Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Açıkla Fatih Akyel...!

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak lazkopat_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Haberin bu kısmını Trabzonspor teknik direktörü akyelin kadro dışı kalmasından sonra kendisi açıklamıştı ancak yukarıda yazan açıklamaları ŞOKLAMA diye adlandırılmıştı kesinlikle bu şoklamalar akyelin dediği gibi son derece mantıksız ve gereksizdi ki asıl şoklanmaları gerekenler sahadaydı AKYELİN SONUNA KADAR YANINDAYIM VE GİTMESİ TRABZONSPOR İÇİN BİR KAYIP OLUR Haberi doğruymuş gibi yorumladım çünkü yukarıda yazılanlar hemen hemen benim düşüncelerimle aynıdır akyele bir haksızlık yapılmıştır ve bazı futbolcular Trabzonsporda kollanıyorlardır bunu akyel söylesede söylemesede tam isabet bir haber...
    evet aynen öyle...

Yorum

Sorunu tam olarak bilemiyorum ama eski olaylardan da aklımda kalanlarla tahminim, futbolcular arasında bir sorun odlugu.bu sorunda gruplaşma. bu sadce bu devir de değil daha önce de vardı.yerlinin yerlisi - yerli arasında.

ziya doğan fatihi taraftarın önüne attı.oda biliyordu bir kesimin fatih hakkındaki düşüncelerini ve oda biliyorduki fatih ne dese inanılmayacak.

evet fatihin niyeti kendini kovdurmak olabilir ama bu sorun olmadıgı anlamına gelmez. bence o sorun var ve fatihin niyeti gitmek ise bunu kullanıyor.

sorun yokmuş gibi davranmak sorunu ortadan kaldırmaz.pek çok uyuşturucu bagımlısı cocugun aılesıne sorsanız çocukları melek ve öyle şey yapmazlar.

peki fatih yalan konusuyor.çıkarları için takımı harcıyor.peki şenol güneş onun ne gibi çıkarları vardı konusursam .... dedi.

alt yapıdan oyunculara yer acılacak dıye bu sekılde adam harcamak olmaz.

fatihin bahsettiği sorunun suclusu daha dogrusu bu sorunu engelleyecek olan ziya dogan ve yonetımdır. iki kesimde ortak hareket ederek takım içindeki sorunları halletmeliler.

burası futbol takımı ; insanları dogum yerlerine nüfus kagıtlarına göre değil oyunculuklarına bakarak tartın.
      En son Gürkan tarafından düzenlendi; 19.12.2006, 14:50.

Yorum

arkadaşlar madem öyle herkez açıkla diyor , ozaman ben de açıklıyorum. takımımızın bu durumunun tek nedeni TRABZON'daki mafyadır. Ahmet AĞAOĞLU'nun başkanlığını engelleyende mafya takımımızı bu durumlara düşüren de... Ahmet AĞAOĞLU'nun amcasının oğlu daha 2 gün önce ofisimizdeydi. hemen sordum niye başkan olmadı ve olmuyor diye. " o dönem herşey çok güzeldi, yönetimini kurdu , hazırlandı, TRABZON'a döndü hemen etrafını sardılar. burdan şunu alacaksın yönetime şurdan şunu alacaksın... kendi yönetiminden kala kala 3 kişi kaldı. o da vazgeçti tabii " dedi. ben de "tekrar aday olmayı düşünmüyor mu" dedim. " artık olmaz " dedi. belki etkisi olur diye hemen forumdaki yazıları açtım gösterdim. eğer kendisine giderse belki etkilenirde kurtarır bizi ama hiç zannetmiyorum. gene mafya babaları bırakmaz.
        34 mekan 61 vatan

Yorum

kimin başkan olacagına karar veren kimin oynayacagınada karar verir.

Yorum

İlk olarak tacon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            arkadaşlar madem öyle herkez açıkla diyor , ozaman ben de açıklıyorum. takımımızın bu durumunun tek nedeni TRABZON'daki mafyadır. Ahmet AĞAOĞLU'nun başkanlığını engelleyende mafya takımımızı bu durumlara düşüren de... Ahmet AĞAOĞLU'nun amcasının oğlu daha 2 gün önce ofisimizdeydi. hemen sordum niye başkan olmadı ve olmuyor diye. " o dönem herşey çok güzeldi, yönetimini kurdu , hazırlandı, TRABZON'a döndü hemen etrafını sardılar. burdan şunu alacaksın yönetime şurdan şunu alacaksın... kendi yönetiminden kala kala 3 kişi kaldı. o da vazgeçti tabii " dedi. ben de "tekrar aday olmayı düşünmüyor mu" dedim. " artık olmaz " dedi. belki etkisi olur diye hemen forumdaki yazıları açtım gösterdim. eğer kendisine giderse belki etkilenirde kurtarır bizi ama hiç zannetmiyorum. gene mafya babaları bırakmaz.
            Teknik Direktörlüge o zaman Cüneyt Arkin gelsin.
            burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

İlk olarak EmrahYalçınalp tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Fatih'in tek hatası "ZD ile çalışmam" deyişidir. Yönetim eğer ZD'nın arkasında ise yapılması gereken şey Fatih'in gönderilmesidir. Ancak hala Fatih'in takımdaki kalbur üstü 3-5 topçudan biri olduğunu, ZD'nın onu, Marcelinho'yu, Musampa'yı, Gökdeniz'i idare edebilecek donenımda olmadığını düşünüyorum.

