affedilmesi tam bir skandal olur. ha affedilirse de birşey değişmez yedek kalır veya kadroya giremez aynı şey. o değil de bi gitmedi başka bir takıma psv ymiş. işleri güçleri yok seni alacaklar. adamlar kısa bir araştırma yapmışlardır herşeyi ortaya çıkmıştır.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Açıkla Fatih Akyel...!
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
sende bi sevemedin su fatihi be abiİlk olarak bordoylamavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleaffedilmesi tam bir skandal olur. ha affedilirse de birşey değişmez yedek kalır veya kadroya giremez aynı şey. o değil de bi gitmedi başka bir takıma psv ymiş. işleri güçleri yok seni alacaklar. adamlar kısa bir araştırma yapmışlardır herşeyi ortaya çıkmıştır.
Yorum
-
inan ki bize gelmeden önce daha da çok antipati duyduğum bir oyuncuydu.İlk olarak chovy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesende bi sevemedin su fatihi be abi
Yorum
-
anlasiliyo be abi elinden gelse bi kasik suda bogucan adami insallah yuzyuze gelmezsinizİlk olarak bordoylamavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleinan ki bize gelmeden önce daha da çok antipati duyduğum bir oyuncuydu.
Yorum
-
olayı bence fatih açısından değil ziya açısından degerlendirmek lazım ...şimdi siz hocasınız ve bir futbolcuyu kadro dışı yapıyorsunuz sonra aynı futbolcu SİZE RAGMEN takıma katılıyor ve o oyuncu ile idmana çıkıyorsunuz ...hatta bırakınız af edilmesini bunun bu kadar gümdemde durması dahi size ne düşündürür ve yaptırması gerekir ... hah işte ondan ama gidecek yeriniz kalmadıysa ve mideniz genişse işte o ziya dogan hazretleridir
Yorum
-
Fatih Akyel Gençlerbirliği’ne verildi

Sporcularımızdan Fatih Akyel Gençlerbirliği’ne transfer oldu. Buna göre Fatih Akyel’in fesihnamesi ilgili mercilere gönderildi. Yunanistan’ın PAOK takımıyla sözleşmesini feshettikten sonra 2 Ocak 2006 tarihinde kulübümüze transfer olan Fatih Akyel bu sezon 11 maçta toplam 968 dakika forma giydi ve 1 sarı kart gördü.
2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
-
Ne olursa olsun Fatih formasını giydiği sürece suistimal etmeden hakkını vermiştir. Alındığında milli duygularım ön plana çıkmış ve istememiştim . Ama o oynadığı futbol ile TRABZONSPOR taraftarının gönlünü almıştı bence . Son zamanlarda düşüş olsada performansında ( kimin yoktu ki takım halinde berbattık) kendi adıma teşekkür ediyorum kendisine .Yolun açık olsun Fatih."-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!
Yorum
-
fatih akyel iyi bir futbolcu fakat bazen iyi futbolcu olmak yetmiyor bunun yanında illaki iyi niyet ve özveride gerekiyor.doymuşluk fatihin tüm vicudunu sarmıştır istemeden.en az 3-4 sefer çok üst düzeyde transfer gördü gese de çokça şampiyonluk uefa kupası milli takımdan gelen pirimler derken parayı koyacak yer bulamadı.içinde daha futbol aşkı var ama klasik Türk oyuncularımızda olan profosyenel düşüneneme onu sorumsuzlaştırıyor.gençlerde de aynı bizde olduğu gibi oynar bişeylet yapar ama mutlu olamaz sorun ve sorunlar çıkartır orda da tutunamaz.
gelmeni hiç istemedim,2-3 maç güzel oynadın demekki yanılmışız dedim fakat gerçek kimliğin ortaya çıkınca ilk geldiğindeki fikirlerim şiddetle arttı ama genede verdiğin emeklere teşekkür ederiz başarılar herşey gönlünce olsun fatih akyel.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
Elif tam benim düşüncelerimdesin.
Oynadığı dönmemler özellikle ilk başlarda görevinin hakkını gayet güzel yerine getirmişti.Ben çok takdir etmiştim.Sonra niye böle oldu nasıl oldu bişi anlayamadım.Adam harcamakta üstümüze yok belkide.
Allah yolunu açık etsin.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum