İlk olarak Harun tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
delikanlıyım ayağına yatıp da kadro dışı kaldıktan sonra çenesi açılan aga kılıklı topçudan kadro dışı kalmadan da böyle cüretkar konuşmasını beklerdim.işte o zaman delikanlıdır derdim..
bunlar ucuz manevralar..
kendisi çıkıp da ''evet ben hocaya yalan konuştum,ktu farabi hastanesine gidiyorum dediğimde istanbuldadım'' diyebiliyor mu?hayır diyemiyor.çünkü yalancılığın kitabını okumuş yazmış sınavından A almış birisi kendisi..
''iyiydi'' denilen maçlarda bile yaptığı bariz hataları özellikle görmezden gelenler de şimdi kılıf bulsun kendilerine..
yalancılığı tescilli,sami yen kapalısı önünde secde etmeye dünden razı birisini savunadurun..

..Yeri geldi Avni Aker'de bizim nitelendirdiğimiz Büyük TrAbzonspor taraftarına KEDİ dedi...Yeri geldi Trabzondayken herşey iyi gidiyor Ziya Hoca'yla çok iyi anlaşıyoruz takım iyiye gidiyor dedi..Yeri geldi Farabiye gittiğini söyledi İstanbulda olduğu öğrenildi...Sonrası da herkesin bildiği gibi Ziya Doğan'la papaz oldular falandı filandı...Ben Fatih'in futbolculuğunu ya da futbolculuk kariyerini tartışmak istemiyorum tartışmaya da açık bir konu değil yeterince tanınmış bir futbolcu..Ama Fatih Akyelin bir de karakteri var ki Trabzonsporluluk kimliğini kaldırabilirmi diye sabahlara kadar tartışırım..Büyük usta büyük başkan Nuri Albayrak'ın ilk hatasıydı..Bizim Tribünlerde ilk gözden düştüğü mevzuydu..Ben veya benim gibilerin transfer edildiği günden itibaren aklımın bir köşesinde kazınmış olan Fatih Akyel profili günlerce gözümün önüne geldi..Sarf ettiği o çirkin sözler Trabzonspor forması değil Trabzonspor tesislerini bile onun haketmediğini anlatıyor bana..Kim olursa olsun bu türkiyeden ya da yurt dışından bir yıldız olsun farketmez..Burası Trabzonspor..Bizim için bir sevda,bir kimlik,bir kültür,bir gurur kaynağı...Burası herhangi bir istanbul takımı değil veya sıradan kökü olmayan bir takım değil..
Yorum