Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ben Lucescu gibi proje hocasi getirecek diyordum Luce ye pek inanmiyordum ama ciddi ciddi Lucescu ile anlasmis galiba. Her yerde flaş haber geciyor menajerinin sozleri.

İnanmayanlar varsa, Usta nin twitinden once (sonrada olabilir ama o siralardaydi) Luce nin verdigi roportaja acsin baksin. Adam Ukrayna da misyonum bitti dedi ve ekledi, "Kariyerimi Türkiye de bitirmek istiyorum."

Puzzle birlesince ortaya saka maka somut şeyler cikiyor. Usta harbiden Luce ye kancayi takti Trabzon a Karadeniz uzerinden getirme planlari yapiyor biz burada Giray Bulak diyen Hekimoglu nu, Sadi hocayla sezon sonuna kadar devam edebiliriz diyen Cakiroglu nu... Ya neyse yazmaya degmez midem bulaniyor.
    "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Lucescu gelirse tam yetki verilmelidir.

Yorum

• Luce gelirse uçurur bizi
        "The North Remembers" (Kuzey Unutmaz)

Yorum

• Giray Bulak olsun bizim olsun.
          Hami Mandirali olsun bizim olsun.
          Olmadi Lemi baskan teknik direktor olsun, bu sebeble Ozer de ileride yardimciligini yapsin ve bayragi Ozere devretsin.
          Hatta Karadeniz takimlari kendi aralarinda lig kursun ve muthis cevherler kesfedilsin.
          KFF (Karadeniz Futbol Federasyonu) olarak da IHO baskanligini yapsin.

Vizyonumuz bunu gerektiriyor.

Yorum

• İlk olarak engts61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Lucescu dan baska kim gelirse gelsin ne taraftara bir ümit olur ne heyecen oluşturur ne de takima bir faydasi olur.İnsallah M.Usta ve Lucescu'nun gelmesi yeni stadimizin acilmasi ve 50.yil gibi faktörler camiayi havaya sokacaktır.Lucescu ile beraber ben önümüzdeki 4 yılda en az 2 şampiyonluk göreceğimizi düsünüyorum.İnşaallah
            Yapmayın abi

Yorum

• Sorunumuz teknik direktör sorunu değil. Güven ve istikrar olduktan sonra bu kulübü bi çok teknik direktör yönetebilir.
              Şuanda dünyanın büyük kulüplerinde (Barça, Real, Münih vb.) kimin teknik direktör olduğunun can alıcı bi etkisi var mı? İstisnalar hariç olmak üzere can alıcı bi etkisi yok. Veya istikrar abidesi teknik direktörlerin yönettiği takımların başarı grafiğine bakın. Sen takım olursan, istikrarın olursa yani hocana güvenirsen ve sahip çıkarsan, günlük tepkiler vermezsen o kulüp er yada geç rayına girecektir. O yüzden Trabzonspor'un teknik direktörü 'istikrar' olsun bu dönemde.
              Biz kendimize inandıkça, başkaları da bize inanacaktır..

Yorum

• bielsa yada luce bu tip hocalar bize gerekli. usta gelirse çok şey değişecek.
                hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• Luce diyorlar çıldıracağım sevinçten )
                  Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• Maradona olsun, kendisinin başı dertte sanırım bizi reddedemez, biraz kurtulur, yaylalarda rehabilite olabilir.

Yorum

• İlk olarak Oruç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      8 yeterli mi ?
                      fazla yas farkı yokmus.

Yorum

• Büyük takımlarda ne Zaman teknik adam konusu geçse hep ilk aday geldi gelecek .. Yolda uçakta .. Ama gelen yok .. Ne zaman kongre aşaması Gündeme gelse adayların teknik Ada'mı yine lucescu . Görüştük tamam dedi .. Projeyi anlattık ( yalan proje ) ama yine. Ada'm gelmiyor ., gelmediği gibi haberi bile yok .. Şimdi Trabzon'da kongre var yine adaylardan biri sözde hoca ile anlaşmış .. Göreceğiz .. Ama ne olursa olsun Ada'm hep bizle .. He acaba lucescu kendi memleketinde bizim gazetelerde çıktığı kadar manşet oluyor mu LUCESCU KOCAMAN BİR YALANDIR.

Yorum

• sportif direktörlüğe beckham ı getiremezmiyiz? kulübün imajı tavan yapar, istediğimiz oyuncuyu alıp gelir

tek sorun Trabzonda yaşar mı? eşini forum Trabzon kesmez gibi

Yorum

• lucescu olmuş 70 yasinda...parasini kazanmış...5 yıllık projeyi adam napsin...kalbi artık Türkiye yi kaldirmaz....
                            Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

• bizim futbol olarak eşik atlamamız gerekiyor.. bu anlamda hem şampiyonluklar yaşamış hem de baskıya alışık birine ihtiyacımız var.. bu isim hami mami olamaz.. şenol hoca şimdi bjkye iyi top oynatıyor ama kritik haftalarda ben onları görücem..

luce bizim için biçilmiş kaftandır.. bielsaya falan 3-4 vereceğimize luceye 5-6 milyon eur rahat verilir..
                              Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                              bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• Lucescu gelmez secim balonu

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X