Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ferdinand tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bırak adem bir araklılı yeter bize sen anladın (Zidane)
    hüseyin kalecikli araklı yani ali bilgin çok daha kaliteli bir oyuncu
    "Hayatta Yegane Üstünlüğüm Türk Doğmaktır" K.Atatürk

Yorum

• İlk olarak jefferson61sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      hüseyin kalecikli araklı yani ali bilgin çok daha kaliteli bir oyuncu
      ne alaka yaw şimdi araklılı olmakla kaliteli olmak(günün sözü)
      Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak fromTheRApBZONe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        ya araklılı olmak la alakası yok ali bilgin çok ii bir oyunuc her iki yağını da kullanabiliyo ve kanat forvet forvet arkası çok yönlü tekniği de çok ii nereli olduğu önemli değil
        "Hayatta Yegane Üstünlüğüm Türk Doğmaktır" K.Atatürk

Yorum

Adem tamam baba Araklı'ya söylenen laf sana söylenmiş demektir. Niye yanlış anlıyorsun
          Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• Musa'nın Arda üzüntüsü..

Trabzonspor'un geçen hafta Galatasaray ile yaptığı maçta, sarı-kırmızılı takımın oyuncusu Arda Turan ile girdiği ikili mücadelede şansız biçimde ayağı kırılan Musa Büyük, dün Konyaspor maçında Arda'nın sakatlanmasından büyük üzüntü duyduğunu söyledi..

Musa Büyük, yaptığı açıklamada, sakatlığı nedeniyle evinde bulunduğunu dile getirerek, ''Sabah saatlerinde televizyondan sakatlandığını gördüm, ancak sakatlığının ciddi olduğunu bilmiyordum. Şimdi milli takım maçlarında oynamayacağını öğrendim. Bunun için çok üzgünüm. Allah, hiçbir futbolcunun başına böyle sakatlıklar vermesin'' dedi.

Arda'nın Galatasaray maçı sonrası kendisini ziyaret ettiğini ve destek olduğunu ifade eden Musa Büyük, ''Bana bu günlerimde destek olan herkes gibi Arda'ya da teşekkür ediyorum. Kendisini arayıp geçmiş olsun dileklerimi ileteceğim'' diye konuştu.

Nisan ayının ilk haftasında Trabzon'a geleceğini belirten Musa Büyük, şöyle konuştu:
            ''Bir süre sonra yürüyüşlere, 3 ay sonra da koşulara başlayacağım. Umduğumuzdan daha iyi bir kırık var. Arkadaşlarımı da çok özledim. Sürekli onlarla görüşüyorum. Ankaragücü maçından sonra ziyaretime geleceklerini söylüyorlar. Ama ben sıkıldım. Bir an önce Trabzon'a gelmek istiyorum.''
            .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

• Bugünü önceden sezmiştim"

Trabzonspor teknik direktörü Ziya Doğan maçtan sonra LİG TV'ye yaptığı açıklamada kendini eleştirdi. Orta sahayı kalabalık tutması gerektiğini ama bunu yapmadığını belirten Doğan yenilginin baş sebeplerinden biri olarak bunu gösterdi.

Öte yandan Ziya Doğan Türk futbolcusunun mantalite eksikliği olduğunu da söyledi. Konsantre ve rehavet sorununun büyük olduğunu söyleyen Doğan, "G.Saray'ı yenseydik bu skor burada böyle olmazdı" dedi. Ziya Doğan şu açıklamaları yaptı: " Hiç pozisyona girmedik ama çok forvetle oynadık. Ben bugün olacakları önceden sezmiştim. Onlarla konuştum. Boş vermişlik bir durum var. Oyuna hızlı girmemiz gerekiyordu. Doğru şeyler yapmadık. Orta sahada eksik kaldık. Forvet ağırlıklı oynayınca. Onlar da boşluk bulamadı. Pozisyon üretemedik. Ankaragücü çok daha istekli oynadı. Tebrik ediyorum"

Umut'un yokluğunun tabii ki sıkıntısını yaşadık. Yerine oynayan Ersen'e top indiremedik. Rakibin markajından kurtulmak için etkili olamadık.

Şampiyonlar Ligi ve UEFA hesapta yoktu ama galibiyetlerle oraya kadar geldik. Son iki haftadaki mağlubiyetlerle uzaklaştık. Türkiye'de rehavet ve konsantre çok önemli. Ama biz bunlardan kurtulamadık. G.Saray'ı yenseydik burada daha iyi oynardık. Bu Türk futbolcusunun mantalite eksikliği. Ama yapabileceğim bir şey yoktu. Ama en büyük hatam orta sahayı kalabalık tutmamaktı. Kendimi eleştiriyorum. Bundan sonra çok daha dikkatli olacağız.

