Senol Gunes bu kadro ile sampiyon olur avrupada ceyrek final gorur en az
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak lazot61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMerhaba renkdaslar,
Nurullah Saglam nasil olur.
Türkiyede calsmak istedigi tek büyük takim Trabzonspor diye söylemisti bir zamanlar.
3 büyüklerden hangi takimi calsitirmak istersin diye sorduklarinda, ne 3 büyügü, calsistirmak istedigim tek büyük takim Trabzonspordur gibi laf etmisti.
Ama onun haricinde sidik yarisisyla futbolcu alan (Erkan, N´doye) Baskanla bu isler yürümez.
Çok iyi bir pas hocası. Hücumu ve güzel oyunu benimsiyor.
İyi bir yönetim olursa, neden olmasın
Bir şansı hakedebilir...
wakitsizBazen geriye dönüp bakıyorum da, boynum kütlüyor falan, iyi oluyor rahatlıyorum yani...
Yorum
-
Saçma bulanlar olabilir ancak Brendan Rodgers'ı nedense Trabzonspor'a çok yakıştırıyorum.. Genç hoca... Premier Lig'i görmüş... Henüz bir kariyer başarısı yok..
Trabzon'da Alt Yapı'ya dönük modern futbola uygun işleyen bir sistemde başarılı olabileceğini düşünmekteyim...
Trabzon'da illa yerli hoca tezinede katılmıyorum iyi bir yabancı hoca serbest yabancı oyuncu düzenlemesinde takıma ve şehre çok mesafe aldırır..."When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”
Yorum
-
Lucescu olsa ah keşke.
Bjk ve gs çok iyi zamanda adamı getirdiler. Şimdi istikrarlı bir Shakhtar dönemi ile ancak projesi ve iyi bir bütçesi olan teklife gelebilir.Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-
StopMatchFixing.Com
Yorum
-
Bu kulüp yapılanması bu amatör yönetim ile beraber çalışacaksa isim hiç önemli değil iddia ediyorum yeryüzünde hiçbir hoca Trabzonsporda başarılı olamaz. Ben mümkün görmüyorum. Bu takımdan Ersun Yanal geçti ki Türkiye'nin en iyi hocalarındandır. Başarılı olamadı ve gitti. Kimi getirirseniz getirin ben olmaz diyorum. Doğru düzgün bir yönetim olmadığı sürece bu iş yaş. Yoksa eldeki kadro iyi kadro ona lafım yok.
Yorum
-
Benim favorim Hami Mandıralı'dır. Ha çok büyük bir teknik deha olduğundan mı? Hayır.
1. Malouda'yı takımdan kesecek cesareti olduğundan.
2. Dik oynayacaksın dediğinden
3. Aç olduğundan
Handikap yok değil, Zeki Yavru'yu takımdan kovması gerekirken bir Xavi yaratmaya çalışması, ki Zeki yıllardır ilk kez top da oynamıştır o da ayrı...
Aşırı deneyimsiz topçulara çok güvenmesi...
Antalya başarısızlığı...
Ha ama şu var, bu takım yeni yönetimle mecbur küçülecek...
Hami de bu süreçte Trabzonspor'u toparlayabilir...
Eğer daha üst düzey yatırımlar yapılmaya devam edilecekse de Ersun Yanal taraftarıyım...
Ama Lucescu gibi namı yüksek ve önemli bir teknik adam bile bizde tutmaz arkadaş. Bize hırçın bir adam gerek. Filozof bir adam gerek.
Bize ARIZA biri gerek anladın mı?
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum