Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Onun getirdigi adamlarin hic birinin ülkedeki herhangi bir yerli hocadan farki yok. Aldigi takimi beyniyle degil, baska bir organiyla yönetigi icin Ustanin yapacaklarinin yanina bile yaklasamadi. Boyundan büyük islerle ugrasti, ama bir Usta öyle mi? ihonun hayatinda ilk defa gördügü meblalari adam yillardir yönetiyor. Üst düzey bir parayi, takimi, hocayi yönetmek Usta gibi adamlarin isidir. Bu dedigimin altindan kalksa kalksa o tür adamlar kalkar.
    Usta'yı bende beğeniyorum şuan için yanlız çok ön yargılısın gibi geliyor bana şirket yönetmekle kulüp yönetmek arasında çok fark var bu alenen ortada olan birşey ve birçok da örneği var
    bordomavi.net | Trabzonsporlular Birliği 1999

Yorum

• inşallah hami gibi bir hatayı yapmazlar.. ama hami için ideal yer 1461 takımı.. neden kimse o takımı beğenmez ben anlamıyorum.. eğer bu proje bu kadar gereksiz ve ptt ligi adeta angarya olarak görülüyorsa kapatalım gitsin..
      Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
      bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• İlk olarak Oruç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Özkan Sümer iyi.
        Lucescu ile kaç yas farkı farkı olabilir

Yorum

• İlk olarak tonya55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Özkan SÜMER 78
          Lucescu 70
          2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
          82 HELAL PUANLA
          TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak tonya55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            8 yeterli mi ?
            - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Önce şu İHO denen herifi bir auta şutlayalım da, Hoca işi bir şekilde çözülür.
              82 HELAL PUANLA
              TRABZONSPOR

Yorum

• Luce kesin değilse Ernesto Valverde kesinlikle düşünülmeli.

Yorum

• Luce diyorlar

Yorum

• Muharrem USTA
                    ve
                    Mircea Lucescu
                    82 HELAL PUANLA
                    TRABZONSPOR

Yorum

• Ben lucescu'nun geleceğine hala ihtimal vermiyorum .usta bile gelse bu kadar borçla onun istediği kadroyu kuramaz ki su an elimizdeki kadronun seyircinin düşündüğünün aksine kötü ve iyi niyetli olmayan oyunculardan kurulu olduğunu düşünüyorum.Biz 3 sene şampiyonluğa oynayamayız. Yapacağımız şu: Elimizdeki kan emicilerin alacağını ödeyip kaçmadan bunları araplara kitleyip,sadri şenerin ilk senesindeki gibi ucuz mücadeleci hırslı ahlaklı adamlar bularak seyirciyle bütünleşen eğlenceli bir takım kurmalıyız hoca adayın geçiş dönemi için yılmaz Vural ya da hikmet karaman.
                      Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                      O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                      Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                      Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• valla kim gelirse gelsin...
                        ama ersun bir kez daha denenebilir bence...

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
                        Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Lucescu'nun menajeri Süreyya Ertuğrul net konuşmuş. "Eğer Muharrem Usta seçilirse Lucescu seneye Trabzonspor'a gelecek."

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• Lucescu dan baska kim gelirse gelsin ne taraftara bir ümit olur ne heyecen oluşturur ne de takima bir faydasi olur.İnsallah M.Usta ve Lucescu'nun gelmesi yeni stadimizin acilmasi ve 50.yil gibi faktörler camiayi havaya sokacaktır.Lucescu ile beraber ben önümüzdeki 4 yılda en az 2 şampiyonluk göreceğimizi düsünüyorum.İnşaallah

Yorum

• Reji'deki elaman dahi gaza gelmis

CVLYoX6U8AA39J6.jpg
                              *
                              * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Arkadaşlar
                                Bir kulubun başarılı olabilmesi için önce profesyonel insanlar tarafından yönetiliyor olması gerek. Bu bakımdan eğer idarecinizin bunu yapacak ekonomık gücü ve alt yapısı yok ise, nasıl kadro kurarsanız kurun başarılı olamazsınız.
                                Bizim takımın sorunu yönetilememektir. Yönetilememek beraberinde disiplinsizliği de getirir. Parasını ödediğiniz oyuncunun esiri oluyorsanız zamanla o topçu hedefsiz bir takımda sadece işini yapan sıradan bir topçuya dönecektir.

Muharrem Usta, Fikren asla beni temsil etmemesine rağmen, İş hayatındakı gelişmelere de bakarak konuştuğumuzda kulubu , dışardaki çatışmalardan uzak profesyonel bir şirket gibi yönetecek adımları atabilir. Bu güven geldikten sonra Hoca'da sağlam bir sistemle başarıyı getirebilir.

Hami v.s gibi hocalar ile gelecek planlayamazsınız. Kımse kusura bakmasın.

Lucesku bize gelir neden?

1- Başarıya aç bir takımda alınacak bir şampiyonluğun değeri klasıkleşmiş bir takımda alınacak şampiyonluktan daha kıymetlidir
                                2- Trabzonspor'u şampiyon yaparsa bu kendisi için en büyük başarıdır
                                3 - Yıllarcs çalıştığı Donesk'ten farklı bir kültür olmayacağı için zorlanmayacaktır
                                4- İlla yıldız oyuncularım olsun diye bir kaygısı olmayan gençleri yıldızlştıran bir yapısı var
                                5- Disiplinlidir, Onun takımında bir topçunun artistlik yapabileceğini düşünemiyorum
                                6- Güçlü bir yönetimin hocası olacağı için, Futbolcular da '' emin olun daha cesaretli olacaklardır
                                Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X