yani benim anlaadığım şu fatih akyel ziya doğan a karşı ya desteği o yüzden buluyor. yoksa şunu merak ediyorum fatih akyelde ziya doğanı öven birşeyler söyleseydi bir anda hakkındaki düşünceler değişirmiydi
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Açıkla Fatih Akyel...!
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
fatih akyel denen şahıs iyi oynuyor.zoru gören kuyruk kıvırır misali.
bence ziya hoca fener maçında takımı kurmakta zorlanırken yedek bıraktı onu .nekadar derin yönetim var demek ki *
akyele inanılmıyo ama şenol hocada çok şeyler biliyorum yorumları yaparak jap.gitti.var bişiler kardeşim var .sonumuz hayırlı olsun
BMN l TRABZON
Yorum
-
Defansın sağ tarafından yiyeceğimiz golleri izleyince anlarsınız akyelin kıymetini ufukhan yetersiz ve musa orada olmaz türkiyenin en iyi sağ beklerinden birisi akyeldir diğeri ise bence emrah dı...UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....
Yorum
-
İlk olarak lazkopat_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDefansın sağ tarafından yiyeceğimiz golleri izleyince anlarsınız akyelin kıymetini ufukhan yetersiz ve musa orada olmaz türkiyenin en iyi sağ beklerinden birisi akyeldir diğeri ise bence emrah dı...
Fatih AKYEL oynadığı zamanda biliyoruz o taraftan yediğimiz golleri merak etme şimdi kalkıpta buradan fatihin kıymetini anlatmana gerek yok daha bir çok şey var fatihe kadar KIYMETİ bilinecek
Yorum
-
bunu gerçekten söledimi hahahaİlk olarak Muhalif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa bu Stepanov'un biraz gariplikleri var.. geçen sene de Hüseyin için Zidane gibi falan demişti
pek ciddiye almamak lazım
Hüseyin'e Zidane diyen adamın akıllara Ziya'n yorumları olur arada.
harbiden sallamıyoruz kendisini gerçi ziya doğan büyük hoca demesi de apayrı bi saçmalık
Yorum
-
Arkadaşlar Ziya defans oyuncuları dışındakilere zaten düşman hepsini elinden gelse takımdan kovacak.. Eee stepanovda elindeki en kaliteli defans adamı ona şirin gözüküyodur kesin...İlk olarak since1967_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleadam halen ziya hocanın yönettiği takımda mecburen konuşmuş olabilir......J U S T W A I T I N G........
Yorum
-
İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFatih Akyel'in affı gündemde. Büyük ihtimalle affedilecek. Haşim Ziya'yı ikna etmeye çalışıyormuş.
Nede olsa fatih AKYEL trabzonspordan büyük bir futbolcu değilmi affı muhtemeldir bu şekilde olursa....
Yorum
-
MAY zamanında da bir ara transfer dönemi büyük beklentilere rağmen boş geçirilmiş ve bunun üzerine daha önceden kadro dışı bırakılmış olan Lemi affedilerek kadroya yeniden dahil edilmişti. Sonra da yönetim dalga geçer gibi "En iyi transferimiz Lemi" açıklaması yapmıştı...İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFatih Akyel'in affı gündemde. Büyük ihtimalle affedilecek. Haşim Ziya'yı ikna etmeye çalışıyormuş.
Şimdi de "En iyi transferimiz Fatih Akyel" olacak anlaşılan. Bu "paralı başkan"ların kafası hep aynı çalışıyor galiba...
Futbolcuyla taraftar el ele versin, şampiyonluk kupası TRABZON'a gelsin!!!
7 7 7 7 7 7 7 7 7....
Yorum
-
Fatih Akyel Haşim Sayitoğlu'nu bi yaladı,öptü ve şimdi de dönecek ha ne güzel camia,gittikçe sevmediklerimize benziyoruz haberimiz yok.İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFatih Akyel'in affı gündemde. Büyük ihtimalle affedilecek. Haşim Ziya'yı ikna etmeye çalışıyormuş.keyif adamı ..
Yorum
-
Selam
Yönetimin ne yapacağını tahmin etmek için bir sonraki adımda hep daha kötüsünü düşünün,"bundan kötü ne olabilir"e vereceğiniz cevap yönetimin icraatı olacaktır.
-F.Akyel'in kadro dışı kalmasından kötü ne olabilir?Geri çağrılması
-Szmek'i kazanamamaktan kötüsü ne olabilir?Futbolu bırakması
-Ayman'ı almaktan kötüsü ne olabilir?Onu transfer etmeyi eline yüzüne bulaştırmak.
Örnekler uzar gider...F.Akyel birkaç tur attı,Psv dedi menajeri ama sanırım balık oltaya gelmedi,g.s. yüz vermedi,hepsini geçtim Anadolu takımları bile onunla ilgilenmedi...
Bence de affedilmesi yakındır...Yönetimin icraatlarına uygun bir hamle olur bu da...Ne de olsa istikrar önemlidir!İyi oyuncu maç,büyük oyuncu şampiyonluk kazandırır. M.J.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum