İHOdan sonra Usta ve Luceskuyu ben bu takımda görürsem sevinçten ne yapacağımı dahi bilemem. Müthiş olur. Takımın bu rezil kepaze durumundan kurtulmak bile yeterliyken birde 50 level yukarı atlamak müthiş olurdu
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
-
İlk olarak Courage tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLucescu yalanmış ,balonmuş,gelmezmiş...
Sırf gelirse takım kazansa dahi üzelecek tipler var böyleleri başka kulüplerde de varmıdır acaba?Ümit En Son Kötülüktür, Çünkü İşkenceyi Uzatır!!
my name is onur....
Eğer Trabzonspor Diye Bir Din Olsaydı, Biz Müridler Çoktan Cennete Gitmiştik..Bu Kadar Cefanın Bir Ödülü Olarak...
Yorum
-
İlk olarak kalavara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşu laf kadar da canımı sıkan bişey yok. kendi istediği gibi düşünmeyen herkes ts düşmanı. ne alakası var. ben ne ustayı ne de hekimoğlunu destekler pozisyondayım şuan. tam bir kararsızlık içindeyim (iho'ya oy verecek kadar da değil yani). ama ne bileyim herkes ötekini neredeyse ts düşmanı ilan ediyor, anlamıyorum. yani kaç tane adam vardır ts yenildiğinde haftası normal geçen. şahsen ben bütün hafta bunun ezikliğini yaşıyorum ve aksini de düşünemiyorum bile. bu huydan acilen vazgeçelim lütfen.
Ben Muharrem Ustanın adaylık ve müstakbel teknik direktör ismini açıklamasından sonra maksatlı ama aynı zamanda anlamsız propagandaya karşı bu çıkışı yaptım. Ama kabul edelim ,böyle tipte insanlar camiamızda yönetici-taraftar her kılıkta mevcut. Lafım onlara.Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-
StopMatchFixing.Com
Yorum
-
İfkahımız kurudu söylemekten ama uygulayabilecek bir teknik adam daha göremedim.İstediğim şu ismi önemli değil kim olursa olsun cesur futbol oynatabilen, oyuncu değişikliklerinde oyunu okuyan doğru tercihler yapan, sahada ezilmeden Trabzonspor gibi takim oyunu oynatan bir teknik adam gelmeli,ismi önemli değil .Yeterki bu YAZDIKLARIMI takıma yansıtsın.
Yorum
-
İlk olarak bach72 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePazartesinden itibaren Trabzonspor'un miniklerinden A takımına tüm hocalar Trabzon'lu olacak.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum
-
Sadi hariç herkese kabulüm sene sonuna kadar. Lucescu gelirse sene sonu gelecekmiş zaten.
Sadi son maçta Cardozo ve Marin kenarda iken Salih Dursun'u oyuna alarak ne kadar vizyonu dar bir adam olduğunu gösterdi. Neymiş koşan oyuncu almış sahaya. 1-0 zaten maç, 2-0 yenilsek sanki 6 puan veriyorlar rakibe. At Cardozo'yu öne bakarsın uzun top indirir şut atar bir şey yapar berabere bitirirsin maçı. Yenildikten sonra 1 tane fazla yemişsin eksik yemişsin ne fark ediyor. Cidden saçlarımı yoldum o oyuncu değişikliğinden sonra. Cardozo da gülerek belli etti zaten, ben neredeyim ya dedi adam resmen.7 tertemiz şampiyonluk
Yorum
-
Senin kulübün is yapiyormuki hoca ariyorsun.
Trabzonspor futbolu nedir, ne olmalidir? Oraya yama, buraya yama. Üc oyuncu - bes oyuncu lazim ile basari geleceginimi zannediyorsun hala, esek bile bu kadar ayni hataya düsmez. A takimin ne oynuyorki altyapin ne oynasin. A takima degil altyapiya hocalar ve yatirimlar yapin. Onuda yapmayacaksaniz, görmüyorsaniz kulüp yöneticiliginden uzaklasabilirsiniz hemde derhal.burasi türkisch.
Are you not entertained?
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum