Ahmet AĞAOĞLU ve Mehmet Ali YILMAZ sizce?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • Ayaz
    • 26.12.2005
    • 436
    • Usa
    • Aydın

İlk olarak miragef tarafından gönderildi
    başlık la bağlantısını anlayamadım?
    bazen farklı bakmak gerekir, ve bakış açını geniş tutman.. büyük böyle olunur..
    zaten bi cevabım vardı öncesinde, ama bide gerçekçi yaklaşmayı istedim..
    Girls from your city

Yorum

• miragef
      • 13.12.2006
      • 69

İlk olarak Bülent Şirin tarafından gönderildi
      Taraftarlarımızın çoğu mu? Hangi istatistiğin sonucu bu? Dayanağınız nedir?
      ilk bakacağın yer bu forumda başkan kim olsun anketi var orada da göreceğin gibi en çok oyu onlar almış ... bu konuyla ilgili açılan başlık ların çoğunda da bu ikisinin adı geçiyor.. forum u iyi bir gözden geçirirsen dayanağımın bu olduğunu görürsün..
      En son miragef tarafından düzenlendi; 28.12.2006, 00:19.

Yorum

• Bülent Şirin
        Trabzonspor Kongre Üyesi
        • 08.06.2004
        • 1232
        • İstanbul

İlk bakacağım yer olan başlığa baktım. % 59 Ahmet Ağaoğlu, % 11 Mehmet Ali Yılmaz görünüyor. Katılım sayısı şu ana kadar 316... BMN üyesi kaç kişi? 15 bin küsur... Taraftar ne kadar? Bir rivayete göre 6 milyon, bir başka rivayete göre 8 milyon... Neyse, kabul...

Demek bu konunun müzakere edilebileceği bir başlık varmış. Bu başlığı açan arkadaş 15 gün kadar önce üye olmuş, 50 mesaj limitini doldurmayı zor beklemiş ve derhal başlığı patlatmış... Yetmemiş, forumun en yaşlı yöneticisiyle senli benli konuşmaya başlamış... Ağzının payını vermeyi de ihmal etmemiş...

Madem ilgili bir başlık var, oradan devam edebilirsiniz. Başlık kilitlenmiştir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
        Yükleniyor...