Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Hangi Yabancı Oyuncu Gönderilmeli?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• oyuncu kalitesi olarak yattara hariç digerleri düz topçu zaten ben Miroslaw Szymkowiak oda iyidi ama bıraktı
    Jefferson Galvao
    Marcelo Dos Santos
    Fabiano Eller Dos Santos
    Milan Stepanov ilk senesi tartışılmazdı ama oda ötekilere ayak uydurdu
    Kiki Kizito Musampa ben kötü topçu demiyorum ama en çok para alan 2. topçu adı marcelinho ya bişey demiyom ama kiki gökdenizin yarısı kadar oynuyomuki ondan daha çok para alıyo?? bence kiki gitsin o kadar parayı haketmiyo...
    ****TRABZONSPOR ÖLÜM KALIM MESELESİ DEGİLDİR DAHA ÖNEMLİDİR****
    **ARSİNLİ AKREP**
    **61*77**

Yorum

• İlk olarak maskeli61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      oyuncu kalitesi olarak yattara hariç digerleri düz topçu zaten ben Miroslaw Szymkowiak oda iyidi ama bıraktı
      Jefferson Galvao
      Marcelo Dos Santos
      Fabiano Eller Dos Santos
      Milan Stepanov ilk senesi tartışılmazdı ama oda ötekilere ayak uydurdu
      Kiki Kizito Musampa ben kötü topçu demiyorum ama en çok para alan 2. topçu adı marcelinho ya bişey demiyom ama kiki gökdenizin yarısı kadar oynuyomuki ondan daha çok para alıyo?? bence kiki gitsin o kadar parayı haketmiyo...
      Kardeş musampa gökdenizin yarısı kadar top oynamıyo diyosun ama adam daha top oynamadıki ziya hoca 7 defansif futbolcuyla başlama geleneğine son verirse oda oynayacak inşallah o zaman görürüz hep birlikte faydalımı zararlımı diye....
      Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

• İlk olarak ıloveyouszymek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        kusura bakma...şaka yaptığını hiç anlayamadım çünkü hiç anlaşılmıyor...Sen de kendine iyi bak...

tesekkurler bndn snra saka ypıom yazarm

Yorum

• İlk olarak taraftar61a tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          tesekkurler bndn snra saka ypıom yazarm
          valla kesin yaz zaten...şaka olduğunu anlamak için bin yıl düşünmek gerekiyor...

İlk olarak taraftar61a tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          nerden biliosn ? kanıtın war mı ? sırf msj sayın artsın die ayıp ediosn
          "Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...

Yorum

• Yattara gitsin diyen ya Fenerli yada akli basinda olmayan biri...

Allah akil fikir versin sana

Yorum

• İlk olarak Jackdaniels tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Kardeş musampa gökdenizin yarısı kadar top oynamıyo diyosun ama adam daha top oynamadıki ziya hoca 7 defansif futbolcuyla başlama geleneğine son verirse oda oynayacak inşallah o zaman görürüz hep birlikte faydalımı zararlımı diye....
              kardeş önce yazımı iyi oku ben kötü topçu demedim ama madem bunlardan biri gidecekti o zaman o musampaydı aldıgı parayı şuan haketmiyo hepsi bu......
              ****TRABZONSPOR ÖLÜM KALIM MESELESİ DEGİLDİR DAHA ÖNEMLİDİR****
              **ARSİNLİ AKREP**
              **61*77**

Yorum

• yaaw konu kapansa iyi olmaz mı ? because Szymek qitti

Yorum

• İlk olarak taraftar61a tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  nerden biliosn ? kanıtın war mı ? sırf msj sayın artsın die ayıp ediosn
                  ben mi Yattaraya oy verdim ! ben szymke oy werdim bilmeden suclamada blnma ltfen we bn saka yapmıorm yaparken sölerim taraftar61a gibi

Yorum

• İlk olarak Jackdaniels tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    abicim musampa bence topçu diil. adam toptan korkuo bi kere yaa. yarım sezondur antreman yaptı hala 90 dak dooru dürüst oynayamıo
                    Samsun, Trabzon, Rize elele Istanbula yok vize

Yorum

• szmek gitsin nasıl olsa o da aynı kararı almış...!

Yorum

• Kardeş musampa gökdenizin yarısı kadar top oynamıyo diyosun ama adam daha top oynamadıki ziya hoca 7 defansif futbolcuyla başlama geleneğine son verirse oda oynayacak inşallah o zaman görürüz hep birlikte faydalımı zararlımı diye....

Yorum

• bunu yazan kardeşimle aynı fikirdeyim...!duy bu seleri ziya!!!!!!

Yorum

• Szymekkkk Gitti daha ne tartısıyoruz ??

Yorum

• İlk olarak redflag tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Szymekkkk Gitti daha ne tartısıyoruz ??
                              bende aynı kanıdayım Kapanması gerekn bir konu bence .

Yorum

• denswil, fountas, bardhi teklif varsa gönderilsin. bunların yeri dolar. orsic'i bilmiyoruz hiç oynamadı doğru düzgün. maxi gomez de şansı hak ediyor. uruguay milli takımında oynamış oyuncuyu hepten değersizleştirmek saçma olur. benim düşüncem orsic ve gomez kalmalı.
                                https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X