Fatih'in harcanması son derece mantıksız bir olay. Hele ki bunu sene sonunu getiremyeceğine emin olduğum ZD için yapıyorsak. Kariyeri daha parlak... Ahmet abi Fatih için "gs'li" demiş. E bejeke'li Ziya niye bizim iyiliğimizi istesin o zaman? Fatih'in futbolu ZD'dan çok daha iyi bildiğini düşünüyorum.

Ayrıca tutarsızlık konusunda da son derece haklı buluyorum. Takımda sigara içenlere tek kelime etmedi, İbrahim Ege'ye sahip çıktı -doğru olan oydu bence de- da Fatih'in ne yaptı da öcü oldu böyle?

Kaldı ki adam top oynatmıyor, dünyadan haberi yok, tutturmuş bir "mentalite" gidiyor. Futbol takımı önce futbol oynar, gerisi "detay"dır. Biz mahalle takımı olduk, saçma sapan işlere kaşık sallıyoruz. Önce Musampa niye şans bulamıyor, Celo'da ne gördün de 2 ay sonra direkt 11'e koydun, 3 ön libero ile oynayan başka kaç takım biliyorsun, Marce'nin sol kanatta ne işi var, Trabzonspor kendi sahasında küme için oynayan takıma tek forvetle niye oynar, onlara bi izahat getir...

Fatih Akyel davasında haklıdır. Belki de kendini kovdurmak ve kurtarmak için konuşuyor, doğrudur. Yine de haklıdır.

Ayrıca ne Fatih'in ne de ZD'nın gönlündeki takımı bilemem. Ancak ZD'nın çocuğunu TS forması ile görmedim hiç değilse...
              Şu ana kadar bu konu ile alakalı okudğum en güzel yazı. Aklımdan geçenleri yazmışsın banada sana katılıyorum demek kalıyor.
              (İtalya'da Bologna teknik patronu Mihajloviç'in "Mourinho ile futbol konuşmam Futbol oynamamış biri bazı şeyleri anlayamaz" lafına cevabı) " Jokey olmak için önce at mı olmak gerekir?"

Yorum

Fatih' in açıklamaları kadro dışı bırakılmasının ne kadar doğru olduğunun en güzel ispatı olmuş. Böyle adamları trnasfer ederseniz varlığı da zarar oluyor, görüldüğü gibi gönderilmesi de. Hatta yıllar sonra bile bu tip adamların zararını çekiyoruz. (Bkz. Oktay, Sergen)

Yorum

İlk olarak yattara show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Fatih defanstan attıgı hiç bi topu bilinçsiz gelişi guzel bi şekilde atmadı bu dediğini yapan oyuncular çağdaş,stephanov ve ufukhan oldu.fatihin yoklugunda,bu durumda hüseyinde oyun kuramadıgından dikkat ettiysen Ankarasporla oynadıgımız kupa maçında butun toplar Murat ocaga atıldı ve gordukki maçta bi atak bile bulamadık dogru duzgun.dedigin %99 hatada tamamen saçma Çağdaşın,Stephanovun,Ufukhanın bi maçtaki olumlu paslarını topla Fatih kadar etmez

Genç oyunculara gelince Hüseyin gibi Hasan gibi oyuncu çıkıcaksa hiç çıkmasın daha iyi.verdiğin örneklerde bi gokdeniz var başka hiç bir oyuncunun takıma katkısı dahi yok.ziya dogan gittikten sonrada onun getirdigi Erdinç gibi adamları yollamaya çalışcaz zaten
                  O zaman ben başka maçlar seyrettim herhalde.Anladığım kadarı ile bu Fatih Akyel kusursuz bir adam.Ne diyeyim? hayrını görün...
                  TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

beyler olay çok farklı fakyelin çapkınlıktan dönerken(diceksiniz ki ne var erkek adam yapar ama sorun orda işte yaptığı insan kulüp içinden birinin eşi) yöneticinin biri tarafından istnbul havalimanında yakalandığı konuşuluyor trabzonda.ne kadar doğru bilemem söylenti böyle.

Yorum

lan bu adama inanilirmi ne oldugu ortada zaten basin tekmeyi gitsin ya adam zarar zarar hayret bise!!!
                      İnsan ol evlat!

