Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Senol Gunes bu kadro ile sampiyon olur avrupada ceyrek final gorur en az

Yorum

• mustafa denizli ismi dolaşıyor ortalıkta ama?( uzun zamandır gelmesi gerektiğini yazıyordum)

Yorum

• İlk olarak lazot61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Merhaba renkdaslar,
        Nurullah Saglam nasil olur.
        Türkiyede calsmak istedigi tek büyük takim Trabzonspor diye söylemisti bir zamanlar.
        3 büyüklerden hangi takimi calsitirmak istersin diye sorduklarinda, ne 3 büyügü, calsistirmak istedigim tek büyük takim Trabzonspordur gibi laf etmisti.
        Ama onun haricinde sidik yarisisyla futbolcu alan (Erkan, N´doye) Baskanla bu isler yürümez.
        Nurullah sağlam, benim de dikkatimi çeken bir futbol oynatan, iyi bir hoca.. Yakın çevremde sık sık konuşuruz.

Çok iyi bir pas hocası. Hücumu ve güzel oyunu benimsiyor.

İyi bir yönetim olursa, neden olmasın
        Bir şansı hakedebilir...

wakitsiz
        Bazen geriye dönüp bakıyorum da, boynum kütlüyor falan, iyi oluyor rahatlıyorum yani...

Yorum

• Nurullah Sağlam mı ya arkadaş taraftarın vizyona gel.

Neyse Muharrem Usta gelir,Bielsa da Hoca olur,Osman Özköylü de yardımcısı,sonra geleceğin planlaması yapılır.
          En son sasone tarafından düzenlendi; 13.11.2015, 22:30.
          • Memento mori

Yorum

• Saçma bulanlar olabilir ancak Brendan Rodgers'ı nedense Trabzonspor'a çok yakıştırıyorum.. Genç hoca... Premier Lig'i görmüş... Henüz bir kariyer başarısı yok..

Trabzon'da Alt Yapı'ya dönük modern futbola uygun işleyen bir sistemde başarılı olabileceğini düşünmekteyim...

Trabzon'da illa yerli hoca tezinede katılmıyorum iyi bir yabancı hoca serbest yabancı oyuncu düzenlemesinde takıma ve şehre çok mesafe aldırır...
            "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• Mustafa Denizli'nin bizde başarılı olacağını düşünmüyorum

Yorum

• Lucescu olsa ah keşke.

Bjk ve gs çok iyi zamanda adamı getirdiler. Şimdi istikrarlı bir Shakhtar dönemi ile ancak projesi ve iyi bir bütçesi olan teklife gelebilir.
                Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• ersun yanal derim

Yorum

• Hüseyin kartal eskişehirden "ayrılmış"... Bize o da gelir mi, gelir, neden gelmesin ki... Neleri gördü bu gözler

wakitsiz
                    Bazen geriye dönüp bakıyorum da, boynum kütlüyor falan, iyi oluyor rahatlıyorum yani...

Yorum

• Kamp görmeyen hoca ve transfer başarılı olamaz

Yorum

• Bu kulüp yapılanması bu amatör yönetim ile beraber çalışacaksa isim hiç önemli değil iddia ediyorum yeryüzünde hiçbir hoca Trabzonsporda başarılı olamaz. Ben mümkün görmüyorum. Bu takımdan Ersun Yanal geçti ki Türkiye'nin en iyi hocalarındandır. Başarılı olamadı ve gitti. Kimi getirirseniz getirin ben olmaz diyorum. Doğru düzgün bir yönetim olmadığı sürece bu iş yaş. Yoksa eldeki kadro iyi kadro ona lafım yok.

Yorum

• Hoca uzakta, ikna edilmesi zor. Yerinde pek duramiyor.

Chile goze hos gelen futbol oynuyor.

Jorge Sampaoli

HEP
                          DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• Benim favorim Hami Mandıralı'dır. Ha çok büyük bir teknik deha olduğundan mı? Hayır.

1. Malouda'yı takımdan kesecek cesareti olduğundan.
                            2. Dik oynayacaksın dediğinden
                            3. Aç olduğundan

Handikap yok değil, Zeki Yavru'yu takımdan kovması gerekirken bir Xavi yaratmaya çalışması, ki Zeki yıllardır ilk kez top da oynamıştır o da ayrı...
                            Aşırı deneyimsiz topçulara çok güvenmesi...
                            Antalya başarısızlığı...

Ha ama şu var, bu takım yeni yönetimle mecbur küçülecek...
                            Hami de bu süreçte Trabzonspor'u toparlayabilir...

Eğer daha üst düzey yatırımlar yapılmaya devam edilecekse de Ersun Yanal taraftarıyım...

Ama Lucescu gibi namı yüksek ve önemli bir teknik adam bile bizde tutmaz arkadaş. Bize hırçın bir adam gerek. Filozof bir adam gerek.

Bize ARIZA biri gerek anladın mı?

Yorum

• Yeni bir yönetimle Mustafa Denizli derim.
                              Seni ölüme de götürse doğruluktan sakın ayrılma.
                              Hz. Ömer.

Yorum

• öze dönüşsse nikopolidis de hemsehrimiz gelsin tecrübesiyle cok sey katar.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X