Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bu kadroyla başarılı olabilecek tek hoca m. denizlidir.. adam dobrovski , ali güneş gibi oyuncularla şampiyonluk yaşadı.. böyle oyuncu gruplarını çok sever.. erkan- ekici çekişmesi, onurun kaprisleri gibi durumlar denizlinin takımlarında asla olmaz.. tersine bu durumu avantaja çeririr.. türkiyede rakibe göre kadro kuran ve taktik oynatan tek hoca m. denizlidir.. 3 tane takımı şampiyon yapması tesadüf değildir..

denizlinin takımlarında haldır uldur saldıran bir sistem göremezsiniz.. ama son dakikaya kadar ne olacağı belli değildir.. ligin sonuna kadar takımı dirençli tutar.. ligdeki güç odaklarıyla arası her zaman iyi olmuştur.. hiç bir hakem denizlinin hakkını kolay kolay gasp edemez.. ne olacağı belli olmayan yabancı hocalarla fantazi aramaya gerek yok..
    Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
    bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• hami diyenlere şaşırıyorum.. adam şotanın gösterdiği erdemi bile gösteremedi ve parasını çatır çatır aldı giderken.. bizden gittikten sonra neden hiç bir takım kendisine teklifte bulunmadı.. neden böyle hocalar 1461 takımını alıp başarılı olmuyorlar.. kendilerini bulunmaz hint kumaşı sanıp illa trabzonsporun başına tepeden inmek midir trabzonsporluluk..
      Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
      bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• İlk olarak fatihhankaan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Hüseyin kartal eskişehirden "ayrılmış"... Bize o da gelir mi, gelir, neden gelmesin ki... Neleri gördü bu gözler

wakitsiz
        ben yazmıştım, bence faydalı olur fakat ismi Hüseyin değil İsmail hoca sonuçta lig ikincisi apoletli bir hoca
        "Aşk ağlatır baş kestirir, umutsuzluk kaş kestirir." Büyük Üstad

Yorum

• hami nikopolidis ikilisi öze dönüş için çok iyi olur.

Yorum

• İlk olarak elohim_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            ben yazmıştım, bence faydalı olur fakat ismi Hüseyin değil İsmail hoca sonuçta lig ikincisi apoletli bir hoca
            Benim ki ironiydi aslında

wakitsiz
            Bazen geriye dönüp bakıyorum da, boynum kütlüyor falan, iyi oluyor rahatlıyorum yani...

Yorum

• MRA geri gelsin

Yorum

• İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                hami diyenlere şaşırıyorum.. adam şotanın gösterdiği erdemi bile gösteremedi ve parasını çatır çatır aldı giderken.. bizden gittikten sonra neden hiç bir takım kendisine teklifte bulunmadı.. neden böyle hocalar 1461 takımını alıp başarılı olmuyorlar.. kendilerini bulunmaz hint kumaşı sanıp illa trabzonsporun başına tepeden inmek midir trabzonsporluluk..
                Pardon kardeş ama hakedişinin karşılığını Çatır Çatır alması mıdır erdemsizlik?
                Hami Mandıralı'ya büyük yanlışlık yapılmıştır.

Dipnot : Hami'nin gelmesi taraftarı değilim.

Yorum

• lucescu gelmez mi yaw
                  Geldik, Gidiyoruz...

Yorum

• iho nun oglu gelsin...

Cardozo-N`doye beraber oynarken izleyecegiz orasi garanti
                    ...TRABZONSPOR...
                    "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Mustafa Denizli kulağa hoş geliyor.
                      Belli bir saygınlığı ve ağırlığı olan bir Hoca. Yeni bir yönetimle beraber başarılı olacağını düşünüyorum.
                      Hamiş

Yorum

• İlk olarak eMR3 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Pardon kardeş ama hakedişinin karşılığını Çatır Çatır alması mıdır erdemsizlik?
                        Hami Mandıralı'ya büyük yanlışlık yapılmıştır.

Dipnot : Hami'nin gelmesi taraftarı değilim.
                        biraz araştırırsanız, sözleşmesinin geri kalanını da aldı hami giderken.. yani çalıştığı sürenin hakkını tabi ki alacak ama giderken sözleşme süresinin sonuna kadarki parayı alıyorsa orada öz evlatlıktan bahsetmeyeek..
                        Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin

Yorum

• Hami ile alakalı enterasan bir durum var ortada iho ile çalışan en başarılı hoca

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                          sakin olun...

Yorum

• Ersun Yanal, Trabzonsporu sikayet etti. Sanirim Hoca olmasi söz konusu olamaz.
                            ...TRABZONSPOR...
                            "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak tonya55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              öze dönüşsse nikopolidis de hemsehrimiz gelsin tecrübesiyle cok sey katar.
                              İlk olarak tonya55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              hami nikopolidis ikilisi öze dönüş için çok iyi olur.
                              Ne demeye çalışıyorsunuz?
                              Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• 30-40 yaşları arası Alman Fransız Şilili vs., hücum futbolundan ziyade modern futbolu benimsemiş bir hoca ile bu kadro küllerinden doğar.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X