Yattara önemli bir sakatlık geçirdi. Fiziksel olarak iyi değil. Yattara herzaman önemli işler yapabilir. Ama rakip yaptırmadı bugün. 1-2 top kaybedince de psikolijik olarak etkilendi ve gerisi gelmedi"

Yorum

• yine mantalite'ye değinmiş kurt hocamız. Kapalı savunmaya karşı Ömer Rıza'yı sokarak ne amaçlamış çok merak ediyorum. Yada maç içinde sürekli Yattara - Ceyhun ve Gökdeniz'in yerlerini neden değiştirmiş. Ceyhun sağ kanatta ne yapabilir, ya da Yattara sol kanatta??
                Ayrıca Hüseyin'in sözleşmesinde oyundan çıkamaz maddesi mi var?
                BORDO MAVİ

Yorum

• Ziya Doğan'a istifa çağrısı!

Trabzonspor, Turkcell Süper Ligi'nin 25. haftasında sahasında Ankaragücü'ne 1-0 mağlup olurken, Bordo-mavili taraftarlar maçtan sonra yönetime, teknik heyet ve futbolculara tepki göstererek Ziya Doğan'ın istifasını istedi.

Trabzonspor Kulübü Başkanı Nuri Albayrak maçtan sonra açıklama yapmadan stattan ayrılırken, Başkan Yardımcısı İbrahim Hacıosmanoğlu, kötü oynadıkları için maçtan mağlup ayrıldıklarını, ancak futbolda bu tür sonuçların olduğunu söyledi. Trabzonspor Kulübü Basın Sözcüsü Zeyyat Kafkas ise iyi konsantre olamadıklarını için maçı kaybettiklerini belirterek, maç sonunda taraftarın tepkisinin de haklı olduğunu kaydetti. Maçtan sonra rakip Ankaragücü'nü alkışladıkları için Bordo-mavili taraftarlara da teşekkür eden Kafkas, lige verilecek arada toparlanarak kaldıkları yerden devam edeceklerini dile getirdi.
                  Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, konuk Ankaragücü'nün daha istekli, arzulu ve azimli bir futbol oynadığını ve maçı da kazandığını vurgulayarak, "Biz konsantre olamadık. Çok zor bir maç olacağını hafta içinde söylemiştim. Bu maçta şunu da gördük ki, çok forvetle oynamak maçı kazandırmıyor, golü getirmiyor. Çok az pozisyonun yaşandığı bir maç oldu. Bütün yük Ayman ve Hüseyin'in sırtına bindi. Yerinde değişiklikler yaptık ama olmadı. Eğer bugün kazanabilseydik çok şeyler değişecekti ve yukarı sıralara çıkacaktık ama olmadı" dedi.

Ankaragücü Teknik Direktörü Hikmet Karaman ise çok önemli bir 3 puan aldıklarını kaydederek, "İyi bir maç çıkardığımıza inanıyorum. Hem mücadele yönünden hem rakibimize boş alan bırakmama yönünden çok iyi oynadık. Trabzonspor ikinci yarıda baskılı gibi gözükse de daha şuurlu olabilirlerdi, daha iyi oynayabilirlerdi. Bizim için Trabzonspor deplasmanından 3 puanla ayrılmak çok önemliydi ve bunu başardık" diye konuştu.
                  Karaman, lige verilen aradan sonra içerde Galatasaray ile oynayacaklarını da belirterek, "Bu maç öncesi camiamıza çok iyi bir mesaj verdiğimize inanıyorum" dedi.
                  Trabzonsporlu futbolculardan Ömer Rıza, erken gol yedikleri için maçı kaybettiklerini ve çok üzgün olduklarını gelecekte haftalarda bunu telafi etmeye çalışacaklarını söyledi. Ceyhun Eriş ise, "Söylenecek bir şey yok. Üzgünüz. İlk yarı kötüydük ama ikinci yarıda baskılı oynadık. Golü bulamadık. Yapacak bir şey yok. Bu maça takılıp kalmayacağız" şeklinde konuştu. Ayman da çok kötü oynadıklarını ve bundan sonra ilerleyen haftalara bakacaklarını dile getirdi.
                  Ankaragücülü futbolculardan Mustafa Özkan da çok iyi mücadele ederek haklı bir 3 puan aldıklarını dile getirerek bu maçta gol atmasının kendisi için de çok önemli olduğunu söyledi. Sarı-lacivertli takımın kaptanı Emre ise ligin çok zor geçtiğini, Trabzonspor maçının da bu zorlu maçlardan biri olduğunu ifade ederek, iyi mücadele ettiklerini ve hakkettikleri bir 3 puan elde ettiklerini kaydetti.

