Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Hangi Yabancı Oyuncu Gönderilmeli?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• şu saatten sonra yapılacak hiçbirşey beni şaşırtmaz.

bu yönetim ve hocadan herşeyi beklerim.

yalnız ziya hocadan hucum futbolu harıc.

Yorum

• Vay anasını...Simek, bu oylamayı gördükten sonra futbolu bırakmaya karar vermemiştir umarım

Yorum

• jafer,szymek gitmeli.sağlam bir kaleci ve bir defans alınmalı(eller de gidebilir bu durumda)
        HADDİNİ BİLEN MERTTİR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTİR,CUMHURİYET İÇİNDE CUMHURİYET KURAN NAMERTTİR!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

SERHAT KIRKAYAK,BÜNYAMİN KAHRİMAN,AHMET MUHAMMET DEMİREL VE MESUT KELEŞ!SİZİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ!21.12.2009

Takım tutmak farklı, adam tutmak farklı...

Yorum

• MÜmkÜnse Bİrİlerİnİn GÜcÜ Yetİyosa BaŞakn GÖnderİlmelİ Hemde ÇÜ Vakte Kadar..................................
          Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• kendisi gitti zaten
            "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• musampa yada eller gitse iyi olur.yerlerine kaliteli futbolcu alınmalı
              ....Carlos Alberto........Zelenka.... gibi
              .:'TraBz0nSp0r':.
              X ANTİ istanbul X

Yorum

• szymek konusuda üzücü oldu yazık etti kendine böyle ayrılmamalıydı
                .:'TraBz0nSp0r':.
                X ANTİ istanbul X

Yorum

• szymkowiak gitmiş zaten göndermeye gerek kalmadan .. hazır ellerde piyasa yapmış para eder durumda şuan . eger bize geri dönerse seneye degerinin yarısına iner degeri hazır fırsat bu fırsat yollanacaklar arasında olmalı.. eller bize bu saatten sonra şampiyon yapacak degil ya.. sezon başı olsa neyse .. ver bjk ya düşmanı içten vur verebiliyorsan
                  Trabzonspor

Yorum

• tamam ya istenmediğim yerde durmam ben gidiyorum yok kardeşim şimek zati gitmiş sıra kimde oylamaya gerek yok
                    Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• Tabİkİ Öncelİkle Jefferson Sezon Basindan Berİ Beyenmİyorum Trabzonspor Un BÜyÜklÜĞÜnÜ Kaldirabİlecek Bİr Kalecİ Degİl Kesİnlİkle..daha Sonrada Szymek Gİtsİn. Trabzonsporu İstmeyenİ Trabzonspor Da İstemez

Yorum

• Szymek gitti zaten. Dönmel istesede OLMAZ!
                        Eger adam akilli Futbolcu alabileceklerse Elleri iyi para karsiliginda yada takas yolu ile göndersinler. Yoksa bundan sonra kimse gitmesin!
                        Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• İlk olarak ıloveyouszymek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Arkadaşlar Yattara gitsin diyen "redflag" nickli üye...Lakin kendisi "Yattara Trabzonspor gibi bir takımda heba oluyor" tarzında cümleler kurmuştu (açtığı ve her zaman ki gibi kapatılan) bir başlıkta...
                          nerden biliosn ? kanıtın war mı ? sırf msj sayın artsın die ayıp ediosn

Yorum

• musampa hiç gelmesin direk gidsin.
                            ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
                            Kazım Koyuncu

Yorum

• İlk olarak Öztekin Bayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ankete Yattara gitsin diye oy kullanan kim ?
                              evet kim bu babayiğit
                              bütün ligde kalma umutlarımız yattara ya bağlanmışken
                              heralde eli sürşmüştür biz iyiye yorumlayalım

Yorum

• neyseki kimse stepanov gitsin dememiş.
                                ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
                                Kazım Koyuncu

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X