Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ertuğrul geleceğine Sadi Hocayla sezonu tamamlamak en doğrusu
    2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
    82 HELAL PUANLA
    TRABZONSPOR

Yorum

• Ziya Doğan, takıma mantalite lazım

Yorum

• Takım sezon sonuna kadar Hamiye emanet edilir.Sezon sonunda BJK den ayrılacak olan Şenol GÜNEŞ takımın başına gelir.

Yorum

• böyle güzel haberler dolaşıyor

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• Bence hami getirilsin yarım sezonluk, gelecek sezonda da yeni hocayla çalışmayı kabul ederse kalır.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• Muharrem Bey seçilirse Hamza Hamzaoğlu'yla, Celil Bey seçilirse Ertuğrul Sağlam'la çalışacağını düşünüyorum.
              Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Muharrem Bey televizyonda Lucescu'dan söz etti. Görüşmelerimiz oldu dedi. Program sonuna doğru da isim belli ama şimdilik bu kadar söyleyelim dedi. Muhtemelen kongrede ismi açıklayacaktır diye düşünüyorum
                Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Hoca Bielsa ve yardımcısı Osman Özköylü olsun.

3 sene boyunca.

Ne olursa olsun değiştirilmesin.
                  bielsa enaz 3,milyon euro ister yardımcılarıyle 500 bin daha osman özköylüde su an teknik direktör takımını bırakıpta sana yardımcı antrenör olarak gelmez.bielsayı 3 ay sonra baskanla kavga eder gider birde tazminat uçmayın.

Yorum

• Bielsa kalitesinde bir hoca gelirse herkes yardımcısı olmayı ister diye düşünüyorum. Çünkü kaliteden faydalanacaklar, öğrenecekler, ilerki kariyerlerini büyütecek. Sıradan bir teknik direktörken o kalitede hocadan öğrenecekler herşeyi. O kalitede hocayı da tek Muharrem Usta istiyor. 5 sene istikrarla yönetsin diyor. 3 ay sonra kovanların kimler olduğu, bunları kimlerin savunduğu ve kafa kapıları belli
                    En son Travelair tarafından düzenlendi; 01.12.2015, 10:54.
                    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• bielsa van gaal lucescu guardiola sakin olun uçmayın ertugrul mantıklı.

Yorum

• Lucescu uçmayın, Ertuğrul mantıklı. O halde Celil Bey'i seçmemiz gerek, sanırım anlattığınız bu Tonyalı. Ha ben oyların bölünmesine de karşıyım; Hacıosmanoğlu'na yarar
                        En son Travelair tarafından düzenlendi; 01.12.2015, 11:17.

Yorum

• arkadaş bu ertuğrulda ne var.hakkaten ne var.yanı bu adamı nasıl yakıştırıyorsunuz.oyun stili hep defans..sadece bursayı şmp yaptı diyemi,,,,
                          Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                          Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• Sir Sadettin Tekelioğlu.

İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                            Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• Hami mandirali
                              Yoksula gülmedim, zenginliğe özenmedim, faşistleri sevmedim, ezilenleri dövmedim, ben Devrimci doğdum, Devrimci öleceğim..!

Yorum

• Mıstık'ı kaçırdık. Yılmaz Vural gelsin abi. 90'lara dönüş yaptık nasıl olsa, belki faydası olur.
                                Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X