Yorum

• İlk olarak QuakeviL61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    yine mantalite'ye değinmiş kurt hocamız. Kapalı savunmaya karşı Ömer Rıza'yı sokarak ne amaçlamış çok merak ediyorum. Yada maç içinde sürekli Yattara - Ceyhun ve Gökdeniz'in yerlerini neden değiştirmiş. Ceyhun sağ kanatta ne yapabilir, ya da Yattara sol kanatta??
                    Ayrıca Hüseyin'in sözleşmesinde oyundan çıkamaz maddesi mi var?
                    Sözleşmesinde oyundan alınamaz olan bir kaç futbolcumuz daha var.
                    1.si adı AYMAN ama Risp olmadığından beri YAYMAN OLAN.
                    2.Gökdeniz olan sahada bal yapmayan Eşşek arısı gibi sadece vızıldayan.
                    Yüzüne çarpmak gerek zamanenin fendini...
                    Göster: Kabaran sular nasıl yıkar bendini?
                    Küçük görme, hor görme, delikanlım kendini

Yorum

• Ilic ve Kezman out, Stepanov in!

Sırbistan Milli Takımı'nın Kazakistan ve Portekiz ile yapacağı 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri gurup maçlarının aday kadrosu açıklandı.

Sırbistan Teknik Direktörü Javier Clemente tarafından açıklanan 22 kişilik aday kadroda Trabzsonpor'da forma giyen savunma oyuncusu Milan Stepanov da yer alırken, Galatasaraylı Sasa İliç ve Fenerbahçeli Mateja Kezman kadroya davet edilmedi. Sırbistan Euro 2008 yılında 24 Mart'ta Almatı'da Kazakistan'la karşılaştıktan sonra 28 Mart'ta Belgrad'da Portekiz'le mücadele edecek. Sırbistan Milli Takımı'nın aday kadrosu ise şu isimlerden oluşuyor:

Kaleciler: Vladimir Stojkovic (Vitesse Arnhem/Hollanda), Vlada Avramov (Treviso/İtalya)
                      Savunma Oyuncuları: Marijan Markovic (Dynamo Kiev/Ukrayna), Nemanja Vidic (Manchester United/İngiltere), Milan Stepanov (Trabzonspor/Türkiye), Antonio Rukavina (Partizan Belgrad), Mladen Krstajic (Schalke 04/Almanya), Dusko Tosic (Sochaux/Fransa), Ivica Dragutinovic (Sevilla/İspanya)
                      Orta Saha Oyuncuları: Igor Duljaj (Shakhtar Donetsk/Ukrayna), Nenad Kovacevic (Lens/Fransa), Dejan Stankovic (Inter Milan/İtalya), Ivan Ergic (Basel/İsviçre), Aleksandar Trisovic (Kızılyıldız Belgrad), Ognjen Koroman (Kızılyıldız Belgrad), Bosko Jankovic (Real Mallorca/İspanya), Slavko Kuzmanovic (Fiorentina/İtalya), Stefan Babovic (OFK Belgrad), Milos Krasic (CSKA/Rusya)
                      Forvet Oyuncuları: Marko Pantelic (Hertha Berlin/Almanya), Nikola Zigic (Santander/İspanya), Danko Lazovic (Vitesse Arnhem/Hollanda).

Yorum

• İlk olarak sbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Ziya Doğan'a istifa çağrısı!

Trabzonspor, Turkcell Süper Ligi'nin 25. haftasında sahasında Ankaragücü'ne 1-0 mağlup olurken, Bordo-mavili taraftarlar maçtan sonra yönetime, teknik heyet ve futbolculara tepki göstererek Ziya Doğan'ın istifasını istedi.

