Taraftarlarımızın çoğu bu iki ismin başkan olmasını istiyor. Sizce Taraftarımızın onların istemelerinin sebebleri ne ?
Ahmet AĞAOĞLU ve Mehmet Ali YILMAZ sizce?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.Yorum
-
-
kimin yönettiğinden çok, profesyonellik ve uzun vade de planlama yaparak çözümler üretmeliyiz..
ben olsam geçmiş 15 yıllık sürecinde olympic lyon'u incelemeye alır, onu model olarak seçer, yerel şartlarıda içine harmanlaştırarak uzun vadeli planlar yaparak.. kesintisiz başarılar için çabalar ve bunu kararlılıkla yapar başarılı olurdum.
unutmayalımki 6 sezon önce fransa liginde bir takım ilk defa şampiyon olmuştu, ve bu takım kesintisiz 5 sezon üst üste şampiyon olmakta.. ders alınması, planlara katılması, göz önünde bulundurulması gereken büyük bir olay.Yorum
-
başlık la bağlantısını anlayamadım?kimin yönettiğinden çok, profesyonellik ve uzun vade de planlama yaparak çözümler üretmeliyiz..
ben olsam geçmiş 15 yıllık sürecinde olympic lyon'u incelemeye alır, onu model olarak seçer, yerel şartlarıda içine harmanlaştırarak uzun vadeli planlar yaparak.. kesintisiz başarılar için çabalar ve bunu kararlılıkla yapar başarılı olurdum.
unutmayalımki 6 sezon önce fransa liginde bir takım ilk defa şampiyon olmuştu, ve bu takım kesintisiz 5 sezon üst üste şampiyon olmakta.. ders alınması, planlara katılması, göz önünde bulundurulması gereken büyük bir olay.Yorum
-
budur tebrik ederim...mehmet ali,ahmet farketmez önemli olan mantalitekimin yönettiğinden çok, profesyonellik ve uzun vade de planlama yaparak çözümler üretmeliyiz..
-
Yorum
-
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum