Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hoca Bielsa ve yardımcısı Osman Özköylü olsun.

3 sene boyunca.

Ne olursa olsun değiştirilmesin.
    ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• lUCİano spalletti
      If you put the federal government in charge of the Sahara Desert, in 5 years there'd be a shortage of sand.
      Milton Friedman

Yorum

• İlk olarak Yavuz Bektaş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Adam öldü
        )))))))))
        2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
        82 HELAL PUANLA
        TRABZONSPOR

Yorum

• Pep Bayern ile sözleşme uzatmayacakmış. Kendini kanıtlamak istiyorsa buyursun
          ( ゚д゚)

Yorum

• Ertuğrul hatasi yapilmaz insallah

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• José Miguel González Martín del Campo(Michel)

Yorum

• michel marsilyada.benimde beğendiğim teknik adamlardan biri.lakin şu an gelmesi zor.

spaletti de tercihler arasında olabilir.zenit e harika futbol oynatıyordu.
                TEKKEBALL

Yorum

• Van Gaal falan kovulur yakında ama bızden uzak olsun ..Shota gıbı oynatamadıgı futbolu begenenlerden
                  Çünkü sevdim ve ben kalbiyle yaşayanlar zümresindenim.

Yorum

• ertuğrulu getirirler.
                    Trabzonsporu sevdim , seveceğim . Ama bunun sonunda ızdıraplar varmış , felaketler varmış, hatta karşılaşılacak türlü kahpelikler doluymuş. Hepsi kabülüm Trabzonspor var olsun !

Yorum

• İlk olarak Taha Muhammet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      ertuğrulu getirirler.
                      Şu an boşta olmasından dolayı ona yönelebilirler....
                      82 HELAL PUANLA
                      TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ertuğrul bize bol gelir, baskıya dayanamaz.

Öyle elle tutulur bir başarısı da yok.
                        Ertuğrul Sağlam olsun demiyorum ama elle tutulur başarısı olmadığına da katılmıyorum.
                        Adam Bursa'yı şampiyon yaptı. Ki bu bayağı büyük bir başarıdır.

Bence yeni hoca yeni yönetim ile belirlenmeli.
                        Osman Özköylü için erken, yıldız futbolcularla anlaşamaz.
                        Muharrem Usta'nın Lucescu paylaşımı beni heyecanlandırdı, inşallah Luce olur.
                        Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

• Muharrem Usta seçilirse sistem teknik direktörü gelecektir. Yarım sezonluk bir td bulacaktır.
                          Gelecek sezon yeni td nin altında Hami ve Osman'ı görmek şaşırtıcı olmayacaktır...
                          Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
                          You'll Never Walk Alone...
                          https://twitter.com/UgurBerkin

Yorum

• Ertuğrul yarım sezunluk şu durumu kurtarmak için olabilir. Ancak yeni sezona kaliteli bir antrenörle başlamak şart.

Yorum

• İlk olarak Kasım Hilal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ertuğrul Sağlam olsun demiyorum ama elle tutulur başarısı olmadığına da katılmıyorum.

Lucescu hayatta gelmez TS'ye.
                              2003'ten beri calstirdigi Donetsk son takimi olur ondan sonrada emekliye ayrilir, yani bosuna ümitlenmeyelim

https://twitter.com/umit1461

Yorum

• İlk olarak Kasım Hilal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bize dua etsin son maçta şikebahçeyle berabere kalmasaydık hayalinde görürdü.

Her bize yenildiğinde hakemlere çatmasından dolayı istemiyorum.
                                82 HELAL PUANLA
                                TRABZONSPOR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X