Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ya fenerle ilgili ne açıklama yapın nede konuşun bırakın ne halleri varsa yaptıklarını yapıolar sonra yok son 4 hafat aynı bahane hep
    neyse bizimkiler kendilerini övecek yan bulamadı başkalarına dalıolar
    "Hayatta Yegane Üstünlüğüm Türk Doğmaktır" K.Atatürk

Yorum

• iyice saçmalamaya başladılar...

(UEFA)

Yorum

• Hacıosmanoğluda başbakandan daha çok açıklama yapıyor ya

Yorum

• hergün bir tv kanalında mr Hacıosmanoğlu...çok para kazandı çooookkk...
          "Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...

Yorum

• İlk olarak ıloveyouszymek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            hergün bir tv kanalında mr Hacıosmanoğlu...çok para kazandı çooookkk...
            paradan ziyade oturduğu koltuğun gücünden adamlık kazanma peşinde.

Ne yazık ki verdiği zarar makamını ve temsil ettiği yüce kurumu zor durumda bırakmakta...

kellesinin istendiğinin farkında olmakla beraber saltanat günlerinin sonuna kadar tanınmak uğraşında da sanırsam..

velhasılı kelam..

Trabzonspor adam olmayanı adam yapacak kurum görülüyor,
            Aksine
            Adam olabilen Trabzonspora bir şeyler verebilmeli..

tuhaf zamanlardan geçiyoruz.
            Akıllı vede özgüvenli olmalıyız..

mahalle de balkon altı sohbet yapmaktan hoşlananların yerini de yakında göreceğiz, umulur ki aklı selim galip gelsin de hakettikleri bataklıklarda boğulsunlar.

Yorum

• ipraaam ile haşin efendi medya üzerinden sidik yarışı yapıyorlar
              ne konuştuklarını biliyorlar ise insanlığımı inkar edeyim
              başkan yok
              yönetim yok
              muhalefet yok
              kulağınızdan tutup sizi bağırtan yok
              meydan boş
              atın anasını satayım
              buldunuz trabzonspor sayesinde mikrofonları
              karnınızdan konuşuyorsunuz
              nemlioğlunun tüfeği
              nemlioğlunun barutu
              atın

Yorum

• www.spordabugun.com da Trabzonsporumuza oy verin arkadaşlar

Yorum

• Hacıosmanoğlu beyfendi işine baksın ilk önce açıklama yapacığına çok güzel ürünler ürettiler biz almadık taraftarın verdiği destek kadar onlar Trabzonspora destek oluyolar mı cevahir gibi yerdeki Ts Clubın bile açık kalmasını sağlayamadılar ondan sonra konuşuyor ben yönetici olsaydım gösterirdim İbrahim beye ama değilim işte

Yorum

• 21 Mart 2007 21:30
                    Devlet, Trabzon'a ayıracağı bütçe yatırımlardan kessin bu projeye(akyazı) aktarsın. Hastane biraz geç olsun. Çünkü adam maça gitmeyince hasta oluyor
                    Sadri ŞENER

Yorum

• İlk olarak Tomas Jun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      5tane kim kime atar? yunanlar bize MI???
                      Böyle düsnüyorsan vallah yazik!

Ne zaman yenmisler ki bizi de simdi yensinler?
                      INSSALLAH YENERIZ AMAAA , COK ZOR BU TAKIMLAAA
                      14 eylul 2011 milano'nun fethi

Yorum

• Yahu takimin sistemi aniden degisti bundan önceki sene bütün oyunculariyla resmen savunma taktigi uyguluyordular, simdi ise tam tersi full hucüm adamlar 3 forvertle cikacak karsimiza acikcasi cok sasirdim hic beklemezdim bunu Otto Rehagel'den, dikkatli oynarsak aliriz bu maci cok eksiklerimizin olmasina ragmen bile.
                        Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.

Yorum

• İlk olarak Safakno61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          TRABZONSPOR 2. BAŞKANI GARANTİ VERDİ

Doğan'a açık çek

İbrahim Hacıosmanoğlu, "Ziya Doğan, bütün maçlarını kaybetse de, zirveye de oynasa bu takımın başındadır" ifadesini kullandı
                          "Ziya Doğan bütün maçlarını kaybederse başımızın üstündedir, amaç takımı ligden düşürmek. Zirveye oynamaya kalkarsa ânında kovarız." demeliydi sanırım.
                          Stand-upçı başkan istemiyoruz!

Yorum

• Dün yönetim içindeki tek doğru, bildiğini söyleyen adam gibi adam deniliyordu. Şimdi herkes ağzının payını vermeye çalışır olmuş Hacıosmanoğlu'na. Hayret..
                            Naber?

Yorum

• Trabzonspor'da kader zirvesi

Yeni sezon öncesinde kolları sıvayan yönetimin teknik heyet ile yapacağı görüşme birçok oyuncunun Trabzonspor'da kalıp kalmayacağını belirleyecek.
                              22.03.2007

Revizyon olabilir
                              Önümüzdeki günler Trabzonspor’da ciddi hareketliliklere sahne olacak. Gelecek sezon için kolları erkenden sıvamayı planlayan yönetim, ilk kritik görüşmeyi teknik direktör Ziya Doğan ile yapacak. Neredeyse göreve geldiği ilk günlerden bu yana yeni dönemin transferleri için çalışan, yurt içinde ve dışında futbolcu izleyen tecrübeli hocanın hazırlayacağı rapor masaya yatırılacak. Gündemin bir başka önemli maddesi ise mevcut kadroda yapılması planlanan revizyon olacak.

Bütçe yapılacak
                              Bazı önemli yıldızlarıyla dahi yollarını ayırmayı düşünen Trabzonspor’da yönetim-Doğan zirvesi, birçok konuyu netleştirecek. Yabancı transferinde bu kez hata yapmamakta kararlı olan Karadeniz ekibinin idarecileri, şimdiye kadar istediği verimi alamadığı yabancıları ise uygun koşullarla elden çıkarmanın yollarını arayacak. Toplantıda transferlere ayrılması gereken bütçe de şekillendirilecek ve yönetimin diğer üyeleriyle de paylaşılacak.

Türkiye ve dünyadan son dakika haberleri, en son haber ve gelişmeler Milliyette. En son haber ve son dakika gelişmeleri için tıklayın!
                              burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• Bence Hacıosmanoğlu Tv kurulsun.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X