Yorum

İlk olarak Badaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        O zaman ben başka maçlar seyrettim herhalde.Anladığım kadarı ile bu Fatih Akyel kusursuz bir adam.Ne diyeyim? hayrını görün...
                        Aynen katılıyorum..

Yorum

Selam

Fatih oyuncu olarak iyidir-kötüdür bunlar istatistiki verilere rağmen göreceli konulardır.Bana göre aldığı bütün topları şişirip, top ayağındayken sürekli panik halinde sahada dolaşırken,başkasına göre topu oyuna olumlu sokuyor olabilir.Bjk maçında yenen ilk gol,Sakarya maçında ki gol aklıma gelen bireysel hataları.Aslında konumuz bu değil zira tek tek hatalara bakacak olursak sağlam adam kalmaz kadroda...
                          Beni şaşırtan ve üzen "Hasan ve Hüseyin dururken Fatih niye gidiyor" gibi yorumlar...Konunun kimlikle ya da Trabzonlu'lukla hiçbir ilgisi yok bence.Konu Fatih'in sadece bu camiaya değil hiçbir camiaya uyum sağlayamaması.Kaldı ki ortada nesnel gerçekler de var(İstanbul'a gitmesi vs.)Fatih sahada elinden geleni yapıyordu ama bana sorarsanız asla üst düzey bir oyuncu değil ve hiçbir zaman olamadı da.O benim nazarımda üst düzey oyuncu potansiyeli taşıyan ama potansiyelini kinetiğe çeviremeyen bir sakardır...
                          Sonuç olarak o da bir beşer ve şaşar ama hatalarından ders almayan bir beşer...Gs den gitti,Fb den gitti,Mallorca'dna gitti...Bochum'un teknik direktörü onun için "biraz çalışsa çok iyi oyuncu olacak ama o kendini Pele sanıyor" kabilinden bir laf etmişti...Fatih Akyel bir türlü olgunlaşmıyor ve hep ham kalacak.Ona futbol hayatında bizden uzakta başarılar dilerim....
                          İyi oyuncu maç,büyük oyuncu şampiyonluk kazandırır. M.J.

Yorum

Fatih'i seversiniz sevmezsiniz... ben de gelişine karşi ciktim ama bu adam geldi sonunda... ziyanın bu adama ihtiyacı varken başının tacıydı. ne zamanki işleri iyi gitmemeye başladı takımda garip uygulamalar başlattı.
                            yok cep telefonlarini toplamak, interneti kapatmak.

Bunun yanında bazı yöneticiler, o az para alan topçulara el altından paralar veriyormuş Hani mali tabloda az alıyorlar diye vah vah ettiğimiiz... Bunlari diğer futbolcular duymuş... bunun yanında, yine bazı yöneticiler stepanova 'sen benim kardeşim gibisin diyerek yakınlık gösteriyormuş,sebebini sizler tahmin edin.

Bir başka iddia da şu; takım içinde Hüseyin Gökdeniz'in borusu ötüyor... fatih bu grubun dışında... tek başına bir adam...
                            En son LazAnisT tarafından düzenlendi; 19.12.2006, 16:34.

Yorum

futbolculuğunu boşuna tartışmayalım iyi bir futbolcu olsaydı her takımdan kovulmazdı. veriler ortada gittiği hiç bir takımda oynayamadı. milli takıma da seçilemiyor artık. daha neyine hala iyi futbolcu diyosunuz anlamıyorum. fatih iyi oynuyor diyen biri büyük ihtimal daha önce futbol oynamamıştır diye düşünüyorum.

Yorum

tahmin;

fatih akyel takım kötü giderken kahramanlık yaptı...

yaptı çünkü bilkiyorduki 3.sınıf yönetimlerin ve futbolu bilen ama psikolojisinden zerre anlamayan camianın sezonda 2 başkan,3 hoca değişikliği yapacağı beklentisi ile hareket etti...
                                şark kurnazı fatih ellerini ovarken takım berbat haldeydi..küme düşme hattında fatih sempatizanları onuda kullanacaktı...o takımı tribüne kadar getirmişti,o kahraman adayıydı artık..1

önce yalanı ortaya çıktı,sonra internete giremiyoz abi gibi sığ,basit suçlamalarla,başarısız gözükenlere bir darbe vurayım dedi..

baktıki hoca gitmedi,başkanda burda eee geriye kaldı bir ihtimal daha...;takımda gruplar var...

şimdi 4 büyüklerden anadoluya göç zamanı,,,sana şans verildi sen kahraman olmaya çalıştın...
                                kurnazsın farkettin önceden bu camianın ne kadar kahraman meraklısı ve beklentisinde olduğunu....

hadi gülüm anca gidersin...

sevenlerin seni unutmaycaktır,büyütülmüş kaptan.!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X