama biz girayla umutla sampiyon olup cardozo mbia ve ndoye larla surunuyorsak o kulüp transfer politikasini gozden gecirecek futbolcu alirken kariyere bakmayacak.
                              "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Yarım dönem Bourceanu mu yoksa yarım dönem Mbia mı? Ön yargılarınızı bir kenara bırakıp cevap verin. Biri 700-800 bin € civarı maaşla oynadı diğeri 2,6 + 2,8 milyon €. Oynadıkları futbol arasında bu kadar uçurum var mıydı hatta hangisi daha iyiydi?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X