Trabzonspor Kulübü Başkanı Nuri Albayrak maçtan sonra açıklama yapmadan stattan ayrılırken, Başkan Yardımcısı İbrahim Hacıosmanoğlu, kötü oynadıkları için maçtan mağlup ayrıldıklarını, ancak futbolda bu tür sonuçların olduğunu söyledi. Trabzonspor Kulübü Basın Sözcüsü Zeyyat Kafkas ise iyi konsantre olamadıklarını için maçı kaybettiklerini belirterek, maç sonunda taraftarın tepkisinin de haklı olduğunu kaydetti. Maçtan sonra rakip Ankaragücü'nü alkışladıkları için Bordo-mavili taraftarlara da teşekkür eden Kafkas, lige verilecek arada toparlanarak kaldıkları yerden devam edeceklerini dile getirdi.
                        Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, konuk Ankaragücü'nün daha istekli, arzulu ve azimli bir futbol oynadığını ve maçı da kazandığını vurgulayarak, "Biz konsantre olamadık. Çok zor bir maç olacağını hafta içinde söylemiştim. Bu maçta şunu da gördük ki, çok forvetle oynamak maçı kazandırmıyor, golü getirmiyor. Çok az pozisyonun yaşandığı bir maç oldu. Bütün yük Ayman ve Hüseyin'in sırtına bindi. Yerinde değişiklikler yaptık ama olmadı. Eğer bugün kazanabilseydik çok şeyler değişecekti ve yukarı sıralara çıkacaktık ama olmadı" dedi.

Ankaragücü Teknik Direktörü Hikmet Karaman ise çok önemli bir 3 puan aldıklarını kaydederek, "İyi bir maç çıkardığımıza inanıyorum. Hem mücadele yönünden hem rakibimize boş alan bırakmama yönünden çok iyi oynadık. Trabzonspor ikinci yarıda baskılı gibi gözükse de daha şuurlu olabilirlerdi, daha iyi oynayabilirlerdi. Bizim için Trabzonspor deplasmanından 3 puanla ayrılmak çok önemliydi ve bunu başardık" diye konuştu.
                        Karaman, lige verilen aradan sonra içerde Galatasaray ile oynayacaklarını da belirterek, "Bu maç öncesi camiamıza çok iyi bir mesaj verdiğimize inanıyorum" dedi.
                        Trabzonsporlu futbolculardan Ömer Rıza, erken gol yedikleri için maçı kaybettiklerini ve çok üzgün olduklarını gelecekte haftalarda bunu telafi etmeye çalışacaklarını söyledi. Ceyhun Eriş ise, "Söylenecek bir şey yok. Üzgünüz. İlk yarı kötüydük ama ikinci yarıda baskılı oynadık. Golü bulamadık. Yapacak bir şey yok. Bu maça takılıp kalmayacağız" şeklinde konuştu. Ayman da çok kötü oynadıklarını ve bundan sonra ilerleyen haftalara bakacaklarını dile getirdi.
                        Ankaragücülü futbolculardan Mustafa Özkan da çok iyi mücadele ederek haklı bir 3 puan aldıklarını dile getirerek bu maçta gol atmasının kendisi için de çok önemli olduğunu söyledi. Sarı-lacivertli takımın kaptanı Emre ise ligin çok zor geçtiğini, Trabzonspor maçının da bu zorlu maçlardan biri olduğunu ifade ederek, iyi mücadele ettiklerini ve hakkettikleri bir 3 puan elde ettiklerini kaydetti.
                        Arife tarif gerekmez demişler eskiler.Nede güzel demişler.Fotodanda görüleceği üzere bizim td ZD elinde hunisiyle dolaşıyor.Yani durum ortada,Hunili adamdan medet umarsan sonun onunkiyle aynı olur.Hoş bir iki
                        hafta sonra bizim taraftarda ZİLLERİ takıp oynamaya başlarlar ya.Hadi hayırlısı ALLAHIM AKLIMIZA SEN MUKAYET OL!
                        Yüzüne çarpmak gerek zamanenin fendini...
                        Göster: Kabaran sular nasıl yıkar bendini?
                        Küçük görme, hor görme, delikanlım kendini

Yorum

ne sürmenesi olm araklılı adam.
                          boş verin trabzonlu işte. . .

Yorum

• Bursa tribünlerinde olay var

Tribünlerde olaylar çıktı Polisler kavgaya müdahale ederken saha içine giren ambulanslar yaralırı taşıdı. Bu arada F.Bahçeli futbolcular ile bursasporlu futbolcular arasında gerginlik çıktı.
                            Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli...

Yorum

• ilk yarı golsüz sona erdi

Yorum

• Ezikler atti 0:1
                                Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X